Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem erre gondolsz:albicelesteX írta:Van egy film!Pontosan nem tom mi a címe csak egy trailert láttam belőle!halle Berry játszik benne és elég keményen megdöngetik!Aki látta vagy ismeri és tudja attól kérdezném hogy az most kajak igazi vagy csak meg van játszva?
Talán a Szörnyek keringőjére gondolsz.Abba Billy Bob Thornton-nal van egy kemény szexjelenete.albicelesteX írta:Van egy film!Pontosan nem tom mi a címe csak egy trailert láttam belőle!halle Berry játszik benne és elég keményen megdöngetik!Aki látta vagy ismeri és tudja attól kérdezném hogy az most kajak igazi vagy csak meg van játszva?
Tervezem azt is, pár hete véletlenül belebotlottam a tv 2-n, és egész jó volt.miihii írta:Bizony,a jót nagyon könnyű megszokni.Csak sajna hamar lepereg az az 5 évad,ha az ember a hatása alá kerülCooltiszo írta:A nagy ajánlgatások közepette elkezdtem nézni a THE WIRE-t. És ez fuckin good. A harmadik évad elején járok már, de hihetetlen az egész, mestermunka a javából.![]()
De ha ennyire bejön,akkor sztem a Kemény Zsaruk (The Shield) is tetszeni fog.Sztem majd nézz bele utána abba is
Bizony,a jót nagyon könnyű megszokni.Csak sajna hamar lepereg az az 5 évad,ha az ember a hatása alá kerülCooltiszo írta:A nagy ajánlgatások közepette elkezdtem nézni a THE WIRE-t. És ez fuckin good. A harmadik évad elején járok már, de hihetetlen az egész, mestermunka a javából.
Az Apokalipszist akik ott jártak csak szidni tudják mert ne a valósat állítja olyan téren h drogoztak.lui1698 írta:Biza a Szarvasvadász elég komoly film.
Az egyik legjobb vietnámi témájú film, az Apokalipszis most, és a Szakasz mellett.
Biza a Szarvasvadász elég komoly film.Guardiola írta:A szarvasvadász - egy háborús filmdráma remek stábbal és színészekkel ez érződik is a filmen. Három barát elhatározza, hogy belépnek a seregbe és elmennek Vietnámba és e körül épül a történet. Betekintést kaphatunk a szereplők háború előtti alatti és utáni életébe, a háború hatásaiba.
Jól felépített film, remek alakításokkal nagyon tetszett nekem. Ezt a filmet csak ajánlani tudom mindenkinek.
küldesz majd linket, hogy honnan tudnám leszedni a How I met your mothert?bowlinggolyo írta: MÁS:Még 16 nap van a House és a mindenki által kedvelt How i met your mother sorozatok folytatásáig. Senki se hagyja ki szept 21. am 8 EET idő szerint(magyarul 22.én kedden már le tudjuk szedni és meg tudjuk nézni
)
Ha befejezte akk már nem lesz új évad mivel az az utolsó évad amit adtak. Am szntem csak annyi van h szünetelnek egy kicsit mint Amerikában volt.matyi02 írta:Am a Szökést befejezte az RTL klub?
ha igen mikorra várható az új évad?
Hát 50.p-ig tudtam nézni. Nem tudom nekem egyáltalán nem tetszett sőt idegesített...Fecooo írta:
ha már Gyalog galopp...
akkor a Brian életét se hagyd ki Matyi
nézzed onlinegonosz írta:Hejj! Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne letölteni a Family Guy-t magyarul?
na nakanty írta: Az ő filmjei legalábbis számomra igazi nyugtató filmek. Nem kell sokat agyalni rajta...