Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is megnéztem és tetszett. Amiket írtál pár dologra van válasz illetve magyarázat.Fernando írta:
Miért jöttek az idegenek? Honnan jöttek? Hogyan jöttek, ha mind egy analfabéta p*cs? Miért csak 1 volt értelmes a 1.8 millió közül. Miből van az a fekete lötty abban a fém rúdban. Elvileg a Földön gyűjtötte össze őket a tag. Meg ezek a beszökök egy multicéghezkihozomamikellmajdsértetlenülkijövök dolog nekem nem igen jön be. És ami a leg szembetűnőbb: mi a francért nem zuhan le a kifogyott üzemanyagú anyahajó? 20 évig egy helyben van a levegőben. Nem igaz, hogy kísérletet se hajtottak végre az űrhajón, vagy nem mentek be... Csak a fegyver ami érdekelte őket... hülyeség. A végén is rövidre zárták. Majd jön a 2 és megtudunk mindent. Van egy olyan érzésem, hogy még azt se találták ki, hogyan folytatják a történést, és ha folytatják is bűnrossz lesz.
Szóval a magyar egy nappal előbb lesz mint az amerikai?:Dlui1698 írta:Amerikai mozibemutató: 2009. november 20.danikaa10 írta:Nem tudja valaki, hogy Amerikában már játsszák az Alkonyat 2-őt? (New Moon)
Magyar mozibemutató: 2009. november 19.
Amerikai mozibemutató: 2009. november 20.danikaa10 írta:Nem tudja valaki, hogy Amerikában már játsszák az Alkonyat 2-őt? (New Moon)
Az nagyon jó film! Még az HBO-ról vettem fel annó,persze eltűnt.albicelesteX írta:Még egy másik ilyesmi típusú film a Vér kötelez nem tom ki látta már!Nem a Travoltás kaki,hanem egy börtön film a San Quentinben játszódik és a mexikóiakról szól,chicano,la-onda.vatos locos amit magamra varrattam annó!
Saviola írta:A kedvencem.albicelesteX írta:..A Seghelyes arcú,..
Ha gengszterfilm akkor a GOTTI!!! Armand Assante főszereplésével, szerintem elég sokan nem látták, nekem még videokazin van meg az eredetialbicelesteX írta:Ray Liotta!A nagymenőkben jól játszott bár a spicli szereplőket nem igazán bírom!Ha már itt tartunk a genxster filmeket bírjátok?Kinek melyik jön be?
Nekem az abszolút alap a Keresztapa trilógia,Bronx-i mese,Nagymenők,Fedőneve Donnie Brasco,A Sebhelyes arcú, nekem ezek a favoritok!Al Pacino a legnagyobb!Keresztapából a másodikban Al pacino és Robert de Niro nagyon komolyat alakít nagyon bírom azt a két színészt!
Pulp Fiction, azaz Ponyvaregény... Alap. Mestermű. Ha nem láttad, akkor sűrgősen pótold be.albicelesteX írta:Ray Liotta!A nagymenőkben jól játszott bár a spicli szereplőket nem igazán bírom!Ha már itt tartunk a genxster filmeket bírjátok?Kinek melyik jön be?
Nekem az abszolút alap a Keresztapa trilógia,Bronx-i mese,Nagymenők,Fedőneve Donnie Brasco,A Seghelyes arcú, nekem ezek a favoritok!Al Pacino a legnagyobb!Keresztapából a másodikban Al pacino és Robert de Niro nagyon komolyat alakít nagyon bírom azt a két színészt!
Elég ijesztő lehet ez a hiteles megjátszás a pasijának,mi?albicelesteX írta:Igen ez az!Az a hang
Nagyon komoly a csaj!Nem tom elég élethű és hogy ezt mennyire lehet hitelesen megjátszani ennyire!