Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azonban a fejéért adtak 9-et!Mezner2 írta: A csatárkérdés számomra érthetetlen Torghelle h kerülhet egyáltalán válogatott közelbe![]()
aki ennyire nem tud labdát kezelni az nem való nemzeti csapatba és nem érdekel h mennyire hajt. Hajtásért nem adnak pontot.
Fecooo írta:a legszembetűnőbb különbség a vereségekben van...
nem kaptunk ki 1 gólnál többel a nem kicsit nagyobb nevekből álló csapatoktól... tehát csatlakozom az előttem szólókhoz: elégedett vagyok, a portugálok és a svédek szégyene, h ilyen játékot produkáltak...
ők rosszabbak lettek, mi meg picivel jobbak... nálam csak ez számít.
a játékosanyagunk jobb lett, ennek hosszú távon eredménye kell, h legyen!
(az más kérdés, h az utánpótlásunkat szétverték, a mostani fiatal tehetséges anyag nagy része a bozsik-programnak köszönhető...ha ők kiöregednek akkor lesznek igazán nagy bajok...)
Portugália is kis ország, Svédországban is kevesen laknak, Hollandia sem nagy stb...Asys írta:LG!
Időszakosan, képesek felmutatni igen, de hosszú távon nemigen.
Időszakosan azt hiszem mi is pl: Aranycsapat Csak, hogy a leghíresebbet említsük.
Hát hogy miért nem születik annyi tehetséges focista, arra könnyű válaszolni, mondjuk egy ország lakosainak 3%-a tehetségesnek születik akkor itthon ez 10 millió lakosból 300 ezer embert jelent míg a kb: 200 millió lélekszámú Brazíliában 6 milliót. Viszont míg Brazíliában gyakorlatilag az egyetlen kitörési lehetőség a futball addig nálunk ez már nem így van.albicelesteX írta:Nem tudom a Celesao mekkora költségvetésből dolgozik bár az ország helyzetéből ítélve nem hinném,hogy annyira vastagok és az utánpótlás képzőhelyeik is az utcára korlátozódnak javarészt!Itt nem tudom miért nem születik tehetséges focista amíg kajakos,hokis,pólós,kézis,atléta stb. meg igen!És úgy tudom, hogy a labdarúgás mint sportág még mindig előnyt élvez pénzelésben mint a többi és mégis fordítottan aránylanak a dolgok!Vajon miért???Nem minden a pénz szerintem!Nyilván kell az is!De nem minden!
Persze vágom h ki ő, a Fradinak volt anno edzője még amikor a Newcastlel az uefaban játszottak...De ekkora baromságokat mondani végig Pl: kettős csere- lejön vadócz és tóth b. szerinte! ehelyett huszti és dárdai...vicc.socio66 írta:Ez a Varga nevezetű kommentátor Varga zoli
Ez a 'Varga nevezetű kommentátor' Varga Zoli,aki körülbelül még most is jobban odatenné a labdát,ahova kell,mint bármelyik jelenlegi aranylábúnk.csabimo írta: Ez a Varga nevezetű kommentátor
Sokkal jobbak vagyunk mint Várhidi alatt. Akkor a moldávok meg hasonló csapatok aláztak minket, és norvég meg török meg ilyen kicsit erősebb csapatoktól nem szoros meccseken kaptunk ki, hanem sima három, négygólos zakókat kaptunk. Sztem Várhidivel voltunk legmélyebben eddig. Bár Bozsik talán felveszi vele a versenyt. Ahhoz képset ami most van, az isteni.Kicsit szélsőséges, de valaki Koeman eddigi regnálása alapján pozitív hangot tud megütni még csak Várhidihez képest is, akkor annak igencsak merész elképzelései vannak a futballról, illetve igencsak érdekes elvárásai a válogatottól, annak hozzáállásától, stb.
Azért az nem mindig működik,h megmondják valakinek,h Te sz*r vagy de azért küzdj.Pszichológia.Ha elhitetik velük,h meg tudják csinálni akkor nagyobb valószínűséggel sikerül megcsinálni sztem.jethrotull írta:..
Ami még - sok más mellett - nagy baj szerintem, hogy a játékosokat is realista módon kell kezelnie a szakembereknek, azaz tudatosítani bennük, hogy nem vagytok jobbak senkinél, tudjátok, hogy ennyire lesztek képesek, de tegyetek meg mindent a győzelemért!