Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Wikin 5 meccset írnak.Leomessi14 írta:Ugy latom lassan a Monacoba se fer mar be...Mar 3. meccse a padon se foglal helyet,vagy esetleg serult?
Akkor a Loki igazán megvehetnébottlikakos írta:Gudy csak 2 millát ér?????????
Én ebben látom a lényeget. Nem olyan volt, mint egy Messi, Xavi, Iniesta, de ő képviselte vízhordó, zongoracipelő szerepet egy párszor, és volt sok olyan meccse, mikor az ő dicsősége háttérbe szorult. Talán nem ő döntötte el a meccseket, nem tudta húzni az egész csapatot, de, ha pályára lépett általában hozzá tudott tenni a játékhoz. Hasznos volt, és lelkét sosem hagyta a pályán kívül. Remélem Monacoban jobban megbecsülik, mint itt. Nekem ez a döntés nem tetszik, nagyon nem.Varga Tamás írta:Voltak kiemelkedő meccsei, voltak gyengébb produkciói, de az első év után belerázódott, és hasznos tagja volt a csapatnak.
Abszolút egyetértek. Elég ha csak a Camp Nou-ban való ünneplésre gondolunk, ott is a szívét ütögette.noname írta:Guddy az a típusú játékos, aki a lelkét kiteszi a pályán, még ha a tehetsége alapján kevésnek is tűnt ide. Nemérdekel h ingyen ment-e el, vagy kaptunk-e érte 1-2 millát. Őszintén szólva valamilyen szinten sajnálom h elmegy, hiszen az a játékos volt, akit állandóan vitt előre a szíve és azért ebben követendő példa lehetett a társainak. Nekem elég jó emlékeim maradnak róla, hiszen azért nem egy akkora tehetségtelen balfék, mint ahogy sokan beállították, ellenben sose panaszkodott, ha csere volt, kiment a pályára és addig futott, amíg a tüdejét ki nem köpte! Nagy respect Guddynak és nagy sikereket a Monacoval
Abban nem vagyok biztos, hogy ingyen ment el. Lehet, hogy 1-2 millióért. Nem tudom.matyi25 írta:Hát akkor azért buktunk az üzleten nem keveset. De nem lehetett már kicsikarni a Monacóból 4-5 milliót? Hisz a SPORTon nem egy olyan hír volt, hogy a West Ham adna érte 4milliót de mink 5-6 ot szeretnénk. Mi lett ezzel?