hát kövezzen meg bárki én nem vagyok elégedett ezzel az átigazolási szezonnal..
Jorquera elment, nem baj úgyse játszott.
Cácerest sajnáltam mert ő belőle többet is kilehetett volna hozni + lehetett volna cserejobbhátvéd ami most nincs.Nem értem ha Henryhoz és Ibrához van türelem hozzá miért nincs?Ez kivételezés, ez nem tetszik na mind1...
Henrique játékát nem igazán láttam, nem tudom milyen de állítólag a Leverkusenben jól teljesített, de őt is elküldték a Racinghoz(kölcsönbe?).. hát kíváncsi vagyok mi lesz mind a kettőjükkel, de nem fognak szerintem visszajönni mert ugyebár 25 milliót "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" volt kiadni Csigrinszkijre.Ezzel még mindig nem vagyok kibélkülve, már máskor is hangoztattam, remélem lesz olyan legalább mint Márquez akkor talán megbarátkozok az ukránnal.
Távozott a Cityhez Syl, szép volt, jó volt, lejárt a szerződésed sajnos de téged is megrágott az idő vasfoga azért köszönünk mindent további sok sikert!
Hlebet szintén sajnáltam ő se kapott semmi bizalmat alig játszott szidta mindenki pedig én láttam az Arsenalba játszani és látszott hogy jó futballista..jól passzol, gyors jól cselez... itt nem mutatott jó teljesítményt el is küldték(kölcsönbe) pedig alig játszott.. elment a stuttgartba első végigjátszott meccs gól...hát ennyi..
Gudjohnsent különösen nem sajnálom de azért ha elküldték már Hlebet akkor megtarthatták volna a hosszabb kispad érdekében de ha nem hát nem, tőle nem lehetett sokat várni de nem volt bajom vele, volt azért pár nagyon jó meccse és szép gólja sok sikert neki.
Eto'o helyett jött Ibra örülök neki nagyon vártam az érkezését a Bilbao ellen jó volt a Sahtar ellen gyenge még idő kell neki de ha beleszokik a légkörbe úgy mint Henry csodálatos lesz!
Maxwell tuti igazolás Abidalnak van versenytársa jó futballista potom pénzért!Nagyon jó!
Szurkolok a fiataloknak nagy rajtuk most a teher bizonyítaniuk kell ők lesznek a fő cserék!
Pedro már most nagyon jó bizonyított is csak így tovább.
Remélem Jeffren és Jonathan is lehetőséget fog kapni de én Thiagot is szeretném látni!
Összeségében nem vagyok nagyon elégedett de bízom a csapatban és sajna sok múlik a sérüléseken de bízzunk benne hogy nem lesz!
Szerettem volna ha érkezik egy balszélső meg egy középpályás..na mindegy.
Hajrá Barca már 2 trófea megvan előre a következő 4re!