ozsimiki írta:miihii írta:
Tulajdonképpen meglátjuk,mert Samu remélhetőleg élni fog a meghívással (sorsolás),h nov. 24-én elhozza vacsira (BL meccs) az új csaját (Inter) az exéhez (BARCELONA)

már bocsi,de ez úgy butaság ahogy van
a ti példátok arról szólna,h nincs ott a jelenlegi,és jól érzitek esetleg egymással magatokat, itt meg arról lesz szó,h:
a ti példátokkal : a jelenlegi csajával az exe szobájában szeretgetik egymást...nem az exével, hanem csupán az exe házában...
de holnapi meccsel kapcsban meg annyi,h meghívják az exét,hogy lássa mennyire jó most a jelenlegivel.
édes mind1, Eto'o-nak már az égvilágon semmi köze a Barcához,és h mit érez esetleg iránta, 100%al az Inter-ért fog melózni, én meg remélem sikertelenül.
Nem egészen.Én is úgy értettem,h természetesen az ex is jelen van a faramuci randin (mivel a meccs egyik résztvevője a BARCA lesz

)
De h teljes legyen a kép,tegyük fel,h a két szóban forgó csajszi jó barátnők és féltékenység nélkül el tudják viselni,h már megváltozott az úriemberrel való kapcsolatuk.
És nem aról fog szólni holnap,h odadörgölje Samu,h mennyire jó is neki,h így alakult a dolog.Csak szimplán a véletlenek érdekes közjátékának köszönhetően együtt fognak tölteni egy estét.Illetve kettőt.
Ezeken be fogják tudni bizonyítani egymásnak,h a BARCA tovább tudott lépni a váltáson és továbbra is egy "istennő" (

),valamint Samu is,h az új csapatával is jó a "párkapcsolata".
Na de asszem ennyi bőven sok is már erről a meglehetősen elvonatkoztatott (és minden bizonnyal elég hülye

) képzavarból
A lényeg,h én azt kívánom,h a BARCA mindenkit előzzön meg a BL-ben (is),valamint,h az Interben is legalább olyan eredményes legyen Samu,mint nálunk volt.És dolgozzon is értük 1000%-ig,hisz' profi futballista.
Gergő!
Ezekről a nyilatkozatokról annyit,h én mindkét esetben leginkább az eredeti szövegkörnyezetre lennék kíváncsi,h el lehessen dönteni,h melyik h is szólt.
Egy pici változtatás már teljesen más értelmet adhat a mondatnak.
Az az ominózus téli nyilatkozat akkor lenne sztem ilyen értelmű,ahogy leírod,ha kábé úgy végezte volna a dolgát,mint R10 a leszállóágában.Arra lehet mondani,h kábé muszájból focizott,volt már csak itt.
Na mindegy is,ez már milliószor lerágott csont,nem is akarom tovább feszegetni ezt sem,félek vita lenne belőle (még ha nem is pont köztünk

)