fir3bird írta:nem játszottunk jól, főleg az első félidőben, de pl Granero gólja, ill maga az akció szerintem élményszámba ment.
második félidő eleje is gyengére sikerült, köbö az uccsó 15-20 perc volt még élvezhető.
Kaká jól tolta, Benzema - Higu gyenge volt, viszont a védelem tetszett, sokszor választottak jó megoldás, az elmúlt évek legjobb védelme lehet ez a mostani. ráadásul a csere emberek is minőségiek.
szerintem senki ne vonjon le messzemenő következtetéseket, még csak a 2. tétmeccsünk volt, van még idő fejlődni, hosszú még a szezon.

Az első gól tényleg szép volt, az nekem is tetszett. Ha még sok ilyet látok a Madridtól, akkor nem lesz bennem semmiféle utálat, vagy ellenszenv a Madriddal szemben, max nem fogom kedvelni.
Ami viszont nekem feltűnt, hogy egyelőre szerintem Kakán múlik minden, ő a mozgatórugó, nélküle most szenvedne a csapat rendesen. De ott van, így az első fordulókat is át tudja vészelni a csapat, aztán akár be is indulhat, bár én még mindig nehéznek tartom és nem is gondolom, hogy fog valamikor is olyan tökéletesen működni, mint ahogy azt tette a Barcelona a múlt évben. És ha a Barca tudja megint azt hozni, vagy csak megközelíteni, akkor szerintem idén se lesz túl sok esélye a Madridnak.
Kicsit off.: Kb 37,5 órája lehetőségem volt megcsodálni a Bernabeu stadiont, de sajnos csak kívülről, mert elvileg volt időpontunk a múzeumba.

A csoportból talán 3-n nem akartak bemenni egy kis sétára a stadionba és a csoport fele nagyon be akart menni, de hát ez van, ez is több volt, mint a semmi, de az biztos, hogyha ezt a Camp Nounál játsza el a tanár, akkor ott kiverem a biztosítékot és addig harcolok, míg be nem megyünk!

(Sajnos arra nem volt alkalmunk, hogy oda is elmenjünk, de majd talán jövőre.

)