Mi van most nálatok ezzel a Ribery dologgal?
kb Senki nem tudja, hogy mi a helyzet. robben lepaszsolásakor mindenki azt hitte, hogy ez egyet jelent Ribery ideigazolásával. Ugye nem jött...Aztán arról is volt szó, hogy akkor majd jövőre jön, de ez mind Hoeness, mind ribery cáfolta, mondván nem létezik előszerződés a klubok között ér riberyvel. (mondjuk kb ugyanez a szöveg volt Ronaldo eseténél is, és mint kiderül, létezett az előszerződés)
Az aprópénzes hír három dologból adódik. Egrészt ugye az állítólagos előszerződés miatt, ami a legújabb hír szerint jelenleg csak szóban létezik. Robben relatíve olcsón eladását magyarázná a dolog. Akkor ugye ott van Ribery szerződése, ami 2011-ben lejár, tehát jövőre olyan helyzetbe kerül, mint ahogy Eto'o volt most nálatok. harmadrészt ott van a bizonyos Webster vagy 17es nem tudom milyen cikkely(asszem ez a neve), ami szerint kivásárolhatja magát a szerződéséből nagyjából 17 millió euróért.
De igazából nem lehet tudni mi lesz. Ugye hiába jár le a szerződése majd 2011-ben, Ribery-re nagyobb érdeklődés van, mint Eto'o-ra volt, nagyjából minden nagy klubbal szóba hozták most nyáron is. Viszont Ribery spanyolországot favorizálja, ezt ma is elmondta. Ugye nálatok jövőre elnökválasztások lesznek, és biztos vagyok benne, hogy Ribery és Fabregas neve fog elhangzani nálatok is a legtöbbször. (nekem meg is felel, ha egy ide jön, egy oda megy!

) Tehát valószínűleg vagy nálatok vagy nálunk folytatja jövő nyáron. Talán mi egy kis lépéselőnyben vagyunk, talán tényleg megvan a szóbeli megeggyezés.
És van mégegy dolog. Ugye a Bayern se hülye teljesen, most jóval többet kaphattak volna, nekik is megérte volna eladni idén. Ha biztosak lennének benne, hogy jövőre egy 20asért megy, akkor inkább eladták volna most. De ők arra számítanak, hogy Robbennel együtt valami nagyot alkot a Bayern, és Ribery új szerződést fog aláírni. (szóval nagyban drukkolok, hogy essen ki a Bayern a BL-ből minél előbb, lehetőleg megalázva, mint tavaly, illetve a bajnokságban is szivassák őket, akkor biztos nem lesz új szerződés.) Illetve mindehhez kapcsolódóan ha létezik is az előszerződés, akár csak szóban, nem hinném, hogy olyan nyomott összeg lenne.Minimum 30 millió.
Szerintem...