Egyedül ugyanis nem annyira izgalmas már előző félévekben is ezzel a problémával küzdöttem, meg hát egy társ azért sokat tud segíteni.
Főleg, ha az rám is jóelprat írta:mig a kedvenc szoknyám rám jön addig nincs vész...

Főleg, ha az rám is jóelprat írta:mig a kedvenc szoknyám rám jön addig nincs vész...
Így van, viszont még annyit, hogy ez mit sem ér megfelelő táplálkozás, esetleg diéta nélkül.mindorokke_barca írta:A legjobb mindkettőt csinálni, mert a felülés elsősorban a hasizom felső-, míg a lábemelgetés inkább a hasizom alsó részeit dolgoztatja meg. Együtt hatékonyabb.lehellet vékony zsírpárnás réteget melyik módszerrel lehet HATÉKONYabban eltüntetni a hasról: felülés vagy lábemelgetés?
szerintem futás (bőven elég ilyen esetben a kocogás), de az úszás is tökéletes.elprat írta:Aki ismer nem röhög:
lehellet vékony zsírpárnás réteget melyik módszerrel lehet HATÉKONYabban eltüntetni a hasról: felülés vagy lábemelgetés?
Vmi szakavatott ember írjon lécci, a zöldségekre nem vok kíváncsi...
A legjobb mindkettőt csinálni, mert a felülés elsősorban a hasizom felső-, míg a lábemelgetés inkább a hasizom alsó részeit dolgoztatja meg. Együtt hatékonyabb.lehellet vékony zsírpárnás réteget melyik módszerrel lehet HATÉKONYabban eltüntetni a hasról: felülés vagy lábemelgetés?
Milyen rendszeres a foci az életedben?bojankrkic27 írta:Sziasztok!
Kicsit eltér a témától a kérdésem de mivel most itt mindenki eléggé "aktív" azt szeretném megtudni hogy milyen edzéstervet javasolnátok ahhoz hogy minél jobb erőnléti állapotba kerüljek.... ugyanis sajnos most döbbentem rá hogy akkor 1000szer jobban élvezném a futballt ha nem csak cselekkel próbálnám ellensúlyozni azt hogy nem bírom a folyamatos futást... azt szeretném elérni hogy 90 percet úgy végig tudjak játszani hogy ne azzal kelljen foglalkoznom hogy most végem.. nem bírom tovább... azt akarom hogy csak a játékra tudjak figyelni...
a válaszokat előre is köszönöm
Fontosabb az, hogy mit eszel és abból mennyi fehérjét viszel be a fejlődés szempontjából. A fehérjével csak ezt egészíted ki, hogy meglegyen az ideális 1,5-2 grammnyi fehérjebevitel testsúly kilogrammonként és mellé a 4-5 g szénhidrát. Pl.: 70 kg vagy, akkor 140 gramm fehérje - 280-350 gramm szénhidrát. Tegyük fel, csak 100 gramm fehérjét tudsz bevinni egy nap csirkéből v halból v bmiből, akkor leöntessz egy 40 grammos turmixot edzés után és tökéletes. Kreatin-t meg nyugdtan szedhetsz, segíteni fog az elején, és úgysem diétázni akarsz, hogy bezavarjon, érezni fogod a hatását és látni is.davebarca írta:Sziasztok!
Most épp fehérje/kreatin vásárlása előtt állok. A kérdésem az lenne, h célszerű-e kreatin mellé fehérjét is szedni, a biztos és gyorsabb fejlődés érdekében?
Ne gagyi, ismeretlen dolgot vegyél, és egyél-eddzél mellette rendesen. Mellesleg én a helyedben előbb a hűtőmben néznék körbe, hogy ott mi az egészségtelen. Elárulom, nagyobb valószínűséggel fogsz ott káros cuccokat találni, mint "tömegnövelők" között.Valdés1 írta:Van oylan ömegnövelő ami nem kros az egéségre??![]()
![]()
![]()
MichaaBee írta:Az egészség szón kívül az összes gépelési hiba, de mindegy...chonggy írta:van olyan szó,amit le tudsz helyesen írni??Valdés1 írta:Van oylan ömegnövelő ami nem kros az egéségre??![]()
![]()
![]()
![]()
nem beszólás,csak szúrja a szemem..
bocsi az OFF-ért..
Témához szólva, szerintem nincs.![]()
Az egészség szón kívül az összes gépelési hiba, de mindegy...chonggy írta:van olyan szó,amit le tudsz helyesen írni??Valdés1 írta:Van oylan ömegnövelő ami nem kros az egéségre??![]()
![]()
![]()
![]()
nem beszólás,csak szúrja a szemem..
bocsi az OFF-ért..
Valdés1 írta:Van oylan ömegnövelő ami nem kros az egéségre??![]()
![]()
![]()