Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Láttam már sok argentin meccset, mert Argentínának szúrkolok évek óta, de amit a brazilok műveltek, az durva volt. Egyébként az argentinok uralták a meccset. Ilyen fizikai fölénnyel nem bírtak az argentinok. Nemcsak Messi miatt szeretném, hogy kijussanak. A kapitány meg kénytelen volt más védőket berakni, meg más játékosokat, mert sérülések vannak. Két vereség volt magaslati levegőn, ez a harmadik, amióta hivatalosan Maradona a kapitány. Bolívia és Ecuador ellen magaslati levegőn kellett játszani, ami nagyon nehéz. Életveszélyes 3000m fölött focizni. Ecuador ellen nem volt szerencséjük. Venezuela volt az első meccs: 4:0-ra nyertek. Az oroszok ellen is nyertek.ozsimiki írta:YES![]()
Krokodil! Ha már láttál azelőtt Argentín-Brazil meccset,akkor nem lepődnél meg ezen az adok kapokon, vmikor előbbi volt dúrvább, most pedig utóbbi, na bumm. ettől még teljesen megérdemelt győzelmet szereztek a Brazilok,és ki is jutottakennyi erővel akkor a fél világ megutálhatja x alkalommal az argentinokat, y-al meg a Brazilokat.
Csak is Messi miatt remélem,h azért az Argentinok is ott lesznek, meg egy jó kapitánnyal,azért emelnék a színvonalat is.
Mivel ősBrazil drukker vagyok,így érthető az örömöm,és semmi gond se lenne Argentin szempontból, ha a többi csapat ellen nem bénáznának ennyit, akkor csak az ősi rivális elleni vereség miatt fájhatna a fejük, (az is szinte már szégyen ott),nem a kevés megszerzett pont miatt.
Ezt miért gondolod? Biztosan láttad a meccset, és a brazilok igencsak durvák voltak. Nem sokat tudtak tenni Messiék, mert egyből felrúgták őket. Fizikai fölény volt. A jó játékosok közül többen is hiányoztak sérülés miatt. Argentínában játszó embereket volt kénytelen betenni. Azért nem ennyivel gyengébb az argentin csapat, mint amit láttunk tegnap. úalbicelesteX írta:Teljesen értetlenül állok az Albiceleste szereplése láttán!Minőségileg a játékos állományu(n)k a világ elitbe tartozik!Mégis szégyen az amit csinálnak ott Buenos Airesben!Maradona...El kellene már felejteni El La mano de Diós-t!Játékosnak nagy volt kétségtelen!addig amíg nem k..vázott,anyagozott,szórakozott!Többre vihette volna ha ezeket hanyagolja és inkább a focival törődik!Nekem Messi már most nagyobb játékos!Remélem eltakarítják a posztjáról és még a stadionból is kitiltják, mert ez a minősíthetelen szereplés az Ő nyakába varrható!Adios Diego!
Kérlek nyugodj meg!Varga Tamás írta:Isteni Diego!
Mit tettél szeretett válogatott csapatommal?
Miért vered szét edzői dilettantizmusoddal a szívemnek kedves Albicelestét?
Miért nem szeded a sátorfádat, és távozol a válogatott éléről?
Nagy játékos voltál, de edzőként nulla vagy!
Húzz a fenébe, mert a végén még a VB-ről is lemaradunk!
Ezen a pár meccsen, amikor a padon ültél, több kárt okoztál Argentínának, mint hasznot!
A szövetség vezetői vakok, bénák, gyagyásak, hogy nem látják: Maradona alkalmatlan kapitánynak!
Remélem, még nem késő!
HAJRÁ ARGENTÍNA!
Neked ez igazi foci volt? Nálam már a rugbyhez hasonlított. Most utáltam meg a brazílokat. De nagyon. Amit a brazilok műveltek, az durva volt. Fellökték, felrúgták az argentínokat. Sajnálom Messit, mert nem sikerül gólt rúgnia argentin mezben. Ugyan volt helyzete, de sajnos nem lett jó. Remélem, Paraguay ellen sikerül. Az argentinoknál hiányzott Demichelis és Juan Gutierez. Akik ugye jobbak azoknál, mint akik játszottak. Sajnálom Messit, mert az ilyen erőfölénnyel nem fog tudni mit kezdeni. Az alkatánál fogva.Krojf írta:Nos, Argentína-Brazília: 1-3!
Luisao, Luis Fabiano (2), illetve Datolo góljaival.
Érdemes volt érte fennmaradni, igazán komoly foci volt!
Datolo kb. 28 méterről bombázott a brazil kapuba, de talán 2 perc sem telt
el és Luis Fabiano újra 2 gólosra hizlalta az eredményt.
Messink igyekezett ahogyan bírt, szépen osztogatott, de csak ennyire
futotta Tőle.
Dani Alvés csereként jutott szóhoz és rápörkölt egy szabit, ami alig ment
fölé.
Az ilyen meccsekért éri meg szeretni a focit.
Ha ismétlésbe botlotok, akkor horgonyozzatok le a tévéitek elé!
Ja és ezzel a győzelemmel a brazilok vb-résztvevők!
K.
0-1 LuisaoAdam Philip írta:http://www.p2p4u.net/watch-live-sports. ... 876&link=1csabimo írta:Nekem nem megy a rojadirectan a brazil-argentin, illetve megy csak mindig lefagy!
Valaki aki nézi dobjon egy linket, köszönöm!!!!
nekem ez megy......
http://www.p2p4u.net/watch-live-sports. ... 876&link=1csabimo írta:Nekem nem megy a rojadirectan a brazil-argentin, illetve megy csak mindig lefagy!
Valaki aki nézi dobjon egy linket, köszönöm!!!!
ha sikerült mondd légyszives egy frekvenciát.ozsimiki írta:Ideje belőni a csatit akkor, elvileg egy ideig ingyen fogható az ország 80%ban, csak benne vagyunk itt is
yupíí, már csak fent kéne maradni addigKrojf írta:Vagy még jobbat mondok: Brazília-Argentína, 02:25, Digisport, élő!!!Krojf írta:
Én úgy látom, hogy a www.rojadirecta.com mai címlapja hozza a műsoron!
Addig épkézláb linkeket is adhatnak hozzá, amelyek működnek is.
02:30 a kezdési időpont!
K.
K.
Vagy még jobbat mondok: Brazília-Argentína, 02:25, Digisport, élő!!!Krojf írta:
Én úgy látom, hogy a www.rojadirecta.com mai címlapja hozza a műsoron!
Addig épkézláb linkeket is adhatnak hozzá, amelyek működnek is.
02:30 a kezdési időpont!
K.
Én úgy látom, hogy a www.rojadirecta.com mai címlapja hozza a műsoron!miihii írta:Szeptember 5-én lesz a meccs és nem írja egyik TV adó sem,h közvetítené...20tek írta:Sziasztok!
Meg tudja mondani valaki mikor lesz a Brazíl - Argentín meccs (vagy fordítva), és hogy lehet-e valahol nézni?
Köszi!
Aki egy kicsit is konyít a futballhoz, ezzel tisztában van. Úgy tűnik, a portugál szövetségben dilettánsok ülnek, de ez legyen az ő bajuk. Max. nélkülük rendezhetik meg a 2010-es VB-t.ozsimiki írta: Queiroz-t bűn volt leültetni, tipikus másodhegedűs arc, majd rájönnek.