Fecooo írta:...
Üdv Fecooo!
Csak a saját nevemben beszélhetek,de annyit hozzátennék,hogy még pár ember írásaiban is ezt vélem felfedezni amit én írok most:
személy szerint, CSAK A JOGTALAN kritikákra reagálok, le is írtam, hogy a JOGOS Kritikákat felőlem 10percenként is leírhatja aki akarja, DE én (mivel különbözőek vagyunk, ami jó is) nem tenném nagy rendszerességgel, 3meccs alatt,közben után, amikor teljesen világos,h beilleszkedési problémák még jelen vannak. Persze ettől még akik akarják tehetik. (tudom,h az alázatosság az egyik fő pillére a kritikáknak)
mit érzek én Jogosnak? pl, ha leírjátok, hogy MÉG (ezt a szót is lehetne használni, azért páran használtátok is) nem támad le annyit ,ezáltal az alázatossága se üti meg a mércéjét pár embernél, ez TÉNY, bár én ilyenkor arra is gondolok,hogy soha nem is fog annyit letámadni, de nem csak ez jelenti az alázatot. de ezt Ti is tudjátok.
Esetekben Önző, igen, volt ilyen, ahogy volt olyan is, amikor azért nem sikerült az akció,mert önzetlen akart lenni. - - -> egyre több meccs,és egyre inkább érezni fogja, ki hol érkezik, most kell e passzolni,vagy szórja rá ő ---> beilleszkedés.
Természetesen ezek után is lesz tutira önző olykor, ahogy a világ összes focistájáról elmondható, meccsenként egyszer legalább. (persze a támadókra értve)
Jogos kritikának érzem, amit eddig senki se tagadott,hogy még nem játszik úgy,ahogy szeretnénk,és képesnek tartjuk őt rá. Szóval azt veszem észre,h senki se úgy védi aki védi, hogy magasztalja az eddigi teljesítményt, csupán a kritikák egyes részével nem ért egyet esetleg.
A fentebb írtak kritikák a jogosak, amelyeket ki-ki ha akar leírja, eddig rendben van.
Jogtalan kritikákra, vagy inkább úgy írom, hogy túlzott kritikákra már viszont reagálok, nem hozok fel példának semmit,mert ki lett tárgyalva a napokban, aki olvasta a topikot, tudja.
Bár nem szeretem ETo'ot belekeverni megint a dolgokba, csak mivel említetted példaképp a tavalyi év végi Eto'ot, ezért leírnám,hogy én is kritizáltam a sokadik meccsen mutatott helyzetelszórakozós Eto'ot, de természetesen bíztam benne továbbra is, +azok a kritikák olyan jogosak voltak, mint ha most azt írja vki Ibrára,hogy nem lőtt 5gólt.
Sajnos ott és akkor is voltak túlzott kritikák,és túlzott "védőügyvédek" is, előbbiek már eladták volna, utóbbiakat pedig kicsit sem zavart a sok ziccer kihagyása,és ezáltal hogy elbukta az egyéni címet sajnos. Engem ezért idegesített,mert megérdemelte volna, de a végén vagy elfáradt fejben,vagy kiengedett. Mindenesetre a Bl döntőn maxra ott votl, tudásban,és agyban is, ezt sose fogom elfelejteni.
(please Eto'os részre, ha semmiféleképp nem kapcsolódik Ibra-hoz, majd Eto'os topikba reagáljatok, én most csak a kettős mérce miatt írtam le ezeket ide)