Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Egy próbát mindenképp megérné. Így úgysincs semmi esélyünk kijutni.bando8 írta:szép sikert ért el a debrecen, de azért ne legyél ennyire elfogult. a külföldön játszó labdarúgóink jobbak mint a debrecené. te sem gondolod hogy a debrecen jobb csapat mint a zenit a psv a dortmund vagy a fulham.Stelios írta:A Debrecen kezdöjét küldeném fel, kivéve azokat a posztokat, ahol nem magyarok vannak. Se Gera, se Huszti se a többi. Többre mennénk vele. összeszokott brigád lenne legalább, és nem alibiznének.
Fáradtabb lehetett Vadócznál, plusz lapja is volt. Én tegnap Vadócz játékát jobbnak láttam, abban mindenképpen, hogy próbált laposan játszani.Varga Tamás írta:Bocs Laci, de én úgy gondolom, hogy tegnap a középpályán Dárdai nyújtotta a legjobb teljesítményt. Ő fu.tott a legtöbbet, 3 ember munkáját végezte el. Nem is értettem, hogy miért őt áldozta be Koeman a szünetben?
Én így láttam, így érzékeltem.
szép sikert ért el a debrecen, de azért ne legyél ennyire elfogult. a külföldön játszó labdarúgóink jobbak mint a debrecené. te sem gondolod hogy a debrecen jobb csapat mint a zenit a psv a dortmund vagy a fulham.Stelios írta:A Debrecen kezdöjét küldeném fel, kivéve azokat a posztokat, ahol nem magyarok vannak. Se Gera, se Huszti se a többi. Többre mennénk vele. összeszokott brigád lenne legalább, és nem alibiznének.
Bocs Laci, de én úgy gondolom, hogy tegnap a középpályán Dárdai nyújtotta a legjobb teljesítményt. Ő futott a legtöbbet, 3 ember munkáját végezte el. Nem is értettem, hogy miért őt áldozta be Koeman a szünetben?barca99 írta:Meglep, hogy többen Dárdait írják kezdőnek Varga mellé, pedig szerintem tegnap Vadócz sokkal jobb volt. Ő legalább nem emelte fel állandóan a labdát. Bodornál jelenleg nincs rosszabb megoldás bal szélre, nálam még Hullmosi kezdene szerdán. (Bodor az ég világon semmit nem csinál, a felezőt nem lépi át, csak a kapusnak passzol, védekezésben gyenge közepes.)

Ezt hagyjuk már Sanyika egy viccrobertfcb írta:Te most arról az emberről beszélsz aki szívét, lelkét otthagyja a pályán, és mindent megtesz a válogatottért, ha ez az ember nem lett volna, most megnézhetnéd, hogy állnánk.lionelmessi19 írta:A fiatal németh srácot mért nem lehet használni?
Godnolom van vmi gond, csak nem vagyok képben egyáltalán.
Mert air sanyival is aztán ki vagyunk segítve, agyatlan favágó szakiparos.
Nem hozzuk mind a 3-at sajnos... Csak kettőt!barca99 írta: Na nem baj, a következő 3 meccsből hozzuk mind a hármat, és kijutunk.
Ennél könnyebb csoport? az utolsó három selejtezőre (vb, eb ,vb) könnyebb csoportot nem is kívánhattunk volna, végig megúsztuk az Anglia-Spanyolország szintű csapatokat, hozzájuk képest Görögország egy röhej voltXavinho írta: és a 2012-es EB-re egy könnyebb csoportból,mint a mostani továbbléphetünk akár elsőként is.