Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pfff,hányszor faragtam már rá a különböző sporteseményekkel így...fcbarca0827 írta: Csak nagyon figyelnem kell, hogy amíg lejön ne fussak bele sehol az eredménybe!Szóval az Eurobarca kerülve lesz, sok sport oldallal egyetembe!
Igen, ez így igaz, ahogy Szergoka írja! Ez rendszeresen előforduló dolog. Sőt, többször van így, mint nem. Sportesemények, fociközvetítések alatt megszokott dolog. Sajnos.szergoka írta:Sajnos a Raiunon sem biztos, h tudjuk nézni az Inter-Barcát, mert a sok esetben lekódolják az adást a meccs idejére. Én már jó párszor észrevettem. Csak reménykedhetünk, h most nem így lesz.
Hát, nagyon remélem, hogy fent lesz isohunton!MR. TROMORT777 írta:Másnap már fent lesz a Barca meccs???
Én nem hinném, h kibírnám, h csak másnap lássam
Ez sem hülyeség...MR. TROMORT777 írta:Na nekem meg van a taktika:
az inter-barca meccset nézem neten, sz*r minőségbe hang nélkül, és közbe meg Kossuth rádiót halgatok, ott ugyanis "közvetítik" a pool-loki meccset Várhidivel
elég gyépés lesz, de nincs jobb ötletem...
Igen,ad.fcbarca0827 írta:
(Bár én nem tudom, hogy, amikor a TV2 közvetít, akkor is ad-e meccset a Digi...)
Úgy kérdezte, hogy amikor kedden a TV2 fogja adni a LOKI meccset, akkor azzal párhuzamosan a DigiSport adhatja a Barca meccsét!senkialfonz40 írta:23.15-től adja a Barcát felvételről. (Digi)azola írta:Sziasztok!
Azért van esély a késöbbiekben élőben Barca meccset nézni. Mikor a Debrecen kedden játszik az ugye biztos a TV2-é, de a Digi TV is ad élőben meccset, lehet épp a mienket.
azola
23.15-től adja a Barcát felvételről. (Digi)azola írta:Sziasztok!
Azért van esély a késöbbiekben élőben Barca meccset nézni. Mikor a Debrecen kedden játszik az ugye biztos a TV2-é, de a Digi TV is ad élőben meccset, lehet épp a mienket.
azola
Velemenyem szerint.....SEHOL!barca1615 írta:Hali! Holnap hol adják a Juve meccset a tv-be?
nah a jó öreg rai uno megmentett, az tuti,h vanmiihii írta:Még,h teljes legyen a kép,az hozzátartozik,h a TV2 csütörtökön is ad le egy meccset éjféltől.Pool-DVSC-t
Hopp,ez nekem új!recrea írta: az olasz RAI UNO is élőben adja. .
Végre egy jó hír!Ilyen adóm legalább van![]()