Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell már rá sztem.Nincs neki a felépítésével semmi baj.Teljesen rendbe van fizikálisan,tök erős.MQuC írta:Bojan sem volt valami vastag lábú. Ha meg akarják oldani, akkor tesznek rá egy tizest izomban simán.
Én csak azt tudom mondani, hogy bízom bennük. Nem ismerem mindegyik játékost: inkább azokat, akik külföldön játszanak, de ez már haladás, hogy ennyi fiatal játékosunk van kinn! Ez tényleg mutat egy szint-növekedést.MQuC írta:Mikaos: Mit gondolsz az U20, U21 -es válogatottrol, Krisztiánéktól? Németh elég jól tolta Athénban. De a többi válogatott éli csapattársa felnőhet a 'nagy'válogatotthoz?
A védelem esetében tényleg komoly fejlődés volt látható, viszont a támadóink (elsősorban a "rettegett" támadó-középpályánk) nem igazán remekelt, más kérdés hogy ehhez szükség lenne bővebb csatár választékra.Fecooo írta:egy dolgot én azért nem tartok elhanyagolható ténynek...
3 vereségünk van ugyan, DE:
1-2,1-2,0-1 ( a mi szempontunkból)
sztem annyira nem elszomorító a helyzet, mint volt az előző érában...akkor 3-4 gólokat kaptunk meccsenként...ez egy hosszú útnak lehet a kezdete...mondhatni ez az egész selejtező elment arra, h a védelmünk vmivel stabilabb legyen... nincs kétségem afelől(akármennyire naiv is vagyok...), h a csapatunk lesz jobb is, ha lesznek csatáraink... egyszerűen bizalmat kell adni kúmannak, mert kérdeznék én vmit:
mikor volt az, h két fordulóval a vége előtt még +4-es gk-gel álltunk?
azt mondom, ez a realitás jelenleg, de legalább 1 kalappal tuti feljebb kerülünk(ha igaz...). erre a vb-re még nem álltak készen... jobb is, ha a kövi sorozatra egy Szalaival és egy Némethtel megerősített csapat fog kiállni...
MINDÖRÖKKÉ HAJRÁ MAGYAROK!
ez a lényegbizony azt hozta ki, amit lehet
Nem ez a szégyen, hanem az edzői utasítás! nézzük már vissza a Várhidi féle válogatott és a mostani közötti különbséget! Bántó a különbség és gázul szerepeltünk vele is, de a játékunk támadó volt és kombinatív, szép... mostmeg? Halmosi balbekk, Hajnal jobbszélső Gerával váltogatva, Huszti meg középen van mikor szélre megy, egyből jobban tudja a sebességét használni... és a legcsúnyább hogy egy csatárral játszunk! Svédek ellen még egyse volt első félidőben... Erwin, remélem eltávolodsz minél messzebb a válogatottól, próbáljunk meg valami szakmailag is jó edzőt keresni, ha meg nem megy, mert túl nagy lét kér, jöjjön vissza Várhidi... Ezt ő is hozza, csak még szebb játékot is nyomat...Bányász írta:Sztem sokkal inkább az a szégyen,h egy életéért küzdő magyar csapat ellen megengedheti magának a Portugál válogatott,h hátul passzolgat teljes nyugalomban...
A Portugálok annyit játszottak amennyit kellett sztem.