Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez mind igaz ezzel egyet tudok érteni.Viszont amit írtam azt tartom.Asys írta:Bányász!
Azért dicsőség, mert a portugál keret értéke töbszöröse a magyarénak. Azért dicsőség mert, míg nálunk működik vagy három utánpótlás akadémia, addig a luzitánoknál vagy 15.
Azért dicsőség mert, míg a jelenlegi legjobb klubcsapatunk (Debrecen) gazdálkodik 4-6 millió euróból max addig a Porto meg 75 millió euróból.
Azért dicsőség, mert míg a mi legjobb játékosaink a PSV-ben a Dortmundban, Fulhamben, Zenitben és az Anderlechtben játszanak, addig szerdai ellenfeleink kiválóságai a Chelseaben, a Real Madridban, az Atletico Madridban és a Manchester Unitedben rúgják a bőrt.
Ezért dicsőség
Asys!Asys írta:Bányász!
Azért dicsőség, mert a portugál keret értéke töbszöröse a magyarénak. Azért dicsőség mert, míg nálunk működik vagy három utánpótlás akadémia, addig a luzitánoknál vagy 15.
Azért dicsőség mert, míg a jelenlegi legjobb klubcsapatunk (Debrecen) gazdálkodik 4-6 millió euróból max addig a Porto meg 75 millió euróból.
Azért dicsőség, mert míg a mi legjobb játékosaink a PSV-ben a Dortmundban, Fulhamben, Zenitben és az Anderlechtben játszanak, addig szerdai ellenfeleink kiválóságai a Chelseaben, a Real Madridban, az Atletico Madridban és a Manchester Unitedben rúgják a bőrt.
Ezért dicsőség
Én csak azt nem értem,h ez miért dicsőség?Szerintem tök szomorú,h semmivel sem voltunk jobbak!Holott hazai pályán játszottunk,egy gólos hátrányban és mégse próbáltunk meg focizni.LM10 írta: pedig tegnap semmivel sem voltunk rosszabbak a ganéj portugáloknál, csak volt 1 mákos góljuk....fejlődni kell, HAJRÁ MAGYAROK!
Ez OFF, elnézést, de krokodil22 stílusától teljesen vkinga utánérzésem lett...ozsimiki írta:ennyi.miihii írta:A többi csapat játékosai sincsenek többet együtt,mégis gördülékenyebb a játékukkrokodil22 írta:...És eredményesebb...
krokodill nem írsz butaságokat (bár pár védőhszbe igen),de ez annyira felesleges,h minden ÉPESZŰ,ÉS REÁLIS KRITIKÁTÓL is véded őket, minden velük kapcsolatos hszre írsz vmit. majd megunod.
ennyi.miihii írta:A többi csapat játékosai sincsenek többet együtt,mégis gördülékenyebb a játékukkrokodil22 írta:
Bizonyára a támadók nem érzik úgy egymást. Ritkán vannak együtt, nem úgy, mint a Barcánál a játékosok. A szervezetten védekező csapatok ellen így is nehéz gólt lőni.És eredményesebb...
A többi csapat játékosai sincsenek többet együtt,mégis gördülékenyebb a játékukkrokodil22 írta:
Bizonyára a támadók nem érzik úgy egymást. Ritkán vannak együtt, nem úgy, mint a Barcánál a játékosok. A szervezetten védekező csapatok ellen így is nehéz gólt lőni.
Bizonyára a támadók nem érzik úgy egymást. Ritkán vannak együtt, nem úgy, mint a Barcánál a játékosok. A szervezetten védekező csapatok ellen nehéz gólt lőni.miihii írta:Asszem Dél-Amerikában nem éppen az a kisasszony foci megy.Ebben sztem egyetértünk.Ez jellemző a válogatottakra is,kőkeményen küzdenek,hajtanak.Abszolút nem voltak durvábbak a paraguayiak az átlagosnál,egyáltalán nem voltak túlzottan agresszívek.Amennyire keménykedtek,annyira meg az argentinok is (pölö Veron 2 sárgája is mutatja,h rugdosódtak ők is...).Szal ez nem indok a vereségre.krokodil22 írta:
Igen, ezzel jövök. Nem szeretem az agresszív focit. Ez egy másik csapat. Az argentinoknál sok probléma van. Ezt gondolod, hogy Maradona nem tudja? Amíg a csatársor, meg még egy - két ember világklasszis, addig Gago nem, meg a védelem sem. Itt vannak a problémák. Az az igazság, hogy nagyrészt a legjobbakat szedte össze. Meg vannak sérültek. Egyetlenegy dolgot nem értek, hogy miért nem Militóval játszott Messi, Mmg Heinze még mindig a csapatban. Azért azt sem értem, hogy Messi miért nem rúgott gólt öt meccsen? A legutóbbi meccset meg fogom nézni, a többit láttam. PL: A brazilok gyönyörű focival nyertek?
Hiába világklasszisok a támadók,ha nem tudják,h mit kéne játszaniuk.Nekem úgy tűnt,h akkor rúgtak volna gólt,ha vki egyénileg villan egyet v elsül a lába.Összjátékba mindig csúszott hiba (helyezkedési v rossz helyre beindulás,rossz passzok...),hiába jutottak el sokszor a 16osig,ott elfogyott az ötlet.És ez nem a sérültek meg a védelem esetleges gyengesége miatt van,hanem azért mert a taktika nagyon rossz.Látszik,h nem találják a fonalat és az isteni Diego meg csak álldogál a vonal mellett hátratett kézzel és mereng előrefele.
Paraguay naon szervezetten és jól védekezett,nem sok esélye nyílt a vendégeknek a gólszerzésre.
Elképzelés nélkül nem lehet focizni ilyen szinten,márpedig a meccsen érezhető volt,h szinte fogalmuk sincs,h mit is kéne csinálniuk.Paraguay meg remekül kontrázott,Valdezék rendkívül agilisak,frissek,motiváltak voltak.És megfirkálták jópárszor az argentin védelmet,lehetett volna ez több is sztem.ÉS jogosan!MEg lehet nézni a gólt (ITT).Kábé úgy játszották meg a zsugát,ahogy pont a másik csapatnál lehetne elvárni.
De nincs meg a kellő motiváció az albicelesténél,nincs csapattaktika.Kábé úgy néz ki,h be van dobva a labda,aztán majd csak villan vki elöl egyet.Hát nem.Ennek itták a levét éjszaka is.
És butaság a túlzott agresszivítással takarózni meg a sérültekkel.Előbbi nem igaz,utóbbi meg mindenkinél előfordul.Ha Leo,Kun nem lenne ott,akkor azt mondom meg lehet említeni.De így nem.Az általad legfőbb problémaforrásnak megjelölt "nem világsztárok a védők" dologról annyit,h a védelem összeszedett 1 gólt,ilyen van.És a világklasszis támadósor gólja/góljai hol vannak?Inkább ott van a gond sztem.Este legalábbis mindenképpen.A védelem sem állt mindig a helyzet magaslatán,bennük volt a hiba,de a támadók is igen szétszórtan játszottak.
Maradona kevés oda,ez Argentina legfőbb problémája...
Asszem Dél-Amerikában nem éppen az a kisasszony foci megy.Ebben sztem egyetértünk.Ez jellemző a válogatottakra is,kőkeményen küzdenek,hajtanak.Abszolút nem voltak durvábbak a paraguayiak az átlagosnál,egyáltalán nem voltak túlzottan agresszívek.Amennyire keménykedtek,annyira meg az argentinok is (pölö Veron 2 sárgája is mutatja,h rugdosódtak ők is...).Szal ez nem indok a vereségre.krokodil22 írta:
Igen, ezzel jövök. Nem szeretem az agresszív focit. Ez egy másik csapat. Az argentinoknál sok probléma van. Ezt gondolod, hogy Maradona nem tudja? Amíg a csatársor, meg még egy - két ember világklasszis, addig Gago nem, meg a védelem sem. Itt vannak a problémák. Az az igazság, hogy nagyrészt a legjobbakat szedte össze. Meg vannak sérültek. Egyetlenegy dolgot nem értek, hogy miért nem Militóval játszott Messi, Mmg Heinze még mindig a csapatban. Azért azt sem értem, hogy Messi miért nem rúgott gólt öt meccsen? A legutóbbi meccset meg fogom nézni, a többit láttam. PL: A brazilok gyönyörű focival nyertek?
Igen, ezzel jövök. Nem szeretem az agresszív focit. Ez egy másik csapat. Az argentinoknál sok probléma van. Ezt gondolod, hogy Maradona nem tudja? Amíg a csatársor, meg még egy - két ember világklasszis, addig Gago nem, meg a védelem sem. Itt vannak a problémák. Az az igazság, hogy nagyrészt a legjobbakat szedte össze. Meg vannak sérültek. Egyetlenegy dolgot nem értek, hogy miért nem Militóval játszott Messi, Mmg Heinze még mindig a csapatban. Azért azt sem értem, hogy Messi miért nem rúgott gólt öt meccsen? A legutóbbi meccset meg fogom nézni, a többit láttam. PL: A brazilok gyönyörű focival nyertek?albicelesteX írta:Te már megint ezzel a durva játékkal jössz?Ne haragudj de ezen túl kéne látnod!Én a '98-as VB-óta drukkolok Argentínának, de ilyen játékot amit most művelnek azóta nem láttam tőlük!Mindig versenyben voltak a brazilokkal és ha be is csúszott egy egy vereség azért a selejtező csoportjukból első második helyen tovább mentek!Most ott állunk, hogy ha nem nyerjük meg a két meccsünket akkor kiestünk és nem jutunk ki!És ez az Argentín nemzet szégyene lenne!Ott szerintem bármekkora félIsten is Diego a foci minden előtt van és könnyen lehet,hogy a Maradona kultusz is veszélybe kerülne!Ha igazán jót akar a válogatottnak akkor lemond!És kérlek ezt, hogy durvák az Argentínok ellen ezt ne forszírozd mert ez dilettantizmus és nem is mentség sőt szerintem nem is állja meg a helyét ez a kijelentés!Pláne képek alapján...krokodil22 írta:
Kiakadtak. Tudom, mert olvastam jó pár hozzászólást.MQuC írta:A másik dolog az, amit nem értek, hogy miért nem akadtak még ki a szurkolók. Azért Argentinában elég vérmesek a szurkolók, előbb utóbb robban a bomba. És lehet nem csak jelképesen