mind1, remélem belejön. nekem amugy csak az számít h rugdossa ész nélkül a gólokat. az sem érdekel, ha egy meccsen 3-szor ér labdába és abból 3 gól lesz

Hát igen! Tényleg olyan volt, mint akit nem érdekel, sétálgatok, kimegyek a szögletzászlóhoz támadásnál hátha levelem jött.torrestoni írta:Most látszódott igazán, mennyire is jogosak voltak a mérsékelt kritikák.
Ég és föld, az első 8X percben (Bojanhoz és Pedróhoz képest egy nulla kb. az), s a gólt követően nyújtott játéka. Azt a részét már jó volt látni, a gólja sokat dob a mai értékelésén, így egy hetest megérdemel.
Talán a válogatott szünet jót tesz még neki, azonban ha a jövőben is a "nemtörődöm", "használhatatlan vagyok", "bocs fiúk, ennyi mára" arcát fogja mutatni, már nem lehet semmivel takarózni, csak rajta múlik.
Az is látható, hogy nagy kő esett le a szívéről, csak azt nem értem, miért kellett unott fapofával, s a pályán sétálgatással "leplezni", hogy magyarán be volt tojva eddig.
Két és fél "na ne!" után megérkezett egy fél "így tovább!" a másik fél mellé.
Szerk.: valóban szép reakcióidőt produkált!
Ez nem Etoo-hasonmás verseny. A területeket jól szűkíti mikor elveszítjük elöl a labdát, amikor pedig a középpályán szórjuk el, esélye sincs hátraérni mert (szerencsére) max 20 másodpercen belül vissza is szerezzük agresszivan. A Gijon, Sahtar,Bilbao egy percre se tudott minket beszorítani, amikor szükség lenne arra, h Ibra átlépje a félpályát.Ilúvatar írta:Nem a kedvencem a Zlatan, de igazán örülök az első góljára. Ezzel talán felszabadultnak érzi magát, s beindul nála az a bizonyos gólhenger![]()
De a küzdeni való akarásával abszolút módon nem vagyok megelégedve. Messze, de nagyon messze alul marad a Samuétól. Emiatt vagyok kicsit ideges.
Hát persze, h nem. Hogy is lehetne száz százalékos a kéztörése után, meg ugye a kimaradt felkészülési meccsek...És full kondival! Ez látszik rajta hogy még nem 100%-os. A mozgása darabos 1 picit, ennél robbanékonyabb tud lenni, gondoljunk néhány Interes góljára csak..
Idő kell hozzá, tudom. Pedro azt hiszem Leóval egy idős. Azért más a játék Messivel.gonosz írta:Neeee, de ti mire gondoltok ilyenkor?? Annyit mondok: Bojan-Ibra-Pedro....szerintetek az edzéseken kívül mennyit játszottak ők valahais együtt...egyáltalán Bojan és Pedro is max az Athleticben, ott se sokat. Mit vártatok Messi B-t és Henry B-t???? Ibra még velük sem találta meg az összhangot...és ez teljesen normális, plussz ugye a Barca nem azt a játékot játsza, mint az Inter. Meg kell szoknia Ibrának is és meg is fogja. Csak nyugi. Pedro meg Bojan pedig azért szerepeltek, mert Pep bedobta őket a mélyvízbe, hogy "ússzanak" és sztem ahhoz képest teljesen jók voltak. Támadásaink pedig voltak, csak a helyzettől nem jutottunk tovább. Ezeket Messi, Henry berúgják....hát Bojan azért 19, Pedro meg szintén ifjú titán, mert ha oda kerülnek és amennyiben ilyen úton haladnak, ők is be fogják rúgni a kialakított helyzeteiket. Majd csak figyeljétek!krokodil22 írta: Nem volt igazi támadójátékunk. Ibra góljának örültem. Bele fog jönni és be is fog illeszkedni.
Neeee, de ti mire gondoltok ilyenkor?? Annyit mondok: Bojan-Ibra-Pedro....szerintetek az edzéseken kívül mennyit játszottak ők valahais együtt...egyáltalán Bojan és Pedro is max az Athleticben, ott se sokat. Mit vártatok Messi B-t és Henry B-t???? Ibra még velük sem találta meg az összhangot...és ez teljesen normális, plussz ugye a Barca nem azt a játékot játsza, mint az Inter. Meg kell szoknia Ibrának is és meg is fogja. Csak nyugi. Pedro meg Bojan pedig azért szerepeltek, mert Pep bedobta őket a mélyvízbe, hogy "ússzanak" és sztem ahhoz képest teljesen jók voltak. Támadásaink pedig voltak, csak a helyzettől nem jutottunk tovább. Ezeket Messi, Henry berúgják....hát Bojan azért 19, Pedro meg szintén ifjú titán, mert ha oda kerülnek és amennyiben ilyen úton haladnak, ők is be fogják rúgni a kialakított helyzeteiket. Majd csak figyeljétek!krokodil22 írta: Nem volt igazi támadójátékunk. Ibra góljának örültem. Bele fog jönni és be is fog illeszkedni.
tudomka958 írta:a mai támadójátékunkban valószinű nem volt egy öröm középcsatárt játszani amikor félidőnként egy labda jut be középre...
de ibrának abban a pozicióban kellett játszani!
valószínű,ha azt mondják neki:játssz ott ahol szeretnél-visszahúzódik egy kicsit és már előbb rúg gólt!
kell messi ,ini ,henry és akkor van támadójátékunk...
Igen, egyértelmű klasszisra utal, s ezzel egyetértek úgy, hogy én mindenképp óvatosan kezelem.jelwaz írta:Én szerintem ez teheti fantasztikussá nálunk. Ha nem beilleszkedve is lövi a gólokat (ez szigorúan csak feltevés, csak remélni tudom, hogy így lesz), akkor mi lesz, ha beilleszkedik? Na még magamat is jól összezavartam, de remélem érted, mire gondolok
Én szerintem ez teheti fantasztikussá nálunk. Ha nem beilleszkedve is lövi a gólokat (ez szigorúan csak feltevés, csak remélni tudom, hogy így lesz), akkor mi lesz, ha beilleszkedik? Na még magamat is jól összezavartam, de remélem érted, mire gondoloktorrestoni írta:A gól szép, jó, örülök neki, senki sem veszi el tőle, de hogy ez azt jelentené, hogy jól játszott... nos, a te dolgod.
Valahogy így láttam én is.Sanama írta:Nos. Szerintem a Szuperkupa meccse rosszabb volt,mint a mai a góljától eltekintve. Igaz,hogy ma sem ment neki, ez igaz, de ahogy lejjeb említették, a mai játék eléggé öreguras , lassú volt, nem voltak olyan hatalmas kreatív megoldások. De tény,hogy nem tűnt ki a mezőnyből Zlatan.
A gólja nagyon szép volt, és szerintem mialatt ott feküdt a földön 10tonna kő esett le a szívéről, utána láthattuk,hogy nem "önzőzött" mint korábban.
Remélem ez a gól elindítja Őt az úton affelé, hogy rendkívűl eredményes legyen.
Reménykedtem,hogy ma betalál,de nem hittem volna,hogy a 3. tétmeccseén gólt fog lőni, örülök neki !
Így tovább a gólokkal Ibra!
Kicsit el vagy tévedve, s mivel azt hiszem mindent leírtam a korábbi hozzászólásomban, amiből sikeresen sikerült szelektálnod, nos csupán kiemelnék néhány részt, hátha sokadik nekifutásra eljut valami:chi omega írta:...
kit érdekel milyen arcot vág? csak begyötörte azt a gólt, cseppet sem éreztem, hogy feladta volna. küzdött végig, mint a többiek, nincs itt semmi probléma. a fapofáról meg annyit, hogy ilyen a stílusa. engem sokkal jobban idegesítene, ha látnám rajta az idegeskedést, ehelyett nagyon helyesen próbál a feladatra összpontosítani. meg is lett a gyümölcse.torrestoni írta:Most látszódott igazán, mennyire is jogosak voltak a mérsékelt kritikák.
Ég és föld, az első 8X percben (Bojanhoz és Pedróhoz képest egy nulla kb. az), s a gólt követően nyújtott játéka. Azt a részét már jó volt látni, a gólja sokat dob a mai értékelésén, így egy hetest megérdemel.
Talán a válogatott szünet jót tesz még neki, azonban ha a jövőben is a "nemtörődöm", "használhatatlan vagyok", "bocs fiúk, ennyi mára" arcát fogja mutatni, már nem lehet semmivel takarózni, csak rajta múlik.
Az is látható, hogy nagy kő esett le a szívéről, csak azt nem értem, miért kellett unott fapofával, s a pályán sétálgatással "leplezni", hogy magyarán be volt tojva eddig.
Két és fél "na ne!" után megérkezett egy fél "így tovább!" a másik fél mellé.
Szerk.: valóban szép reakcióidőt produkált!
Nézd meg még egyszer, nekem műxik...Barca+ írta:köszi elbandi de sajnos nem jó:S
azt írja, h vmien errorxd
nem tok angolul! xd
nincs vmi más?
http://forum.rojadirecta.com/viewtopic.php?t=74599Barca+ írta:sziasztok tudtok adni 1 linket ahol meg tom nézni Ibra gólját?
nagyon kiváncsi vagyok az első találatára
előre is köszi
Madridnál Benzema meccsek óta nagyon gyenge, Cé semmit se mutatott eddig.danko94 írta:A Madridnál meg Benzema gólokat lő, gólpassz-t ad stb. Én Pep helyében megmondánám neki h öreg kapsz még 1 lehetőséget, ha nm látom rajtad az alázatot és a küzdeni akarást akk mehetsz le a B csapatba azt szevasz! Lehet h mindjárt jobban menne neki