Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ebben a szezonban? Hány meccs volt eddig? 2 bajnoki és egy BL, meg egy SC. Ha már Ibrahimovicnak megadod az időt arra h megszokjon vmi újat akkor add meg Titinek is.kanty írta:Henry tegnap hozta azt a formát amit ebben a szezonban megszokhattunk tőle.....sajnos![]()
Én valahogy úgy éreztem, h nem vette fel a mecs ritmusát. Rendre rossz mególdást választott. Egyetlen egyszer tudott elmenni a védő mellett amikor Messi majdnem gólt szerzett.
Remélem hamarosan feljavul, mert ez igy kevés lesz.
kanty írta:Henry tegnap hozta azt a formát amit ebben a szezonban megszokhattunk tőle.....sajnos![]()
Én valahogy úgy éreztem, h nem vette fel a mecs ritmusát. Rendre rossz mególdást választott. Egyetlen egyszer tudott elmenni a védő mellett amikor Messi majdnem gólt szerzett.
Remélem hamarosan feljavul, mert ez igy kevés lesz.
Aggasztó a helyzet...Andris írta:Fú én.
Húú.
Visszafogom ám magam.
Ugyanez vonatkozik Keitára is.
De legalább Pep mostmár rendszeresen dobálja a kritikátcseréli lefele elsőként, akárhányszor csak játszik.
Remélem Iniesta lesz kezdő, és hol Busquets, hol Pedro, hol Jeffren kap lehetőséget. Főleg a nehéz meccsekre értve, mert nyilván a franciának is kell játszani.
Ez most eleg nagy hujesegnek tunik nekem. Henry nem megy szerintem vissza Angliaba,kitolti a 2011-ig szolo szerzodeset. Fabregas pedig esetleg jovo nyaron ha jon...BarcaKing írta:Én Henryt, Fabregas-ra cserélném inkább mint Robinho-ra,hm szép is volna,Henry és Fabre is visszatérne előző klubjához.
t.henry5511 írta:Srácok én a francia válogatotthoz annyit szolnék hogy Domenech helyett visszahoznám Aimé Jacquet-t. Hidjétek el 98' ba nem véletlenül nyertek VB-t a franciák. Ő az eddigi legjobb francia edző szerintem.
Domenech soha nem volt kiemelkedő edző, már a szövetségi kapitányi kinevezése is sokakat meglepett...Ronaldinho&Barca írta:Nekem nagy kedvencem lett a francia, megkedveltem amióta nálunk rúgja a bőrt, megkedveltem általa a francia válogatottat, és amit a korábbi tornákon is látok, elszomorító, francia válogatott nem erre hivatott..Titi szavára lehet adni, rangidős a keretben, egy új edzővel újra egy erős csapat lehetne a francia válogatott, pedig micsoda játékosok alkotják a keretet, csak háát.. Szerintem ez a kritika nem csak Henrytól való, összes játékos véleménye benne van, Domenech jó edző volt, volton a hangsúly. És hozzátéve még, végre valaki a sarkára állt, vállalja a nevét és a véleményét... mióta húzódik ez az edzőkérdés már.
Remélem még válogatottsága alatt sok szép pillanatot élhet át társaival, sokat tett a francia futballért ő.