A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
De az nekünk sem lesz ám jo...Pl ha nézzük Messi esetét, ha nm igazolhattuk volna le 12 évesen akk most kb egy 140 centis srác lenne akiből sztem focista se lett volna...sjd írta:Platini már dolgozik a ügyön, a tervezet szerint 18 éves korig csak országhatáron belül lehetne klubot váltaniwesterngom írta: Egyébként valóban tenni kellene ez ellen valamit, hogy ne kerüljenek előnyösebb helyzetbe "egyes" országok ligái a fiatal tehetségeink elszipkázásában.
Platini már dolgozik a ügyön, a tervezet szerint 18 éves korig csak országhatáron belül lehetne klubot váltaniwesterngom írta: Egyébként valóban tenni kellene ez ellen valamit, hogy ne kerüljenek előnyösebb helyzetbe "egyes" országok ligái a fiatal tehetségeink elszipkázásában.
OK! Ellenben ez megtörténhetett volna Bojannal, Leo-val, Ini-vel, Xavi-val, kifogyott a tinta,...... vagy baromira hazafiak és culé-k voltak, amiért le a kalappal vagy mégis csak meg lehetett oldani ezt a problémát....Etooka írta:De, elhisszük.westerngom írta:...
Spanyolországban nem köthetnek a 18 év alatti játékosokkal profi szerződést, ráadásul Cescnek még két-három évet kellett volna várnia, míg az első csapatnál számolnak vele.
Az Arsenalban meg rögtön ott lehet a BL-ben, Premier Leagueben...
elmagyarázom neked, mert látom nem vagy képben (már ne haragudj...)westerngom írta:
- nos, ugye senki nem hiszi azt el, ha a BARCA, szeretne megtartani valakit, mondjuk egy ígéretes játékost (: csak a példa kedvéért Messi) azt nem tudja "valahogy" megoldani!
De, elhisszük.westerngom írta:...
- nos, ugye senki nem hiszi azt el, ha a BARCA, szeretne megtartani valakit, mondjuk egy ígéretes játékost (: csak a példa kedvéért Messi) azt nem tudja "valahogy" megoldani!Perrero írta:Leírom 17. alkalommal is, hogy Fabregast NEM a Barca engedte elwesterngom írta:Fabregas lassan tabu a fórumon ezért nem is példálózok már vele....
Teljesen egyetértünk. Mindamellett, hogy Jonathan nagyon nagy tehetség, nekem Thiago jobban bejön. Komolyan mondom, engem nagyon megfogott a játéka. Szerintem még nem volt olyan fiatal, aki ennyire megfogott rögtön - Messit a 2006/2007-es szezonban láttam játszani először, és ő már több volt mint tehetség akkor. Szerintem nagyon nagy játékos lesz, amellett, hogy jó irányító, még zseniálisan cselez is. Már várom, hogy felkerüljön a felnőtt csapathoz.Mikaos írta:Kár, hogy Thiago-nak el kellett pazarolnia a meccseket a Barcán kívül, mert egészen szép dolgokat csinált a City ellen, íme egy videó erről:
http://www.youtube.com/watch?v=41VktWah ... re=channel
Jelen helyzetben nincs sok esély, hogy bennmaradjon a felnőttek között, pedig szerintem JDS-nél is jobban játszott legutóbb. (Tegyük hozzá, hogy JDS is elég jól tolta)

Na ez igazsocio66 írta:Annyit lemérhettünk,hogy továbbra is elképesztő utánpótlásunk van,szinte özönlenek a jobbnál jobb fiatalok,minden poszton rengeteg az ígéretes játékos.
Akit kiemelnék,aki rám a legnagyobb hatással volt,az Gai.
Igaz ugyan,hogy gyakorlatilag nem volt jó passza(),hihetetlen önző volt és látszott,hogy ez a szint még nem neki való(a Gamperről beszélek ugye), de ahogy belevetette magát a játékba,amilyen kényszerítőt dobott egyből és amilyen cseleket levágott,meg amilyen lendületesen játszott,hát,nem semmi.
Ő egy olyan tipikus Barca-szélső lesz,nagyon technikás,alacsony,rendkívüli cselezőtudású emberke.
Számomra ő a jelenlegi utánpótlásunk legértékesebb 'csiszolatlan gyémántja'.

Azt tudom, de a Bilbao ellen készülő 24 név között már nincs, Jonathan viszont ott van, innen gondolom, hogy idén, ha valamelyikük felkerül a felnőtt keretbe, akkor az Dos Santos lesz.BlauGranaGroc írta:Thiago a válogatottal volt, azért nem töltötte az egész felkészülést a csapattal.