Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
visca el barca
Presidente del Barça

2009.09.01. 13:12:12

noh végre megvan az első gólja. látszott rajta a földön fekve a "na végre" effektus. továbbra sem játszott túl jól, hülyeség is lene belemagyarázni a játékába. én nem tudom hogy feszült-e, vagy fáradt esetleg furcsa neki, hogy nincs szurkolás csak taps és egyebek, de néha olyan unott fejet vág h rossz nézni

mind1, remélem belejön. nekem amugy csak az számít h rugdossa ész nélkül a gólokat. az sem érdekel, ha egy meccsen 3-szor ér labdába és abból 3 gól lesz :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.01. 13:06:56

torrestoni írta:Most látszódott igazán, mennyire is jogosak voltak a mérsékelt kritikák.
Ég és föld, az első 8X percben (Bojanhoz és Pedróhoz képest egy nulla kb. az), s a gólt követően nyújtott játéka. Azt a részét már jó volt látni, a gólja sokat dob a mai értékelésén, így egy hetest megérdemel.

Talán a válogatott szünet jót tesz még neki, azonban ha a jövőben is a "nemtörődöm", "használhatatlan vagyok", "bocs fiúk, ennyi mára" arcát fogja mutatni, már nem lehet semmivel takarózni, csak rajta múlik.

Az is látható, hogy nagy kő esett le a szívéről, csak azt nem értem, miért kellett unott fapofával, s a pályán sétálgatással "leplezni", hogy magyarán be volt tojva eddig.

Két és fél "na ne!" után megérkezett egy fél "így tovább!" a másik fél mellé. :D

Szerk.: valóban szép reakcióidőt produkált!
Hát igen! Tényleg olyan volt, mint akit nem érdekel, sétálgatok, kimegyek a szögletzászlóhoz támadásnál hátha levelem jött. :?
Érdekes mennyire másképp reagálnak emberek, amikor feszültség van bennük, de rajta egy-két érdekes arckifejezésen kívül csak a megmozdulásain látszott, hogy "tele a gatya", de még ez sem biztos, hogy a jó kifejezés a produkcióra. A valami nem stimmel onnan látszott, hogy Ő azért már lőtt olyan gólt, gólokat nem is egyet,(többek között nekünk is válogatott meccsen) amikor majdnem kiszakadt a háló. Király Gabi még ma is nézi hol mehetett be a labda. :cry: De mostanában olyan megoldásokat produkált, mintha semmilyen adottságokkal nem bírna: lukat rúgok, 20-ról elrúgom és az erő, mint Pelé búcsúmeccsén hiánycikk.
Alig gurult el a kapuig a lövés. Sokszor rossz megoldást választ, néha túl önzetlen néha egyedül vinné, mikor passzolni lehetne! Sokan kritizáltátok, hogy önző, pedig az Interben önzőbb volt. A szuper fináléban Valdes kirúgásánál egyből Messinek, majd visszakapta és a tizenhatos sarkáról én elütöttem volna a helyében, de Ő visszaadta Messinek sajna rosszul. És az ominózus Titinek passzolhatta volna, de egyedül oldotta meg úgy, hogy eltörte a labdát. Szerintem akármilyen nagyarcú volt az Interben, de Ő is ember és k*rva sok pénzbe került, nagy az elvárás a szurkolók felől, de egy kis szerencsével(csukafejes) viszonylag hamar visszaállhat a most szokásosnál kisebb önbizalma. Ugyanez játszódik le C.R.-nél a Madridban, csak ott már Valdano szóvá is tette! Remélem egy-két gól után láthatjuk majd azt a tudást, amiért megvettük! :twisted:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.01. 12:27:03

Nagyon örültem a góljának. Látszott, hogy utána mennyivel felszabadultabban játszott, és ezáltal ügyesebben is. Még többször hátrajött, még jobban csinálta a letámadásokat (amikben amúgy meccsről-meccsre fejlődik!). A társak szimpatikusak voltak vele, amikor gólja után odamentek üdvözölni őt - de ő is szimpatikus volt, amikor Bojan buksiját:D megborzolta a sérülésénél (azt hiszem, ő volt az).

Ami feltűnt, hogyha közelébe ívelődik egy labda: övé lesz, nem kérdés :D Vagy fej-mell kombinációval leveszi, vagy fejjel megcsúsztatja, vagy fejjel átveszi, de közben a védője hiába kerül előnybe ezáltal, mégis Ibra valahogy kitúrja :D Ez tetszik, nagy érték egy ilyen labdatartás elől. Nem kell állandóan arra várni (pl. egy Chelsea ellen), hogy a középpályások és szélsők szétpasszolják az egész pályát, hanem akár egy-egy váratlanul középmagasan, vagy magasan előreívelt labda is az ő lábánál vagy fejénél köt ki előbb-utóbb az ügyessége, erőszakossága, és testi ereje miatt.

Egyébként maga a gól szép volt, kicsit emlékeztetett az első gólunkra, plusz Henry tavalyi, Lyon ellen szerzett góljára. Lehetett látni esés közben, hogy védi a bal kezét - a sors itt sem volt vele valami igazságos, hiszen, a sérülésből felépülő bal kezére kellett esnie mindenképpen :)
menczel
Entrenador del Barça

2009.09.01. 12:06:54

Ilúvatar írta:Nem a kedvencem a Zlatan, de igazán örülök az első góljára. Ezzel talán felszabadultnak érzi magát, s beindul nála az a bizonyos gólhenger ;)

De a küzdeni való akarásával abszolút módon nem vagyok megelégedve. Messze, de nagyon messze alul marad a Samuétól. Emiatt vagyok kicsit ideges.
Ez nem Etoo-hasonmás verseny. A területeket jól szűkíti mikor elveszítjük elöl a labdát, amikor pedig a középpályán szórjuk el, esélye sincs hátraérni mert (szerencsére) max 20 másodpercen belül vissza is szerezzük agresszivan. A Gijon, Sahtar,Bilbao egy percre se tudott minket beszorítani, amikor szükség lenne arra, h Ibra átlépje a félpályát.
Egyébként én meg határozottan látom a fejlődést. Elvenni nem tudják tőle, ha mégis 3-uknak sikerül akkor harcol érte.
Deus
Boixos Nois

2009.09.01. 11:56:53

Nem a kedvencem a Zlatan, de igazán örülök az első góljára. Ezzel talán felszabadultnak érzi magát, s beindul nála az a bizonyos gólhenger ;)

De a küzdeni való akarásával abszolút módon nem vagyok megelégedve. Messze, de nagyon messze alul marad a Samuétól. Emiatt vagyok kicsit ideges.
KépKép
kanty
Llegenda del Barça

2009.09.01. 11:50:52

Ibrahimovic teljesitette a feladatát, hiszen gólt lőtt. Egy csatárnak a gólszerzés a feladata.
Még látszik a játékán, h nem illeszkedett be teljesen, de ez csak idő kérdése.

Az, h gólt szerzett mentálisan egy nagy lökést adhat neki, hiszen most megtört a jég és valamilyen szinten felszabadultabban játszhat.

Látszott a játékán a görcsösség, h nagyon akar, néha még túlságosan is. Ha eljutt odáig, h igazán élvezze a játékot akkor lesz igazán jó és akkor már a látványos mozdulatok is sűrűbbek lesznek a játékában.

Összességében elégedett vagyok Zlatan teljesitményével.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.09.01. 10:48:03

És full kondival! Ez látszik rajta hogy még nem 100%-os. A mozgása darabos 1 picit, ennél robbanékonyabb tud lenni, gondoljunk néhány Interes góljára csak..
Hát persze, h nem. Hogy is lehetne száz százalékos a kéztörése után, meg ugye a kimaradt felkészülési meccsek...
Ettől függetlenül én elégedetett voltam vele, nem játszott igazán jól, de bemutatkozásnak ez megteszi a bajnokságban.
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.01. 10:19:20

gonosz írta:
krokodil22 írta: Nem volt igazi támadójátékunk. Ibra góljának örültem. Bele fog jönni és be is fog illeszkedni.
Neeee, de ti mire gondoltok ilyenkor?? Annyit mondok: Bojan-Ibra-Pedro....szerintetek az edzéseken kívül mennyit játszottak ők valahais együtt...egyáltalán Bojan és Pedro is max az Athleticben, ott se sokat. Mit vártatok Messi B-t és Henry B-t???? Ibra még velük sem találta meg az összhangot...és ez teljesen normális, plussz ugye a Barca nem azt a játékot játsza, mint az Inter. Meg kell szoknia Ibrának is és meg is fogja. Csak nyugi. Pedro meg Bojan pedig azért szerepeltek, mert Pep bedobta őket a mélyvízbe, hogy "ússzanak" és sztem ahhoz képest teljesen jók voltak. Támadásaink pedig voltak, csak a helyzettől nem jutottunk tovább. Ezeket Messi, Henry berúgják....hát Bojan azért 19, Pedro meg szintén ifjú titán, mert ha oda kerülnek és amennyiben ilyen úton haladnak, ők is be fogják rúgni a kialakított helyzeteiket. Majd csak figyeljétek! :)
Idő kell hozzá, tudom. Pedro azt hiszem Leóval egy idős. Azért más a játék Messivel.
gonosz
Jugador d'estrella

2009.09.01. 10:15:02

krokodil22 írta: Nem volt igazi támadójátékunk. Ibra góljának örültem. Bele fog jönni és be is fog illeszkedni.
Neeee, de ti mire gondoltok ilyenkor?? Annyit mondok: Bojan-Ibra-Pedro....szerintetek az edzéseken kívül mennyit játszottak ők valahais együtt...egyáltalán Bojan és Pedro is max az Athleticben, ott se sokat. Mit vártatok Messi B-t és Henry B-t???? Ibra még velük sem találta meg az összhangot...és ez teljesen normális, plussz ugye a Barca nem azt a játékot játsza, mint az Inter. Meg kell szoknia Ibrának is és meg is fogja. Csak nyugi. Pedro meg Bojan pedig azért szerepeltek, mert Pep bedobta őket a mélyvízbe, hogy "ússzanak" és sztem ahhoz képest teljesen jók voltak. Támadásaink pedig voltak, csak a helyzettől nem jutottunk tovább. Ezeket Messi, Henry berúgják....hát Bojan azért 19, Pedro meg szintén ifjú titán, mert ha oda kerülnek és amennyiben ilyen úton haladnak, ők is be fogják rúgni a kialakított helyzeteiket. Majd csak figyeljétek! :)
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
krokodil22
Jugador del Barça

2009.09.01. 09:53:19

tudomka958 írta:a mai támadójátékunkban valószinű nem volt egy öröm középcsatárt játszani amikor félidőnként egy labda jut be középre...
de ibrának abban a pozicióban kellett játszani!
valószínű,ha azt mondják neki:játssz ott ahol szeretnél-visszahúzódik egy kicsit és már előbb rúg gólt!
kell messi ,ini ,henry és akkor van támadójátékunk...

Nem volt igazi támadójátékunk. Ibra góljának örültem. Bele fog jönni és be is fog illeszkedni.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.01. 00:31:57

jelwaz írta:Én szerintem ez teheti fantasztikussá nálunk. Ha nem beilleszkedve is lövi a gólokat (ez szigorúan csak feltevés, csak remélni tudom, hogy így lesz), akkor mi lesz, ha beilleszkedik? Na még magamat is jól összezavartam, de remélem érted, mire gondolok :D
Igen, egyértelmű klasszisra utal, s ezzel egyetértek úgy, hogy én mindenképp óvatosan kezelem.

Egyébként én nem is a gólokat hiányoltam, hanem azt, amit a gólját követően mutatott. Ettől még többet várok, s egy mérkőzés nagyobb részében, de most még vannak hátráltató tényezők, így ez korrekt. Azt pedig sohasem vitattam, hogy az összjátékban még gyenge, s ebből a szempontból nagyobb türelem kell. Hogy mit tud majd 100%-on, nos az végképp kellemes gondolatmenet.

Az azonban mindenképp jó érzés, hogy ott van, s képes villanni úgy, mint gránátvörös-kék mezben szereplő csatár rég.

Nyilván ez nem mentesíti az alól, hogy bizony csak rajta múlt és fog is múlni, hogy milyen benyomást kelt, s még ha gól nélkül is, de sokkal "szimpatikusabban" (persze rossz kifejezés) játsszon.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.09.01. 00:31:34

a mai támadójátékunkban valószinű nem volt egy öröm középcsatárt játszani amikor félidőnként egy labda jut be középre...
de ibrának abban a pozicióban kellett játszani!
valószínű,ha azt mondják neki:játssz ott ahol szeretnél-visszahúzódik egy kicsit és már előbb rúg gólt!
kell messi ,ini ,henry és akkor van támadójátékunk...
honda25
Jugador del Barça

2009.09.01. 00:27:53

Én annak örülök, hogy végre betalált.
Szerintem ez megadja neki a kezdő lökést.
Viszont még mindig nem nagyon találja a helyét, rossz irányba mozdul el stb.
De majd alakulnak a dolgok, összeszokik a társakkal.
Hajrá Barca! És a Honda!
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.09.01. 00:24:00

torrestoni írta:A gól szép, jó, örülök neki, senki sem veszi el tőle, de hogy ez azt jelentené, hogy jól játszott... nos, a te dolgod.
Én szerintem ez teheti fantasztikussá nálunk. Ha nem beilleszkedve is lövi a gólokat (ez szigorúan csak feltevés, csak remélni tudom, hogy így lesz), akkor mi lesz, ha beilleszkedik? Na még magamat is jól összezavartam, de remélem érted, mire gondolok :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.09.01. 00:21:42

Sanama írta:Nos. Szerintem a Szuperkupa meccse rosszabb volt,mint a mai a góljától eltekintve. Igaz,hogy ma sem ment neki, ez igaz, de ahogy lejjeb említették, a mai játék eléggé öreguras , lassú volt, nem voltak olyan hatalmas kreatív megoldások. De tény,hogy nem tűnt ki a mezőnyből Zlatan.

A gólja nagyon szép volt, és szerintem mialatt ott feküdt a földön 10tonna kő esett le a szívéről, utána láthattuk,hogy nem "önzőzött" mint korábban.

Remélem ez a gól elindítja Őt az úton affelé, hogy rendkívűl eredményes legyen.

Reménykedtem,hogy ma betalál,de nem hittem volna,hogy a 3. tétmeccseén gólt fog lőni, örülök neki !

Így tovább a gólokkal Ibra!
Valahogy így láttam én is.

Az eddigi megítélését csak 2 dologgal enyhíteném.
1: Maga a gól és az addigi nyomás.
Miután megtörtént, volt egy olyan helyzete amit ballal le akart még adni de kiment kirúgásra. Ez önmagában egy hiba.
Szerintem viszont a beilleszkedésének 2. fázisa.
Legelőször küzdött a gólért, és szerintem már-már szemtelenül az egyéni érdekeit tartotta szem előtt, néha irreális szögekből ellőtte.( Tegyük hozzá h 1 full-os Ibra irreális gólokra is képes meg úgy majdnem mindenre..)
Mindenképp csak a gól, csak a gól lebegett szeme előtt.

A második fázisa a gól után mutatkozott, hatalmas megkönnyebbüléssel kezdődött és igyekezett bepótolni az elmaradt passzokat, ekkor volt az hogy tuti lövőpozíciót elpasszolta, sajnos rosszul.
De ez a drukk, felkavart és nagyobbfajta érzések eltűnnek, természetes lesz még hogy néha a rossz megoldást fogja választani, betudható az önbizalomhiánynak is szvsz.

A harmadik fázist ha eléri akkor a csapat legmeghatározóbb embere lehet, ettől még messze van DE! elérheti.
Csak csapatjátékosnak kell lennie, nagyszerű passzokkal, szemtelen megoldásaival és duzzadó önbizalommal..
:arrow:
És full kondival! Ez látszik rajta hogy még nem 100%-os. A mozgása darabos 1 picit, ennél robbanékonyabb tud lenni, gondoljunk néhány Interes góljára csak..

Nekem ami a legjobban szemet szúrt és bizonyította hogy túl sokszor fedezte a labdát. Megszelídítette és kényelmesen várt amíg passzolhatott..

De ekkora teher alatt, 1. gólra mindenképp nagyon hajtanak és nagyon várják és a legjobban ő várta magától, nem tökéletes erőállapotban.
Nem az a fajta akit sajnálni kell szerencsére, de innentől reméljük gőzerővel fog bizonyítani!

GO GO GO!!!!
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.01. 00:20:00

chi omega írta:...
Kicsit el vagy tévedve, s mivel azt hiszem mindent leírtam a korábbi hozzászólásomban, amiből sikeresen sikerült szelektálnod, nos csupán kiemelnék néhány részt, hátha sokadik nekifutásra eljut valami:

"Ég és föld, az első 8X percben (Bojanhoz és Pedróhoz képest egy nulla kb. az), s a gólt követően nyújtott játéka."

"Az is látható, hogy nagy kő esett le a szívéről, csak azt nem értem, miért kellett unott fapofával, s a pályán sétálgatással "leplezni", hogy magyarán be volt tojva eddig."

A gól szép, jó, örülök neki, senki sem veszi el tőle, de hogy ez azt jelentené, hogy jól játszott az eddigi meccsein, s a gólját megelőző több, mint egy órában ezen a meccsen... nos, a te dolgod. Mondandóm lényege annyi volt: önmagát kell legyőzni, bizonyos kritikák jogosak voltak, és lesznek, ezt ma 5 perc alatt bizonyította.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.09.01. 00:23:38-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Barca+
Jugador del Barça

2009.09.01. 00:18:11

azért van reflexe a srácnak! :lol:
chi omega
Entrenador del Barça

2009.09.01. 00:16:25

torrestoni írta:Most látszódott igazán, mennyire is jogosak voltak a mérsékelt kritikák.
Ég és föld, az első 8X percben (Bojanhoz és Pedróhoz képest egy nulla kb. az), s a gólt követően nyújtott játéka. Azt a részét már jó volt látni, a gólja sokat dob a mai értékelésén, így egy hetest megérdemel.

Talán a válogatott szünet jót tesz még neki, azonban ha a jövőben is a "nemtörődöm", "használhatatlan vagyok", "bocs fiúk, ennyi mára" arcát fogja mutatni, már nem lehet semmivel takarózni, csak rajta múlik.

Az is látható, hogy nagy kő esett le a szívéről, csak azt nem értem, miért kellett unott fapofával, s a pályán sétálgatással "leplezni", hogy magyarán be volt tojva eddig.

Két és fél "na ne!" után megérkezett egy fél "így tovább!" a másik fél mellé. :D

Szerk.: valóban szép reakcióidőt produkált!
kit érdekel milyen arcot vág? csak begyötörte azt a gólt, cseppet sem éreztem, hogy feladta volna. küzdött végig, mint a többiek, nincs itt semmi probléma. a fapofáról meg annyit, hogy ilyen a stílusa. engem sokkal jobban idegesítene, ha látnám rajta az idegeskedést, ehelyett nagyon helyesen próbál a feladatra összpontosítani. meg is lett a gyümölcse.
abraka
Jugador del Barça

2009.09.01. 00:16:00

Barca+ írta:köszi elbandi de sajnos nem jó:S
azt írja, h vmien errorxd
nem tok angolul! xd
nincs vmi más?
Nézd meg még egyszer, nekem műxik...
A következő pár napban sokszor látjuk még ezt a gólt sztem :D
Barca+
Jugador del Barça

2009.09.01. 00:13:30

köszi elbandi de sajnos nem jó:S
azt írja, h vmien errorxd
nem tok angolul! xd
nincs vmi más?
de mostmár jó!
köszi!
gyönyörű Ibra ! csak így tovább!
mondom mindenkinek aki nem szereti és csak piszkálja Ibrát amióta itt van!, hogy még 2 meccs és minden rendben lex! és am... Henry sem volt jobb!
2-3 meccs és messivel ontani fogják a gólokat!
ennyi:P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barca+ 2009.09.01. 00:16:08-kor.
baas11
Entrenador del Barça

2009.09.01. 00:12:08

1/1 ..no comment...
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
elbandi
Capitá del Barça

2009.09.01. 00:10:37

Barca+ írta:sziasztok tudtok adni 1 linket ahol meg tom nézni Ibra gólját?
nagyon kiváncsi vagyok az első találatára
előre is köszi
http://forum.rojadirecta.com/viewtopic.php?t=74599
Gyerünk Ibra így tovább :wink: =D>
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
Barca+
Jugador del Barça

2009.09.01. 00:09:32

sziasztok tudtok adni 1 linket ahol meg tom nézni Ibra gólját?
nagyon kiváncsi vagyok az első találatára
előre is köszi
kristop
Entrenador del Barça

2009.09.01. 00:06:58

danko94 írta:A Madridnál meg Benzema gólokat lő, gólpassz-t ad stb. Én Pep helyében megmondánám neki h öreg kapsz még 1 lehetőséget, ha nm látom rajtad az alázatot és a küzdeni akarást akk mehetsz le a B csapatba azt szevasz! Lehet h mindjárt jobban menne neki :wink:
Madridnál Benzema meccsek óta nagyon gyenge, Cé semmit se mutatott eddig.

az meg nevetséges, h alázatot küzdeni akarást nem láttál rajta. védelmünkig jött vissza szerelni, labdákért és a letámadások se maradtak el.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.01. 00:03:36

Nos. Szerintem a Szuperkupa meccse rosszabb volt,mint a mai a góljától eltekintve. Igaz,hogy ma sem ment neki, ez igaz, de ahogy lejjeb említették, a mai játék eléggé öreguras , lassú volt, nem voltak olyan hatalmas kreatív megoldások. De tény,hogy nem tűnt ki a mezőnyből Zlatan.

A gólja nagyon szép volt, és szerintem mialatt ott feküdt a földön 10tonna kő esett le a szívéről, utána láthattuk,hogy nem "önzőzött" mint korábban.

Remélem ez a gól elindítja Őt az úton affelé, hogy rendkívűl eredményes legyen.

Reménykedtem,hogy ma betalál,de nem hittem volna,hogy a 3. tétmeccseén gólt fog lőni, örülök neki !

Így tovább a gólokkal Ibra!
Lezárt