Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.09.11. 12:36:28

Mezner2 írta: A csatárkérdés számomra érthetetlen Torghelle h kerülhet egyáltalán válogatott közelbe :shock: :shock: aki ennyire nem tud labdát kezelni az nem való nemzeti csapatba és nem érdekel h mennyire hajt. Hajtásért nem adnak pontot.
Azonban a fejéért adtak 9-et! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Mezner2
Entrenador del Barça

2009.09.11. 12:27:01

Fecooo írta:a legszembetűnőbb különbség a vereségekben van...
nem kaptunk ki 1 gólnál többel a nem kicsit nagyobb nevekből álló csapatoktól... tehát csatlakozom az előttem szólókhoz: elégedett vagyok, a portugálok és a svédek szégyene, h ilyen játékot produkáltak...
ők rosszabbak lettek, mi meg picivel jobbak... nálam csak ez számít.
a játékosanyagunk jobb lett, ennek hosszú távon eredménye kell, h legyen!

(az más kérdés, h az utánpótlásunkat szétverték, a mostani fiatal tehetséges anyag nagy része a bozsik-programnak köszönhető...ha ők kiöregednek akkor lesznek igazán nagy bajok...)

Háát.. én a legkévésbé sem lennék elégedett.Milyen játékkal rukkoltunk elő :? :? ? nevetségesen impotens támadófocival és a védekezésben is több hibát vétettünk. Pl.: a svédek ellen is ha Ibra nem tökölődik annyit akk sima 3vagy 4-1 oda
A csatárkérdés számomra érthetetlen Torghelle h kerülhet egyáltalán válogatott közelbe :shock: :shock: aki ennyire nem tud labdát kezelni az nem való nemzeti csapatba és nem érdekel h mennyire hajt. Hajtásért nem adnak pontot. Németh,Priskin,Szalai,klasszisokkal jobbak nála.
Koeman pedig húzzon a magyar nemzeti csapattól. Rengeteg taktikai hiba ez az egyik ok. A másik pedig egy külföldi idegennyelvű edző h tudna feltüzelni egy magyar csapatot :( :( mikor tolmács fordítja minden szavát :evil: Rossz ez az egész úgy ah van :?
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.09.11. 11:37:48

a legszembetűnőbb különbség a vereségekben van...
nem kaptunk ki 1 gólnál többel a nem kicsit nagyobb nevekből álló csapatoktól... tehát csatlakozom az előttem szólókhoz: elégedett vagyok, a portugálok és a svédek szégyene, h ilyen játékot produkáltak...
ők rosszabbak lettek, mi meg picivel jobbak... nálam csak ez számít.
a játékosanyagunk jobb lett, ennek hosszú távon eredménye kell, h legyen!

(az más kérdés, h az utánpótlásunkat szétverték, a mostani fiatal tehetséges anyag nagy része a bozsik-programnak köszönhető...ha ők kiöregednek akkor lesznek igazán nagy bajok...)
igeorgy
Jugador del Barça

2009.09.11. 11:26:30

Végre legalább a kötelezőket hoztuk, itt csak azoknál szakadhatott el a cérna, akik tényleg elhitték a média által sugárzott, az átlagosnál túlzóbb kincsári optimizmust, akik látták a meccseket és tudták a sorsolást, azoknak nem lett volna szabad meglepődniük azon, hogy vélhetőleg az utolsó négy meccsen 0 pontot fogunk szerezni, látva azt, hogy a "nagyok" ellen milyen impotens módon játszanak a srácok, legalább idén a papírformát hozzuk, legközelebb egy szerencsés sorsolással 1 helyet előbbre is léphetünk akár...

...amit viszont az emberek többsége jogosan reklamál, hogy a kapitánynak és a játékosoknak ezzel tisztában kell lenniük, de legalábbis a nyilatkozataik terén mindenképpen...

...valamint az is roppant fájó pontja lehet az egésznek, hogy a kapitány nem változtat, nem mer változtatni, pedig most lehetett, kellett volna neki, és nincs nyoma a fiatalításnak, akiktől meccsről meccsre várjuk a csodát (Hajnal,Huszti,Gera, Dzsudzsák) lényegében a fontos pillanatokban érdemben semmit sem tudnak hozzá tenni, ilyenkor az egyetlen pozitívum az h Sanyi és Pál legalább küzd (undzóvasz, akár korzózhatnának is a pályán, tálentumukat tekintve sajnos az eredmény ugyanaz) és h Bodnár nagyon erősen és nagyon egyenesen meg tudja rugni a labdát!
Asys
Entrenador del Barça

2009.09.11. 11:09:00

Énis elégedett vagyok és ha nem jutnak ki a Portugálok, még elégedettebb leszek. Én csak azt mondom, a negyedik hely a realitás ebben a csoportban, ha a realitást felülmúltuk volna az nekünk hatalmas dicsőség ellenfeleinknek hatalmas szégyen lett volna.

Amúgy a Portugáloknak, a Svédeknek, Cseheknek, Lengyeleknek, Törököknek, Franciáknak, Románoknak, Argentínoknak és az Uruknak van okuk szégyenkezni. Nekünk nem! :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.11. 10:59:46

Asys írta:LG!

Időszakosan, képesek felmutatni igen, de hosszú távon nemigen.

Időszakosan azt hiszem mi is pl: Aranycsapat Csak, hogy a leghíresebbet említsük.
Portugália is kis ország, Svédországban is kevesen laknak, Hollandia sem nagy stb...
Az rossz anyagi hátterű országoknak meg akár Argentinát is emlithetem, de van rengeteg. Persze kereshetünk kifogásokat, de nincs értelme, inkább azt kell keresni, hogyan tudnánk javulni.
Mondom, én most elégedett vagyok, mert Várhidi alatt gyengébbek voltunk, szóval ha nem is nagyon látványosan, de javultunk. Nem lehet az elvárni, h egyből mindenkit agyonverjünk, szépen, fokozatosan, centiről centire kell haladni.
Asys
Entrenador del Barça

2009.09.11. 10:51:00

LG!

Időszakosan, képesek felmutatni igen, de hosszú távon nemigen.

Időszakosan azt hiszem mi is pl: Aranycsapat Csak, hogy a leghíresebbet említsük.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.11. 10:33:54

Nem hinném, h az afrikai országok sokkal jobban el lennének anyagilag látva, de akár a dél-amerikaiakat is említhetném, és mégis jobbak, nem is kicsit, nem ezen múlik a dolog. Az, hogy kicsi ország vagyunk, meg, h nincs pénz, az nem mentség, mert nálunk kisebb, és szegényebb országok is tudnak szép eredményeket fölmutatni.
Asys
Entrenador del Barça

2009.09.11. 10:14:22

albicelesteX írta:Nem tudom a Celesao mekkora költségvetésből dolgozik bár az ország helyzetéből ítélve nem hinném,hogy annyira vastagok és az utánpótlás képzőhelyeik is az utcára korlátozódnak javarészt!Itt nem tudom miért nem születik tehetséges focista amíg kajakos,hokis,pólós,kézis,atléta stb. meg igen!És úgy tudom, hogy a labdarúgás mint sportág még mindig előnyt élvez pénzelésben mint a többi és mégis fordítottan aránylanak a dolgok!Vajon miért???Nem minden a pénz szerintem!Nyilván kell az is!De nem minden!
Hát hogy miért nem születik annyi tehetséges focista, arra könnyű válaszolni, mondjuk egy ország lakosainak 3%-a tehetségesnek születik akkor itthon ez 10 millió lakosból 300 ezer embert jelent míg a kb: 200 millió lélekszámú Brazíliában 6 milliót. Viszont míg Brazíliában gyakorlatilag az egyetlen kitörési lehetőség a futball addig nálunk ez már nem így van.

Amúgy meg nem a válogatottnak kell sok pénzt felemésztenie, hanem a klubfocinak, legyenek akár kisebb de normálisan rendbe rakott, minőségi gyeppel elátott pályák, korszerű utánpótlás képzés, szakemberekkel és megfelelő koncepcióval. Ez nagyon sok helyen megvalósult már az egykori CCCP területén a rendszerváltás óta. Nekik volt pénzük rá...:roll:

Az meg csak a magyar sportolók elszántságát, kitartását dicséri, hogy gyakorlatilag rengeteg sportágban odáig jutottunk ameddig, gondolok itt az olimpiai eredményekre elsősorban.

Én azt mondom, ha majd olyan szinten leszünk minden tekintetben mint a svédek meg a portugálok és akkor mögöttük leszünk bármilyen selejtezőben akkor szidhatjuk a fiankat! Addig nem igen lehet egy szavunk se!
van Bommel
Capitá del Barça

2009.09.11. 00:09:09

Gulácsi/Fülöp
Bodnár Juhász Debreceni/Korcsmár/Gyepes Halmosi/Kádár

Huszti Vadócz Varga Dzsudzsák

Rudolf Torghelle/Szalai/Németh
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
csabimo
Capitá del Barça

2009.09.10. 22:52:48

socio66 írta:Ez a Varga nevezetű kommentátor Varga zoli
Persze vágom h ki ő, a Fradinak volt anno edzője még amikor a Newcastlel az uefaban játszottak...De ekkora baromságokat mondani végig Pl: kettős csere- lejön vadócz és tóth b. szerinte! ehelyett huszti és dárdai...vicc.

Még arra lennék kiváncsi h mit mondott a félidőben Qman a srácoknak mert a második félidő első 15 perce az beton védekezésről szólt, ahelyett hogy támadnánk hátha egyenlítünk.

Sok mindent nem értek de azt hogy meg sem probáltuk a hazai meccseinket megnyerni, azt nem lehet megmagyarázni.

u.i: Az rtlklubbos körítés meg hasonlít a nagy Balzsay féle boxgálához...
albicelesteX
A Vadász

2009.09.10. 22:15:52

Az edző kérdést úgy látom akár Pep is jöhetne akkor se jutnánk ki!És rá nem lehet mondani, hogy rossz edző!Annyiban viszont egyetértek,hogy ha ilyen csapatunk van akkor meg felesleges egy külföldi "sztár"edző zsebét tömni csomó pénzzel!
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.10. 22:08:41

Varga Zolin akkor buktam ki, amikor a magyar-svéd meccsen sicher pont akkor beszélt mindig a svédek "kontráiról", amikor a svédek 5 percen keresztül folyamatosan a saját kapunkhoz szegeztek. Kicsit nagyokat néztem :D És ezt legalább 4-szer elismételte a meccsen, mindig ilyen szitukban.

Emberek, már megint az edzőt vesszük elő? Minek? Komolyan, mintha varázslókról beszélgetnénk :)
Olyan magyar játékosokkal, akik 2 méter előnyből indulnak az ellenfél játékosával szemben, majd 1 méter hátrányban érik el a labdát (Hajnal), mit lehet kezdeni? Csodát nem, az biztos.
"Fél-lábúakból" nem lehet futballcsászárokat avatni. Nincs az az edző, aki képes lenne erre. (Persze legegyszerűbb a felszínen keresni a problémákat...). 5 éves korban kell elkezdeni a normális nevelést, nem lehetnek olyan amatőr labdaátvételi hibák folyamatosan, mint amit produkál a mi csapatunk. És erről nem Koeman tehet, könyörgöm.
socio66

2009.09.10. 21:49:36

csabimo írta: Ez a Varga nevezetű kommentátor
Ez a 'Varga nevezetű kommentátor' Varga Zoli,aki körülbelül még most is jobban odatenné a labdát,ahova kell,mint bármelyik jelenlegi aranylábúnk.
A két meccsről összességében annyit,hogy talán most ástam el végleg a válogatottunkat,ennyire gyámoltalan,rossz taktikával játszó,arculattalan csapatnak nincs helye sehol,nemhogy vébén..
Koeman most bizonyította be,hogy komolytalan edző és hogy sok helyzetben köze nincs ehhez az egészhez.
De nem baj,nekünk kell a külföldi coach.
A sajtó,a szakemberek és a játékosok által is sorsdöntőnek,több játékos élete meccsének beharangozott két találkozón sikerült összesen egy kamu 11-es ből betalálni illetve kb. 8-at kapura lőniük méltán kijutásra esélyes nemzeti együttesünknek.
Szép volt fiúk..
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.10. 21:46:12

Kicsit szélsőséges, de valaki Koeman eddigi regnálása alapján pozitív hangot tud megütni még csak Várhidihez képest is, akkor annak igencsak merész elképzelései vannak a futballról, illetve igencsak érdekes elvárásai a válogatottól, annak hozzáállásától, stb.
Sokkal jobbak vagyunk mint Várhidi alatt. Akkor a moldávok meg hasonló csapatok aláztak minket, és norvég meg török meg ilyen kicsit erősebb csapatoktól nem szoros meccseken kaptunk ki, hanem sima három, négygólos zakókat kaptunk. Sztem Várhidivel voltunk legmélyebben eddig. Bár Bozsik talán felveszi vele a versenyt. Ahhoz képset ami most van, az isteni.
A selejtezők előtt sztem minden reálisan gondolkodó ember kiegyezett volna ezekkel az eredményekkel, csak most nagy a csalódás, mert a rohadt média a retek klubbal az élen felfújta az egészet, és szépen átqrta a buta nép érzékeny seggét a palánkon. Ennyi.
albicelesteX
A Vadász

2009.09.10. 21:42:25

Nem tudom a Celesao mekkora költségvetésből dolgozik bár az ország helyzetéből ítélve nem hinném,hogy annyira vastagok és az utánpótlás képzőhelyeik is az utcára korlátozódnak javarészt!Itt nem tudom miért nem születik tehetséges focista amíg kajakos,hokis,pólós,kézis,atléta stb. meg igen!És úgy tudom, hogy a labdarúgás mint sportág még mindig előnyt élvez pénzelésben mint a többi és mégis fordítottan aránylanak a dolgok!Vajon miért???Nem minden a pénz szerintem!Nyilván kell az is!De nem minden!
Kép
Asys
Entrenador del Barça

2009.09.10. 21:27:08

Torrestoni érdekes kérdéseket vetett fel nagyrészét énis feltettem magamnak, viszont pluszba bátorkodnék idézni Raimondo Montecuccoli olasz származású osztrák hadvezértől, aki azt mondotta egykoron: "A háborúhoz három dolog kell, pénz, pénz és pénz."
Hát a futballhoz is.

De csak azért is hajrá magyarok!
:wink:
albicelesteX
A Vadász

2009.09.10. 21:24:14

Torrestoni!Gratula!Nagyon korrekt írás!Minden szavaddal egyetértek!Egyébként most volt a Fókuszban egy Deco nyilatkozat amiben azt mondta, hogy a szünetben az öltözőben azt beszélték,hogy hiába vezetnek a Magyarok nem akarnak támadni, hanem hátul labdázgatnak így nekik (portugáloknak) nem kellett a labdatartáson kívül másra törekedniük mivel nyilvánvaló volt, hogy a válogatottunk nem gólra játsza a focit!A VB részvételhez meg nem Máltát,Albániát,San Marinot stb. kell megverni,hanem pont ezeket a csapatokat!
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.10. 20:59:00

Én nem szeretnék szónokolni, s olyan alapvető problémákra mint "szakértő" rávilágítani, amiket józan paraszti ésszel bárki láthatott a Tv előtt - mert a stadionban teljesen más. Ellenben lenne néhány (költői) kérdésem a játékosok, a szövetségi kapitányunk, és az MLSZ (elsősorban Kisteleki) felé.

Mindenki arról beszél most, hogy ennyire vagyunk képesek, s elsősorban nem a pályán mutatott játékra vonatkozóan, hanem pusztán az eredményeket illetően.

Miért kellett ez a "most, vagy soha", "VB kapujában", stb. propaganda?

Miért volt ennyire drága a jegy ezekre a meccsekre?

Miért nem tudták eddig normálisan karbantartani, felújítani a stadiont?

Miért mondta minden játékos és Koeman is a mérkőzések előtt azt, hogy megpróbálunk élni a lehetőséggel, egyszóval miért köpik szembe az embereket?

Miért pont egy RTL K. a maga dilettáns "szakmai stábjával" közvetíti a mérkőzést olyan színben feltüntetve az egészet a mérkőzéseket megelőzően és után, ahogy...

Koeman úr mivel érdemelte ki az eddigi több százmilliós fizetését?

Koeman úr mivel érdemelte ki azt a megelőlegezett bizalmat, amiért még a nyakunkon marad évekig?

Koeman úr miért nyilatkozik a mérkőzések előtt úgy, hogy győzelmet vár a csapattól, ha azt követőn a játékosait találja meg, s azt mondja ennyire vagyunk képesek? Ebben az esetben megkérdőjelezhető e a hozzáértése?

Amennyiben valóban egy folyamatot kezdett el vele a válogatott, miért tűnik úgy, nincs játékosmegfigyelés, a játékosok formáját és tudását mintha csak saccra becsülnék, miért nem a kerethez (lehetőleg állandó) alkalmazkodik a "mester", s miért pont az ellenfélhez botrányosan gyengén, s miért kell láthatóan olyan taktikát erőltetni, amihez abszolút alkalmatlan a csapat, nem beszélve arról, hogy a helyzet nem is ezt kívánta?

Magyarázza meg valaki, hogy egygólos hátrányban egy órán át miért nincs támadó szellemű középpályás, játékszervező, miért van egyszerre három védekező középpályás vert helyzetben a pályán?

Miért tűnik úgy, hogy Koeman gyakran azt sem tudja mit csinál, s Aczél "hatdiplomás" Zoltánnal együtt olyan döntéseket hoznak, s akkor, ami megmagyarázhatatlan?

Miért tűnt úgy, hogy meg sem próbált támadni a csapat?

Hogy tűrhetik el a szurkolók, hogy két tétmérkőzés alatt még meg sem próbált támadást építeni, s helyzeteket kialakítani a csapat?

Kisteleki úr miért pofázik utánpótlásról, folyamatról, s Erwin barátjával együtt csapatépítésről, ha egyetlen fiatal játékost sem "mernek" bedobni a mély vízbe, ha más miatt nem, hogy legalább szerezzen tapasztalatot, s azt a bizonyos "jövő válogatottját" elkezdjék építeni? Mi lenne ebben a nagy kockázat? A fiatalok tanulásra való hajlama, ambiciózussága, vagy esetleg az, hogy a láthatóan kettőt előre pontosan passzolni nem képes válogatott "rutinos" társaiktól többet villantanak?

Ehhez még annyit hozzátennék, hogy ez a szurkolókkal szemben szégyenteljes hozzáállás volt. Elhiszem, hogy Erwin Koeman magát nagyra tartja - amit már nem egyszer éreztetett - s félti a fenekét, valamint feltehetőleg ezt a "csapatépítést", s ilyen játékot kapitány nélkül is tudott volna produkálni a válogatott, de akkor mi a büdös francnak nem lehet felvállalni, nyíltan, hogy láthatóan nem tud ezekkel az emberekkel produkálni annyit, amennyit lehetne, hogy azért "vállalt be" ilyen taktikát, mert nem akart zakózni, de akkor ne is pofázzon pontszerzésekről ,s akkor takarodjon egy olyan helyre, ahol van kellő alapanyag számára.

Sajnálom, hogy valakinek azért kell súlyos ezreket fizetnie, hogy ezt lássa. Kicsit drága dolog ez azért, hogy x ezer emberrel egy hangon legyünk 90 perc erejéig, ordibáljunk, s magunkat szórakoztassuk.

Ezt nem tudom sehova sem besorolni, se nem eredményfutball, se nem szórakoztató, egy hányinger volt, amiért én maximálisan a most már kegyvesztetté (természetesen nem Kisteleki hombárfejű elnökúr szemében) vált a szövetségi kapitányunk. Alibizés, egymásra mutogatás, hazudozás, "amerre látom arra bombázom" mesterfokon, de látható eredmény semmi, mert Albániák elleni szerencsés győzelmek helyett még mindig inkább Várhidi "mágnestábla" Peti futballhoz hasonlító szerencsétlenkedését nézném.

Kicsit szélsőséges, de valaki Koeman eddigi regnálása alapján pozitív hangot tud megütni még csak Várhidihez képest is, akkor annak igencsak merész elképzelései vannak a futballról, illetve igencsak érdekes elvárásai a válogatottól, annak hozzáállásától, stb.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.10. 20:00:53

Lehet pár embernek nem lesz szimpatikus a hozzászólásom:

A meccs végi nyilatkozatokról ejtenék pár szót, röviden.

Először nyilatkozott Torghelle és Babos. Ketten álltak a mikrofon előtt. Ránéztem Sanyira és a nevetés öntött el, mondván biztos nem egy nagy intelligencia szinttel megáldott játékos és egy értelmes szót nem fog tudni kinyögni, ellenben majd Babos. Hú de kellemeset csalódtam Sándorunkban. Full értelmes, és rettentően szimpatikus ember vált belőle a szememben. Részben mert a szívét kiteszi a pályán, részben meg mert szerintem értelmes. Ellenben Babos... Két szót nem tud értelmesen elmondani összefüggve. Hú de buta ember képe jött le. Már vetekszik Gera Zoli nyilatkozataival :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
csabimo
Capitá del Barça

2009.09.10. 19:16:25

Pár gondolat a tegnapi meccsről:

Milyen taktik ez hogy végig iveljük elöre a sanyinak a labdát, amikbe ö rendre belefejelt, de 30méteres körben nincsen magyar játékos körülötte!
10 másodpercre sem tudtuk a labdát megszelidíteni,kicsit járatni, esetleg támadást építeni. kapura olyan veszélytelenek vagyunk hogy már jellemezni sem lehet...

Ez a Varga nevezteü kommentátor pedig az első félidőben elmondta legalább 6X hogy meg lehet zavarni őket Ennyi? Ez a nagy valami? meg lehet zavarni őket...

Mezönyben felvesszük a harcot bárkivel, nem kapunk már ki 3-4 góllal, ennyit talán elértünk, de ezt is azért mert a 90 percből 60at a levegőben van a labda...

Vicc az egész, az RTL KLUB meg hatalmas showmüsort csinál neki, ilyen Kovács koko pistákkal...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2009.09.10. 18:59:13

..NSO-n képesek kitenni egy szutykos vidit kisztiánironáldó, minden kétséget kizáróan beszaratós tegnapi teljesítményéről, csilli villi kis meleg zenével meg egy olyan címmel, hogy krissz a magyar védők ellen. pofám leszakad komolyan mondom.
jethrotull
Barça B

2009.09.10. 14:09:49

Akkor nem fogalmaztam pontosan: A valós tudásuknál többet hitetnek el velük sokan, hadd ne írjak neveket - senki sem szeretnék megsérteni! Málta, Albánia után olyanokat mondtak a hivatalos megmondók közül néhányan - gondolom Te is nézed a sport adókat, láthattad - mintha egy szinten lenne bármelyik játékosunk a portugálokkal! A "tudnunk kell hol a helyünk" mondás csak kellő önismeretet feltételez az élet minden területén. Szó sincs arról, hogy azt kéne bármelyik magyar játékosnak mondani, hogy Te sz....r vagy! Nem, csak annyit, hogy kellő szerénységgel, alázattal, de töretlen győzni akarással menj ki a pályára!
Egyébként az akarással most sem volt különösebb baj, de úgy látom, ennyit tudunk, és kész.
A Barca a Fradi!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.09.10. 13:50:36

jethrotull írta:..
Ami még - sok más mellett - nagy baj szerintem, hogy a játékosokat is realista módon kell kezelnie a szakembereknek, azaz tudatosítani bennük, hogy nem vagytok jobbak senkinél, tudjátok, hogy ennyire lesztek képesek, de tegyetek meg mindent a győzelemért!
Azért az nem mindig működik,h megmondják valakinek,h Te sz*r vagy de azért küzdj.Pszichológia.Ha elhitetik velük,h meg tudják csinálni akkor nagyobb valószínűséggel sikerül megcsinálni sztem.

Ha már eleve leírta volna a srácokat mindenki akkor még csak hasonló eredményeket se értek volna el sztem.

Persze néhány esetben működhet az ha elmondja az ember minden jöttmentnek a játékosait de azok kivételes esetek.És nem egy selejtezősorozat előtt kell alkalmazni sztem.Hanem pl némelyik meccs szünetében vagy ilyesmi...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
jethrotull
Barça B

2009.09.10. 13:44:35

Aki régebben figyelemmel kísérik a magyar focit, azok tudják, hogy csak iszonyatosan kemény, fegyelmezett és kitartó munka hozhat eredményt! Majdnem minden az utánpótlás nevelésen múlik! Mit csináltak a magyar szakemberek idestova már lassan harminc éve?...
Hogy a fenébe lehet, hogy van román, szerb, szlovák, cseh. orosz stb. foci, magyar meg nincs? Mi a fenét vártok olyan játékosoktól, akik nem tudnak jól letámadni, elöl képtelenek megtartani a labdát, egyénileg nagyon messze vannak pl. a portugál játékosok képzettségi szintjétől, de nem csak azokétól?
Ez a realitás, és mindenki szégyellhetné magát, aki el akarta és tudta hitetni velünk, magyar szurkolókkal, hogy most aztán!....
Ami még - sok más mellett - nagy baj szerintem, hogy a játékosokat is realista módon kell kezelnie a szakembereknek, azaz tudatosítani bennük, hogy nem vagytok jobbak senkinél, tudjátok, hogy ennyire lesztek képesek, de tegyetek meg mindent a győzelemért!
Micsoda túlzó elvárások voltak megint, mekkora terhet raktak ezekkel a vállukra, persze, hogy nem tudtak megbirkózni vele! Komolyan írom, lassan már hányingerem van az un. "szakemberektől", akik a tv.-ben hirdetik a nagy semmit, több mint 30 éve!
A Barca a Fradi!
Válasz küldése