Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nestanak ha jól halottam, sérve volt. Az más, mint egy térd...Igen, ebben igazad van, és még idősebb is, mostanság viszont nem láttam játszani. Ő mennyit volt sérült? Meg milye volt sérült? Az alacsonyabb szintet természetesen nem a német másodosztályra értettem, csak olyan csapatra, amelyik nem 70 meccset játszik a szezonban. Nem tudom, hogyha egyáltalán visszatér, be tudja-e játszani magát a csapatba.
Igen, ebben igazad van, és még idősebb is, mostanság viszont nem láttam játszani. Ő mennyit volt sérült? Meg milye volt sérült? Az alacsonyabb szintet természetesen nem a német másodosztályra értettem, csak olyan csapatra, amelyik nem 70 meccset játszik a szezonban. Nem tudom, hogyha egyáltalán visszatér, be tudja-e játszani magát a csapatba.gekkodan írta:Látod, hogy idén mit játszik eddig Nesta a Milanban? Na Ő volt pár évvel ezelőtt a világ egyik legjobb, elegáns és precíz, klasszikus olasz védője. Szinte hibátlanul játszik, az Inter elleni zakó sem rajta múlt. Szóval ilyen kijelentéseket szerintem csak pár meccs után tegyél majd Militorarecrea írta:Véleményem szerint, aki - ennyi idősen - kihagy majdnem két évet az elitből, az nem tudja folytatni magas szinten. Ennyi rehab után visszatérni a heti két meccshez szvsz fizikailag nem lehetséges. Alacsonyabb szinten simán játszhat még.
Látod, hogy idén mit játszik eddig Nesta a Milanban? Na Ő volt pár évvel ezelőtt a világ egyik legjobb, elegáns és precíz, klasszikus olasz védője. Szinte hibátlanul játszik, az Inter elleni zakó sem rajta múlt. Szóval ilyen kijelentéseket szerintem csak pár meccs után tegyél majd Militorarecrea írta:Véleményem szerint, aki - ennyi idősen - kihagy majdnem két évet az elitből, az nem tudja folytatni magas szinten. Ennyi rehab után visszatérni a heti két meccshez szvsz fizikailag nem lehetséges. Alacsonyabb szinten simán játszhat még.
Így ahogy írod.van Bommel írta:Igen, a lehetőséget meg kell adni neki. De...Szerintem barcelonai karrierjének vége. Ha elkezdünk számolni. Jövőre, mire kb teljesen harcképes lesz, előtte lsz a sorban, Puyol,Piqué biztos, ha Marquez marad, akkor ő is, plusz a 22 éves Csigrinszkij és jön vissza kölcsönből Henrique, plusz szvsz Pep inkább felvinné Muniesát. Én nagyon sajnálom, mert nekem nagy kedvencem. De a csapat az első.
Én is csatlakoznék a véleményhez, a fizetéses hozzászólásnál pedig a "paraszt"-tal még enyhe is voltál, mindig le tudok döbbenni az embereken pedig már nem minden vicc új!LG írta:Én teljesen egyet értek ezzel. Én biztam benne sokáig, de aztán csak húzodott, és húzodott a sérülés, és még mindig nincs vége.visca el barca írta:hát én nem igazán hiszek már militoban. ha visszatér is, biztos ott lesz benne a félsz, hogy bármikor újra megsérülhet, ami egyenlő lehet a pályafutásának végével. nagyon-nagyon sok már az az idő amit ki kellett neki hagyni...
én is azt mondom, hogyha decemberre teljesen felépül, akkor tavasszal meg kell neki adni a lehetőséget. ha tud vele élni, és látszik rajta h 100-as akkor maradhat, hiszen sztem képességei alapján talán a legjobb belső védőnk puyol mellett... ha viszont nem megy neki, el kell tőle köszönni...
De a lehetőséget meg kell kapnia, ennyit megérdemel.
Aki meg azon siránkozik, h kapja a fizetését, és nem játszik meg egy paraszt. Kicsit bele kéne gondolni Milito helyzetébe...
Én teljesen egyet értek ezzel. Én biztam benne sokáig, de aztán csak húzodott, és húzodott a sérülés, és még mindig nincs vége.visca el barca írta:hát én nem igazán hiszek már militoban. ha visszatér is, biztos ott lesz benne a félsz, hogy bármikor újra megsérülhet, ami egyenlő lehet a pályafutásának végével. nagyon-nagyon sok már az az idő amit ki kellett neki hagyni...
én is azt mondom, hogyha decemberre teljesen felépül, akkor tavasszal meg kell neki adni a lehetőséget. ha tud vele élni, és látszik rajta h 100-as akkor maradhat, hiszen sztem képességei alapján talán a legjobb belső védőnk puyol mellett... ha viszont nem megy neki, el kell tőle köszönni...
Tudod van egy ilyen kifejezés, hogy "szolgálat közben".Barcaforever írta:
2.Én is abszolut pesszimista vagyok.A foci azon túl, h szórakoztató, a pénzről a szól.Én személy szerint nem látom normálisnak,h egy 1,5 éve sérült játékos ugyanúgy kapja a zsét.Legyen akármilyen szimpi meg rendes,de ez egy munkahely, ahol tenni kell azért, h pénzt kapj vagy mész pihenni a pálya szélére a dohányzóba.
Lehet köpködni.De, sztem ez így normális, kivétel Magyarország, ahol a börtönben csücsülő polgármester ugyanúgy kapja a fizetését.
Én úgy tudom Milito kökeményen dolgozik már 1,5 éve a pályán kívül, mivel a rehabilitáció nem azt takarja, hogy otthon ülsz meccset nézel és közben sörözöl. Különböző fizikoterapeutás edzéseken vesz részt, ráadásul mivel profi futballista igencsak szeretne szerintem játszani. Annak meg semmi értelme hogy várunk másfél évet, 1-2 hónap és felépül, majd ahogy felépül eladjuk. Ha már kivártuk, mivel més que un club, akkor már adjuk meg neki az esélyt szerintem. a fizetésébe meg nem fog belehalni semelyik fórumozó se. nem előlünk eszik a kenyeret a gyerekei. amugyse verdesi a plafont (profi focistákhoz képest) a fizetése.Ilúvatar írta:Nem akarom bántani Militót, de szerintem el kellene mennie egy másik csapatba. Nem szeretném kockáztatni azzal, hogy megint megsérüljön, és kihagy x. évet.Mert eddig csak fizettünk a militót, a semmiért.
Legkényelmesebb élete van: Nem játszik, pihen, oszt meg közben folyik a zsé a bankszámlájára....
Azért azt nem hiszem,hogy Ő is így éli ezt meg.Valszeg neki nem az jár a fejében,hogy de jó nem kell csinálnom semmit,mégis kapom a lóvét.Szerintem odaadná ő azt a pénzt,amit eddig nálunk keresett azért,hogy újra játszhasson végre.Főleg,hogy ebben a Barcában játszhasson Ő is. Egyébként szerintem,ha felépül valamikor október-novemberre,akkor decemberben lehet talán esélye visszatérni a pályára is.Ha bíztatóan tér vissza,akkor maradni fog nálunk,ha nem akkor vagy megy kölcsönbe egy félévre és aztán dől el a sorsa vagy pedig még most januárban az eladás sorsára jut. Persze ez nagyon sok "ha"!Én szorítok neki,hogy még tudjon visszatérni a pályára,ha nem is nálunk,egy kisebb csapatban mindenképp!Ilúvatar írta:Nem akarom bántani Militót, de szerintem el kellene mennie egy másik csapatba. Nem szeretném kockáztatni azzal, hogy megint megsérüljön, és kihagy x. évet.Mert eddig csak fizettünk a militót, a semmiért.
Legkényelmesebb élete van: Nem játszik, pihen, oszt meg közben folyik a zsé a bankszámlájára....
1.Helyére?Mintha Milito helyére kéne vkit igazolni.A tavalyi bl elődöntőben játszott utoljára...Szal én nem használnám a helyére kifejezést, teszem fel, Maxwell jött Abidal helyére.kanty írta:Én elég pesszimista vagyok Millioval kapcsolatosan. Nagyszerű hátvédnek tartom, de nem hiszem, h képes lenne újra azt a szintet hoznia amit a sérülése előtt.gonosz írta:Nem gondoljátok, hogy az ukrán ujonc Milito helyett/helyére jön? Nekem van egy olyan érzésem. Sztem ebben az évben már nehezen fog ő játszani, ha megint október-novembert írnak edzéskezdésnek, akkor nem tudom, hogy mi lesz belőle... bár remélem nem így lesz.
Drukkolok neki, de sajnos sok esélyt nem látok arra, h őt közeljövőben a játszani látjuk.
Szerintem erős, hogy a helyére jött.gonosz írta:Nem gondoljátok, hogy az ukrán ujonc Milito helyett/helyére jön? Nekem van egy olyan érzésem. Sztem ebben az évben már nehezen fog ő játszani, ha megint október-novembert írnak edzéskezdésnek, akkor nem tudom, hogy mi lesz belőle... bár remélem nem így lesz.
Én elég pesszimista vagyok Millioval kapcsolatosan. Nagyszerű hátvédnek tartom, de nem hiszem, h képes lenne újra azt a szintet hoznia amit a sérülése előtt.gonosz írta:Nem gondoljátok, hogy az ukrán ujonc Milito helyett/helyére jön? Nekem van egy olyan érzésem. Sztem ebben az évben már nehezen fog ő játszani, ha megint október-novembert írnak edzéskezdésnek, akkor nem tudom, hogy mi lesz belőle... bár remélem nem így lesz.
Drukkolok neki, mert amin ő keresztül megy(t) az elég dúrva.Bizzunk benne, h felépül és képes lesz játszani, bár szerintem nem lesz többé olyan, mint régen.alex27 írta:A El 9 Esportiu nevű katalán sportnapilap értesülései szerint Gabi Milito októberben kezdheti meg a csapattal való edzéseket.