Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
70 éve volt az I. világháború?Rajmó írta:az I. világháború ekkor tört ki, nem?Demonhunter írta:Ki tudja mi volt 70 éve?
Az I. világháború?Rajmó írta:az I. világháború ekkor tört ki, nem?Demonhunter írta:Ki tudja mi volt 70 éve?
megszületett vki aki most 70 évesDemonhunter írta:Ki tudja mi volt 70 éve?
Hogy müködik ez az Arany Ászok program?Tart még egyáltalán? Tudnál küldeni egy kisebb tájékoztatást,hogy hogy is megy ez? Előre is köszi!Forcabarca8 írta:nah, megkaptuk végre az Arany Ászok mezt! igaz, hogy ajándék lónak ne nézdd a fogát, csak azért gáz, h kéket rendeltünk és lilát kaptunk![]()
mert jó, h ingyen van, de ez a lila mez
a lényeg az úgyis az ingyen karton sör
no meg a labda is jónak tűnik...
azért köszi, Aranyom![]()
Mihu írta:Ja és emellé még nagyon jó kis mandulagyulladásom is vanJól rendbe vagyok mi?
![]()
Úgy látom nagyon jól indul az iskola kezdésMihu írta:Ja és emellé még nagyon jó kis mandulagyulladásom is vanJól rendbe vagyok mi?
![]()
Na most Te vagy valamelyik osztálytársam vagy, vagy valamelyik haverompalesz77 írta:Csináltass pudingot anyáddal, mert "úgy fáj a fogam, hogy nem tudok mást enni"Mihu írta:Elég érdekes kérdésem lenneSokak szerintem nevetni is fognak rajta, de hát sajnos így vagyunk kitalálva biológiailag
![]()
Tehát jön a bölcsességfogam. Fájni úgy fáj mint a kummaélet. Mit kell ilyenkor csinálni ezzel a sz.rral?![]()
![]()
![]()
Amúgy amint elég bölcs leszel, akkor elmúlik a fájdalom![]()
![]()
Amúgy tényleg nem tudsz vele mit csinálni, és vigyázz, hogy mit eszel! Ketchup szóba se jöhet! Úgy fáj tóle a seb, mint a állatKitartás, nem tart sokáig
Ha már evés ivás akk vmi fertőtlenítő folyadékkal leöblíthetedpalesz77 írta:Amúgy tényleg nem tudsz vele mit csinálni, és vigyázz, hogy mit eszel/iszol! Ketchup szóba se jöhet! Úgy fáj tóle a seb, mint a állatMihu írta:...Kitartás, nem tart sokáig
Csináltass pudingot anyáddal, mert "úgy fáj a fogam, hogy nem tudok mást enni"Mihu írta:Elég érdekes kérdésem lenneSokak szerintem nevetni is fognak rajta, de hát sajnos így vagyunk kitalálva biológiailag
![]()
Tehát jön a bölcsességfogam. Fájni úgy fáj mint a kummaélet. Mit kell ilyenkor csinálni ezzel a sz.rral?![]()
![]()
Hát akkor végül is annyira nem lakunk messze egymástól mintha kétszer annyira messze laknánkbowlinggolyo írta:Én meg örökösi vagyokMihu írta:Ezt így konkrétan sosem tudtam behatárolni, de általában inkább Örököshöz csatoltam magunkatA Kovács Tüzéptől kb 200 méterre. Család utca Pazonyi út felőli vége
Törzs utcán lakom
Én meg örökösi vagyokMihu írta:Ezt így konkrétan sosem tudtam behatárolni, de általában inkább Örököshöz csatoltam magunkatA Kovács Tüzéptől kb 200 méterre. Család utca Pazonyi út felőli vége
Egyre bíztatóbb hsz-ek jönnek. Köszi srácokbowlinggolyo írta:Sajnos ezzel nem tudsz mit csinálniMihu írta:Tehát jön a bölcsességfogam. Fájni úgy fáj mint a kummaélet. Mit kell ilyenkor csinálni ezzel a sz.rral?![]()
![]()
Én egy hétig szívtam vele már annyira fájt az orvos sem tudott vele mit csinálni
Szal várd ki amíg elmúlik a fájdalom ha nagyon nem bírod már akk vegyél rá gyógyszert valamennyit tompít a fájdalmon.
MÁS: Nyír1en hol laksz?
Sajnos ezzel nem tudsz mit csinálniMihu írta:Tehát jön a bölcsességfogam. Fájni úgy fáj mint a kummaélet. Mit kell ilyenkor csinálni ezzel a sz.rral?![]()
![]()
hát, tesómnak is fájt, elment fogorvoshoz és hát neki végül műtve lett...Mihu írta:Elég érdekes kérdésem lenneSokak szerintem nevetni is fognak rajta, de hát sajnos így vagyunk kitalálva biológiailag
![]()
![]()