Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy próbáltad,h előbb átnevezed a "fájlt" mondjuk .rar-ra és úgy kicsomagolni WinRarral?lui1698 írta:Konkrétan "fájl".Melkor írta:Annak a sima fájlnak mi a kiterjesztése??
Nem tudom társítani semmihez.
Már próbáltam rart, zippet, 7zippet, tc-t, de semmi.
Meg is talaltam a meccset, csak sajnos a torrentet nem seedeli senki...messideco írta:Regisztralsz a Rojadirecta.org-onnagymeno írta:Honnan tudnam megszerezni 2006. július 1-en jatszott Brazilia - Franciaorszag meccset?
Bejelentkezel==>Partidos en descarga(Full Matches)==>Ot megkell legyen...
Remelem tudtm segiteni...![]()
Konkrétan "fájl".Melkor írta:Annak a sima fájlnak mi a kiterjesztése??
Annak a sima fájlnak mi a kiterjesztése??lui1698 írta:Leszedtem egy albumot www.hiphopdownload.hu -ról és nem tudom kicsomagolni.
Amit leszedtem ez a neve: suhancos_-_jol_tevedni_emberi_dolog_320kbps_by_csoki
Egy sima fájl.
Vmi ötlet esetleg?
BitHuman meghivóért cserébe esetleg lenne.TZS írta:Valakinek nincs egy felesleges meghívója ncore-ra ?
Hónapok óta nem sikerül beszerezni, nagyon hálás lennék érte.
Ha lenne valakinek, PÜ-ben jelezzen please.
albicelesteX írta:Hello!Olyan kérdésem lenne, hogy valamelyikőtök nem tudja hogy a Recreativo de Huelvanak milyen mezszponzora van?
Miként beszéljük meg a részleteket?Krojf írta:Igen!!!VIII.Henrik írta:Tényleg Krojfunk, ha már segítség topic, még mindig keresel segítő kezeket a Max Corbacho albumokhoz? Tudnék segíteni.
A hálám örökké üldözni fog, ha besegítesz nekem ebben!
Igazi Istencsászár lennél, nem csak a "Nyolcadik"!!!
Hajrá Fenség!!!
K.
Igen!!!VIII.Henrik írta:Tényleg Krojfunk, ha már segítség topic, még mindig keresel segítő kezeket a Max Corbacho albumokhoz? Tudnék segíteni.
...nomeg kicsit jobban nézzél körül a fórumba való belépés után!bowlinggolyo írta:Nézz be a távirányító a kézbe internetes meccsnézés topikba ott fent a szavazásoknál van leírva egy pár link nézd meg azokXavi001 írta:Hali tudna nekem vki adni 1 linket ahol folyamatosan mennek meccsek élőben? köszi
Itt a link hozzá: http://eurobarca.hu/forum/viewtopic.php ... highlight=
bowlinggolyo írta:Nézz be a távirányító a kézbe internetes meccsnézés topikba ott fent a szavazásoknál van leírva egy pár link nézd meg azokXavi001 írta:Hali tudna nekem vki adni 1 linket ahol folyamatosan mennek meccsek élőben? köszi
Itt a link hozzá: http://eurobarca.hu/forum/viewtopic.php ... highlight=
Nézz be a távirányító a kézbe internetes meccsnézés topikba ott fent a szavazásoknál van leírva egy pár link nézd meg azokXavi001 írta:Hali tudna nekem vki adni 1 linket ahol folyamatosan mennek meccsek élőben? köszi
sztem minden féle képpen regelj, mert máskülönben nem tudod megnézni őket. de ha van más megoldás akkor, azt én is szívesen hallgatomSzandi írta:Nem vagyok regelve deviant art-on és nem is áll szándékomban, viszont meg akarok nézni pár képet ami korhatáros. ( oké hülye viccek.nemkellenek.) Mit csináljak?
Itt az orvosság(avast antivirus): http://letoltes.pcworld.hu/letoltes/2029Puyol05 írta:Üdv! olyan problémám lenne, hogy a számítógépen súlyosan megfázott. esetleg nem tud valaki olyan programot ajánlani, ami elég hatásos is, és netről le lehet szedni. hogy gyógyítsam a megfázását? (fizetés nélkül) előre is köszi
www.neocitran.pc.huPuyol05 írta:Üdv! olyan problémám lenne, hogy a számítógépen súlyosan megfázott. esetleg nem tud valaki olyan programot ajánlani, ami elég hatásos is, és netről le lehet szedni. hogy gyógyítsam a megfázását? (fizetés nélkül) előre is köszi