Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Legalabb azt tudod hogy ki ellen jatszott?krokodil22 írta:Argentína egy felkészülési meccset játszott pár napja, ahol Messi 5 gólt lőtt. 7:0 lett az eredmény. Ezt a meccset honnan tudnám letőlteni?
Lehet, nem akartad úgy írni a hsz-edet, de mivel kiemelted, hogy ennek nincs helye a pályán, így úgy érzem, az lett. Felesleges ennyit ezen rágódni.abraka írta:Nem tudom mi van itt mostanában pár fórumozóval, megkergült attól, hogy vége a nyárnak?
De ez a topik is kezd Zlatan szintű lenni=Értelmetlen dolgokról beszéljünk 10 oldalon keresztül...
Lehet itt védeni akárkit, de az tény, hogy akár valaki felnőttként tekint rá, akár gyerekként mind1, ilyen cselekedeteknek a pályán nincs helye!! Ő egy profi labdarúgó. Arról felesleges beszélni mit miért csinált. Megtette kész. Reméljük több ilyen nem lesz a pályán. Inkább szívja fel magát és szárnyalja át a pályát, aztán verjen be egy nagy gólt. Így lenne a legjobb levezetni a felesleges energiát![]()
Egy fórumozó úgyse fogja tudni megállni, és hiába nincs támadó szándék a hsz-emben, úgyis védeni fogja még ezzel is. Egyemmeg
Az tény, hogy rengeteget erősödött. Sokat fejlődött az izomzata. Az is igaz, hogy lassan felnő, de még azért nem teljesen az. Én még kölyöknek hívom, lassan talán leszokom róla. én azért most is féltem, mert igen durva eseteket lehet hallani, és maga biztos, hogy Messi is tart a sérülésektől, de kezd vigyázni magára.ziipp írta:Nos lehet, bár szerintem nem erről van szó. Sokaknak még a 17 éves - akkor tényleg fiatal - Messi van még a fejében, akit valóban félteni kellett a favágóktól, mert olyat aláraktak, hogy hetekig lila foltokkal volt tele a lába. Azóta Messi izomzata brutális fejlődésen ment keresztül, sokkal strapabíróbb lett. Közben rengeteg trófeát nyert, de voltak keserű vereségek is, melyek lelkileg is érette(bbé) tették.balazsfoci írta:Tudod van olyan h vki felnőtten is néha olyan arckifejezést mutat amiről azt mondják h olyan mint kisgyerek korában. Biztos veled is előfordult már. Ez természetes. Ez nem jelenti azt h gyerekként kezelem/kezeljük.
ziipp írta:Nos lehet, bár szerintem nem erről van szó. Sokaknak még a 17 éves - akkor tényleg fiatal - Messi van még a fejében, akit valóban félteni kellett a favágóktól, mert olyat aláraktak, hogy hetekig lila foltokkal volt tele a lába. Azóta Messi izomzata brutális fejlődésen ment keresztül, sokkal strapabíróbb lett. Közben rengeteg trófeát nyert, de voltak keserű vereségek is, melyek lelkileg is érette(bbé) tették.balazsfoci írta:Tudod van olyan h vki felnőtten is néha olyan arckifejezést mutat amiről azt mondják h olyan mint kisgyerek korában. Biztos veled is előfordult már. Ez természetes. Ez nem jelenti azt h gyerekként kezelem/kezeljük.
Nos lehet, bár szerintem nem erről van szó. Sokaknak még a 17 éves - akkor tényleg fiatal - Messi van még a fejében, akit valóban félteni kellett a favágóktól, mert olyat aláraktak, hogy hetekig lila foltokkal volt tele a lába. Azóta Messi izomzata brutális fejlődésen ment keresztül, sokkal strapabíróbb lett. Közben rengeteg trófeát nyert, de voltak keserű vereségek is, melyek lelkileg is érette(bbé) tették.balazsfoci írta:Tudod van olyan h vki felnőtten is néha olyan arckifejezést mutat amiről azt mondják h olyan mint kisgyerek korában. Biztos veled is előfordult már. Ez természetes. Ez nem jelenti azt h gyerekként kezelem/kezeljük.
ziipp írta:balazsfoci
"Valóban nem való a pályára ez de sztem Messi csak félt egy esetleges pofontól. Én mosolyogtam rajta, mert olyan volt mint egy kisgyerek."
Nem értem, hogy miért kezelitek Messit kölyökként. (Ez nem csak neked szól, sokan így állnak hozzá.) Egy 22 éves felnőtt emberről van szó, aki képes felelősséget vállalni a tetteiért. Amikor megkapta a sárgát nem elszégyellte magát, mint egy engedelmes kis gyerek, hanem belátta, hogy f4sz volt. Persze szigorúan csak szerintem.
Sztem nem neked kell megvédened. Nem tartozik hozzád ez a személy így semmi közöd hozzá azon kívül h szurkolsz neki és a csapatnak. Ez egy fórum ami azért jött létre és arra használható, hogy véleményt cseréljenek egymással az emberek és megbeszéljenek dolgokat, nem pedig azért van h megváltoztassuk azt amit nem tudunk és főleg közünk nincs hozzá.krokodil22 írta:balazsfocit kérdezem, hogy akkor mi lenne a módja? Hogyan tudnám hatékonyan megvédeni? Igazad van, és reménykedem abban, hogy a játéka marad meg.
Thank you
Persze, 1-1 hozzászólás. Reagáltam rájuk, mert másként látom a dolgokat. Bocsánat, ha zavartam a köreidet. Ne kezdjünk ezen vitatkozni!!!mindorokke_barca írta:Ne haragudj, de aki legtöbbet foglalkozik ezekkel a dolgokkal az Te vagyAzért azon elgondolkozhatnátok, hogy egy ilyen miatt hányan írtatok. Sokkal többen, mint mikor arról volt szó, hogy milyen díjakat kapott megTöbben írnak az esetről 1-1 hozzászólást és azzal le is rendezik. Te viszont mindenkinek válaszolsz ezzel kapcsolatban így fel sem tűnik, de az emberek elsősorban már a Te hozzászólásaidra reagálnak, mert helyenként egyre zavaróbb ez a makacs védelmezés. Ebbe a táborba tartozom én is.
Ne haragudj, de aki legtöbbet foglalkozik ezekkel a dolgokkal az Te vagyAzért azon elgondolkozhatnátok, hogy egy ilyen miatt hányan írtatok. Sokkal többen, mint mikor arról volt szó, hogy milyen díjakat kapott meg
krokodil22 írta:Amúgy én is így láttam a viselkedését. Mitől kell megvédeni? Azt gondolom, attól, hogy az emberekben ne ez maradjon meg hanem a játéka.balazsfoci írta:Sztem Messi azért tette ezt amit tett, mert tartott tőle h Srna neki fog menni, és a legjobb védekezés a támadás címszó alatt sztem túl hevesen reagált. Ennyi. Valóban nem való a pályára ez de sztem Messi csak félt egy esetleges pofontól. Én mosolyogtam rajta, mert olyan volt mint egy kisgyerek. A másik meg az h elég nevetséges h itt Messit meg akarják védeni. Kitől? Mitől? Olvassa ezt a fórumozókon kívül vki? Majd pont az itt irogatók "tartják burokban" őt. Nevetséges. Sztem ő is magasról sz@rja le
Amúgy én is így láttam a viselkedését. Mitől kell megvédeni? Azt gondolom, attól, hogy az emberekben ne ez maradjon meg hanem a játéka.balazsfoci írta:Sztem Messi azért tette ezt amit tett, mert tartott tőle h Srna neki fog menni, és a legjobb védekezés a támadás címszó alatt sztem túl hevesen reagált. Ennyi. Valóban nem való a pályára ez de sztem Messi csak félt egy esetleges pofontól. Én mosolyogtam rajta, mert olyan volt mint egy kisgyerek. A másik meg az h elég nevetséges h itt Messit meg akarják védeni. Kitől? Mitől? Olvassa ezt a fórumozókon kívül vki? Majd pont az itt irogatók "tartják burokban" őt. Nevetséges. Sztem ő is magasról sz@rja le
Én sem mondom, hogy helyesen tette, de a sárgalap elég volt. Ez nem így van.sadudetam írta:abraka írta:Azért maradjunk annyiban, hogy Kiskunbüdösbütykösön megye 3-ban nem feltűnő, hogy ilyet csinál valaki. De profi futballista, még egyszer profi!! ne csináljon már ilyet...
Ráadásul meg ne akkor, amikor végképp nincs oka ilyet csinálni.
Mind1, elmúlt.
Szeretünk Leo!
Teljes mértékben igazat adok neked és a hasonlóan látóknak.
De hát minden anyának a saját gyereke a legszebb.
Bocs, de vitatkozni idejössz amiatt, amin tényleg nem kéne ennyire felfújnod. Amúgy meg nem írtál arról, hogy hogyan játszott, mert az a fontosabb. Nem akarom meghatározni, hogy mikor írj, és mikor ne, de furcsa, hogy neked ez maradt meg a meccsből. Nekem a játéka maradt meg, és azt teszem előtérbe. Úgy látszik, nem sok Leo nyilatkozatot olvastál. Abból látszik, hogy milyen a lelki világa. Az ukrán sem volt sportszerű, mert az, hogy Leo meglökte, egy dolog, de az ukrán kezdett el igazából kakaskodni, mikor a fejét Leo fejéhez tette. Azt már nem is említed. Láttad Messit verekedni pályán? Láttam az arcán, mikor megkapta a sárgát. Egyáltalán nem az van, hogy szent lenne nálam. Az igazat mondtam. Hidd el, jó emberismerő vagyok.Sanama írta:Ne haragudj. De ez azért vicces.Nem hiszem, hogy verekedés lett volna belőle. Leo nem fog nekiállni verekedni. Láttam, hogy szégyellte magát. Tovább erről beszélni nincs értelme. Pep nem is beszélt erről, mikor Leóról mondott pár szót a meccs után.
Nem hiszem, hogy ez kéne, hogy megmaradjon arról a meccsről. Jól játszott. Nagyon jó védelem ellen is voltak helyzetei. Hányszor sikerült a védelmet lekoptatnia magáról, és a hátán vitte a csapatot.
Honnan tudod,hogy nem lett volna verekedés belőle?
Honnan tudod,hogy szégyelte magát?
Szerinted azért nincs értelme beszélni róla, mert a Te szemedben Messi egy Szent?
Igenis van értelme beszélni róla. Ahogy Barca99 írta.
Ha CR csinált volna ilyet, a fórumozók nagy része pattogna ,hogy hogy képzeli az a "rinyáldó", hogy ilyet csinál, stb.
Lazán kaphatott volna egy piroslapot Messi, vitának nem lett volna értelme, mert teljesen jogosan kapta volna.
Nos ezek után, azt mondani, hogy nem számít az egész, mert jól játszott az utolsó 30-40percben![]()
![]()
Elhiszem,hogy rúgdossák, és nehéz tűrni, de akkor nem szeretnék Cr-re oltást látni, ha Ő csinál hasonlót...
Ez nem illik Futballpályára, kész. Lehet védeni, nem mondassz igazat.
abraka írta:Azért maradjunk annyiban, hogy Kiskunbüdösbütykösön megye 3-ban nem feltűnő, hogy ilyet csinál valaki. De profi futballista, még egyszer profi!! ne csináljon már ilyet...
Ráadásul meg ne akkor, amikor végképp nincs oka ilyet csinálni.
Mind1, elmúlt.
Szeretünk Leo!
Ne haragudj. De ez azért vicces.Nem hiszem, hogy verekedés lett volna belőle. Leo nem fog nekiállni verekedni. Láttam, hogy szégyellte magát. Tovább erről beszélni nincs értelme. Pep nem is beszélt erről, mikor Leóról mondott pár szót a meccs után.
Nem hiszem, hogy ez kéne, hogy megmaradjon arról a meccsről. Jól játszott. Nagyon jó védelem ellen is voltak helyzetei. Hányszor sikerült a védelmet lekoptatnia magáról, és a hátán vitte a csapatot.