Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gekkodan
Director del Fútbol

2009.08.30. 23:02:25

On the slow adaptation of Zlatan Ibrahimovic, Catalan coach said he was not worried. "Ibra All you need is time. It's a great player who has done pre-season. The rest, as is so good will." However, Guardiola, the number one remains Leo Messi. "It goes one step ahead of the rest and, when he says 'I want to win this match', won. Has the burden of being the best and endure with a naturally great. It has all the virtues that should be the number one and I have not seen anyone like him. "

Pep a következőt mondta róla: csak idő kell neki, semmi más. Jó játékos, megcsinálta az előszezont, a többi is rendben lesz. Ettől még Messi marad a legjobb és beszélt arról, amit az interjúben is láttok most.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
PITBULL
Barça B
Kapcsolat:

2009.08.30. 19:24:02

kell neki még idő
Kép
Zlatan: Amb l'ajuda dels companys així, el tipus Messi, Xavi i Iniesta, no vaig a tenir una cosa tan pesada!
Háborúk voltak,és lesznek, de a katonáim halhatatlanok"
Hattrick:Kerkateskánd:P
Andris
Adminisztrátor

2009.08.30. 18:13:23

Jó lesz ez a srác, nehogy már ezért aggódjatok.
Ajánlatos összekapni magát, mert csúnya kritikát fog kapni, de Iniestán és Messin kívül senkinek nincsenek olyan képességei, mint neki, talán az egész világon se.

Továbbra is minden adott. 2 tétmeccse volt, 1 jó, 1 rossz. 10 meccs után már okosabbak vagyunk, félévnél pláne.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
gygerike
Entrenador del Barça

2009.08.30. 18:03:36

Bono írta:Ha esetleg néztétek tegnap a milánói "rangadót", akkor láthattátok, hogy Samu milyen jól mozgott, teljesen beilleszkedett az Inter játékába!
Igen ám de Samunak már jó idelye benne volt a mozgás a játékába amit a BArcában tanult , visszont Ibranak közelsem kellet annyit helyezkedni , mozogni, letámadni, többet passzolni és ezzek mellet a Barca játékát tanulni. ami lássuk be nem 3 hét. De már a Bilbao ellen remekül játszott megérdemelt volna 1 gólt sajnos nem jött össze, de addot 1 gólpaszt. Tény a bányászok ellen nem ment neki olyan jól. Még 2-3 meccs és teljes értékű lessz csak türelemre van szüksége amivel Guardiola tisztában van és meg is adja neki

Na pacsi
Visca El Barca
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2009.08.30. 17:48:15

Bono írta:Ha esetleg néztétek tegnap a milánói "rangadót", akkor láthattátok, hogy Samu milyen jól mozgott, teljesen beilleszkedett az Inter játékába!
A mozgással Ibrának sincs sok baja. Oké, hogy Eto'o jobban mozgott, de nézd meg a másik csatárt, ő is most érkezett. Arra a teljesítményre tényleg lehet azt mondani, hogy beillesztkedett.

Első fordulóba megkaptunk itthon a lehető legjobb csapatot, remélem megzörgeti a Sporting hálóját. Nem a katenaccsó iskolapéldája az ellenfél, remélem Iniesta és Messi hiányában és menni fog a játék.
Bono
Barça B

2009.08.30. 17:33:13

2barcafan2 írta:Nem kell itt szidni Ibrát...mint már ő is nyilatkozta hogy még nincs 100%-os formába...erre több ok is van...
1.-A keze miatt
2-Még nem teljesen ismeri a barca játékát... nem mozog annyit mint a többiek...stb... :D
Előre bocsátom, hogy én nagy Eto'o fan voltam/vagyok!

Teljesen egyetértek, hogy nem kell szidni Ibrát, hiszen már a mi csapatunkban játszik,de...
meglátásom szerint az igazán klasszis játékosnak, nem kell olyan sok idő a beilleszkedéshez(természetesen ez a két meccs(félidő) még nem mérvadó, én azt mondom várjunk egy hónapot, aztán, ha akkor sem megy neki, akkor lehet szidni :D )!

Ha esetleg néztétek tegnap a milánói "rangadót", akkor láthattátok, hogy Samu milyen jól mozgott, teljesen beilleszkedett az Inter játékába!

Na, de ez nem Samu topic-ja...

UI.: Bocs a hosszú hsz-ért!
2barcafan2
Jugador del Barça

2009.08.30. 17:11:12

danikaa10 írta:
2barcafan2 írta:Nem kell itt szidni Ibrát...mint már ő is nyilatkozta hogy még nincs 100%-os formába...erre több ok is van...
1.-A keze miatt
2-Még nem teljesen ismeri a barca játékát... nem mozog annyit mint a többiek...stb... :D
Hát szerintem a "kezes dolog" annyira nem keverhető be ide..
Hát nemtudom...egyszer mintha úgy emlékeznék hogy azt nyilatkozta, hogy a keze se 100%-os...
Kép
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.30. 17:09:04

1.-A keze miatt
Hát szerintem a "kezes dolog" annyira nem keverhető be ide..
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
2barcafan2
Jugador del Barça

2009.08.30. 17:03:42

Nem kell itt szidni Ibrát...mint már ő is nyilatkozta hogy még nincs 100%-os formába...erre több ok is van...
1.-A keze miatt
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.08.30. 15:05:46

Megfogadtam már párszor magamban, hogy nem írok ebbe a topicba, de muszáj vagyok megint.

Letámadás: először is a letámadás nem egy emberes dolog, ahhoz hogy eredményre vezessen mindenkinek le kellene támadnia mindenkit, hogy ne legyen üres ember. Ha ezt egy meccsen végig csináljuk, akkor második félidőre meghal az egész csapat. Ez most valami hóbort lett itt pár embernek. Igenis letámad, amennyit jelenleg a kondija bír, ez az egyik legnagyobb hibája jelenleg, akkor meg mit várunk? Amúgy se ez az erőssége, így is többet csinálja mint eddig bárhol. Eto'o csak egy van, el kell fogadni, ő egészen más játékos, nem lehet ugyanazt elvárni tőlük. Aki a csapatnak drukkol, az drukkoljon és biztassa magában őt, mert az a csapat érdekeit szolgálja.

A túloldalon Ronaldo valami hú de nagyot játszott pl tegnap? Én nem hiszem, és felakasztották magukat a realosok? Nem hiszem.

Akinek szimplán bántja a szemét Ibra képe, az meg ne írjon már a topicjába, senki se kíváncsi szerintem az igaztalan fröcsögésre (max akik szintén zsigerből utálják és bátorítják magukat). Tőlem lehet írhat mindenki a topicjába, de legalább addig bírják ki az utálók, amíg eltelik vagy 2 hónap.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.30. 13:00:08

danikaa10 írta:Esküszöm rossz benézni ebbe a topicba. Hihetetlen, hogy 3 meccs után valaki elküldené, mert olvastam ilyet is.

Azért az feltűnt, hogy mikor a Bilbao ellen jó teljesítményt nyújtott a most kritizálók, nem írták le 100-szor, hogy hmm milyen önzetlen volt, de jó megmozdulásai voltak stb..

Most meg csak úgy szorják a kritikákat, na mind1. És igen tudom, hogy lehet rosszat is írni, de egyszerűen felfogni nem tudom, hogy mér mondanak olyat, hogy egyszer nem támadott le, mert igen is támadott.. :roll:
sajnos nem lehet mindig mindent megérteni, én se igen tudom.

annyi a közös pont a felek között,hogy ők is szeretnék,ha beilleszkedne,csak ők addig folyamatosan fogják szórni ha bármi kis alkalmat is ad rá, míg a többiek máshogy gondolkodnak a bizalomról, mind Ibra, mind Pep esetében. Dani,Sanama soraival egyetértek ezúttal, viccesnek tartom, hogy mindössze 2.5 meccs után itt tartson ez a topik. fél éves összefoglalókban (ahol sokkal nyomatékosabban lehet már látni,h mi merre hogyan sikerült) nem írnak ennyit egy egy CSAPATRÓL,mind 1-2 meccs után egy új közegbe beilleszkedni próbáló klasszisról.

de természetesen ha akarják a jogos kritikát akár 10percenként is le lehet írni, én személy szerint csak a valótlan állításokra fogok reagálni, vagy ha úgy érzem,hogy jóval komolyabban van feltüntetve egy-két dolog Ibrával kapcsolatban.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.30. 12:58:36

torrestoni írta:Ugyanúgy el fogom mondani, ha jogosnak tartom a kritikát. S ugyanúgy jelezni fogom, ha nagyon elszalad veled a ló, még ha semmi értelme sincs. A gond, hogy másokat ezzel megvezetsz.
Egyrészt: a probléma ott van, hogy nem úgy kezdődik a dolog, hogy "elszalad velem a ló". Mindig van pár túlzóan negatív hozzászólás, amelyekre én reagálok. A sorrend így helyes.
Másrészt: mint látod, nincs általános igazság, tehát nincs jogod azt a kifejezést használni, hogy én megvezetek bárkit is. Én a saját igazamról beszélek, te is a saját igazadról. Nem csak te vagy az "igazság". Aki meg nem úgy gondolja, mint te, akkor az máris csak félrevezet? (Vagy akkor nem érted a szó jelentését...).
Itt vélemények vannak, kinek ez, kinek az. El kell fogadni, hogy máshogy látjuk a dolgokat, és ezért nem szidni a másikat. Te nem látod jobban, te nem vagy "egyenlőbb az egyenlők között".
A személyeskedést pedig jobb, hogyha kiveszed a repertoárodból, mert nincs értelme, és az mindig egy "beszélő" gyengeségét mutatja, ha csak ennyire futja neki.

ON: Ibra még mindig csak 2 tétmeccsen van túl, és továbbra is elfogadhatatlannak tartom az igazságtalan kritikákat. Nem rád gondolok, csak valamiért te reagálsz mindig az én hozzászólásomra...(mert szerinted én félrevezetem a jószándékú népet) :D
Ibra letámadásban fejlődött az első tétmeccshez képest. Persze azzal jönnek a kritikusok, hogy -szerintük!- lélektelenül játszott, de mások (pl. én) nem úgy látják. Ugyanis annak nincs értelme, ha valaki még nem érti teljesen a játékot, hogy jobbra-balra, össze-vissza szaladgáljon. Az lenne a legrosszabb. Neki tanulnia kell, hogy mit, hogyan kell csinálni, és ez különösen igaz a letámadásra is.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.08.30. 12:56:44

Komolyan mondom ez a vita itt vicc! Ibra nemrég került ide, nem tudott rendesen edzeni, nincs megfelelő fizikális állapotban! Mit várnak itt egyesek? Hogy meghaljon a pályán, visszafusson, hajtson... Valszeg nincs megfelelő edzettségi állapotban ehhez, és szerintem Pep nem is kéri most még ezt emiatt tőle!

Hogy akkor miért játszik? Azért hogy szokja! Pep nem éppen az a nyuszi figura. Ő simán bevállalja azt, hogy egy nem 100%-os fizikai állapotban lévő Ibra játszon! Ezzel nyilván kockáztat, és nyilván nehezebb ezáltal a csapatnak, dehát meg kell oldani! Szeritnem jól teszi! Ezáltal Ibra hamarabb be tud illeszkedni, és nekünk az csak jó.

Bojanról annyit, hogy szerintem nem egy Barca kezdő középcsatár szint! Ennyi és kész! Én láttam az összes felnőtt keretben eltöltött meccsét, és szerintem nincs meg benne az, ami egy középcsatárnak kell! Ezzel a testmagassággal nem is lehet a mai világban középen érvényesülni. Szélen hamarabb, lásd Messi, Ini..., de középen szétszedik a védők. Nem arról van szó, tudna ő kb. 20 gólt lőni szerintem egy szezonban, de ez ide nem elég. Bl-ben meg fokozottan érvényes ez. A spanyol bajnokság gyengébb csapatai ellen még a gyorsaságával boldogulhat, de a bl nagyágyúi védelme ellen labdába sem nagyon tudna érni! Anno, mikor előszőr kerettag lett, is ezt gonoldtam, és ez nem változott. Örülhetünk, hogy egy ilyen kiegészítő emberünk van, de ő nem lesz szerintem soha első számú csatár a Barcában. Tudom sokaknak ez fáj, de én így látom. Aztán lehet hogy nincs igazam, majd elválik.

Innentől azt mondom, hogy játszon Ibra, akár Bojan kárára is, mert ha belejön, akkor jobb lesz a világon bárkinél az fix! Ha nem, akkor is több gólt fog rúgni(pláne fejelni) mint Bojan, ha végig number 1 lenne!

Nem lesznek annyira nehéz, és életbevágó meccseink a következő hetekben, hogy ne bírnánk el egy gyengébb Ibrát! Könyörgöm mi vagyunk az FC Barcelona, majd minden poszton a legerősebb játékossal a világon, nehogy már ne bírjuk el! Anno év végen a nagy meccsek soránál Eto'o harmat gyenge volt, mégis lealáztunk mindenkit! És minél többet játszik Ibra, annál jobb lesz! :wink:
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Bobberto
Capitá del Barça

2009.08.30. 12:56:19

danikaa10 írta:Esküszöm rossz benézni ebbe a topicba. Hihetetlen, hogy 3 meccs után valaki elküldené, mert olvastam ilyet is.

Azért az feltűnt, hogy mikor a Bilbao ellen jó teljesítményt nyújtott a most kritizálók, nem írták le 100-szor, hogy hmm milyen önzetlen volt, de jó megmozdulásai voltak stb..

Most meg csak úgy szorják a kritikákat, na mind1. És igen tudom, hogy lehet rosszat is írni, de egyszerűen felfogni nem tudom, hogy mér mondanak olyat, hogy egyszer nem támadott le, mert igen is támadott.. :roll:
Teljes mértékben egyetértek Veled! komolyan olyan emberek is vannak itt akiknek az új igazolás hibát vét vagy nem úgy teljesít az első pár meccsen teljesen új helyzetben környezetben akkor már el kell küldeni hát valószínű :S áhh mindegy be fog Ő válni remélem már csak azért is hogy mindenkit megcáfoljon és senkinek egy rossz szava se legyen.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.30. 12:52:27

Esküszöm rossz benézni ebbe a topicba. Hihetetlen, hogy 3 meccs után valaki elküldené, mert olvastam ilyet is.

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.08.30. 12:52:03

Sanamaval értek egyet én is... Mindig lesz valami baj. Ha egyeseknek nem elég az elmúlt pár év teljesítménye Zlatantól, hogy várjanak pár darab tetves hetet, akkor komoly gondok vannak.

A másik amit nem értek, hogy miért kell megkérdőjelezni egy olyan edző döntését, aki első évében mindent megnyert a csapatával. Állítólag itt a többség Barca drukker nem? :roll:

Némi önmérsékletet lehetne alkalmazni egyeseknek. Pénzügyi, meg marketing vonzatokról beszélgetni, meg 190 perc játék után okoskodni azt mindig is tudott a magyar ember.

Tényleg rosszabb mint az igazolások topic :roll:

Gondolkozzanak már el páran tényleg...
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.30. 12:46:14

Nos, a véleményem az, hogy ez a vita addig fog menni, ameddig Zlatan a csapatban lesz.

Kritika mindig lesz ellene, mint ,ahogy mindig meg is lehet védeni.

A Bilbao ellen önzetlen volt, akkor az volt a baj.
Pénteken 2szer nem passzolt, már jönnek a kritikák, hogy önző ****.

De az az elvárás, hogy úgy támadjon le, mint Eto'o, az lehetetlen. Nem fog, azt ne is várja el senki tőle, mint ahogy Eto'o-tól sem lehet elvárni, hogy úgy kerüljön helyzetbe,mint Ibra a Bilbao ellen(levételre gondolok és levegőben elrúgta).

Azt is el kell fogadni,hogy Samuelből egy van, ha Villa lenne helyette az sem lenne ugyan olyan. Akkor miért akarja mindenki azt,hogy egy 18centivel magasabb ember ugyan olyan legyen, mint Eto'o?
Jó, lehet nem írtátok le, de a próblémátok azzal van, ami Eto'o játékának az alapja volt.

A kritikák felét meg nem is értem. Pénteken letámadott, futott. Lehet nem 100%ig, de olyat , hogy 0 mozgás, nem értem igazán.

Én tartom. 3hét alatt nem lesz 100%os állapotban. Annyit, mint Eto'o soha az életben nem fog letámadni. De ezt Pep Guardiola tudta.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.30. 12:35:27

Mikaos írta:...
A pénzügyi részről több szót nem ejtek, mivel fogalmad sincs, mire gondoltam, nem is akarod, nem is tudnád megérteni. Csodállak, hogy a jövőre és jelenre vonatkozóan ilyen jól látod.

Elmondtam, hogy nem kell átesni a ló másik oldalára, egy szóval nem állítottam, hogy akik elküldenék most, azok jól látják, no mindegy, ez rögzült benned, de tartom, hogy pofátlanság sokadjára is ezzel dobálózni.

Egyébként higgadt vagyok, viszont Henrynak semmi köze ehhez, még ha jó is vele takarózni. Elfogadom, ha neked semmivel sem különb Henry és az ő helyzete, sőt, most az egyszer nem fogom sokadjára is leírni, hogy mit gondolok, ez azt hiszem csak a vak számára nem látható. Nyilvánvaló dolgokról értelmetlen úgy beszélgetni, hogy abszolút zárkózott vagy, s csak hajtod a saját igazad.

Még mindig ott tartunk, hogy Zlatan semmit sem tett le az asztalra, csupán itt van, azonban a mérsékelt kritikát és tényeket megfogalmazók abszolút badarságokat beszélnek. Egyébként sem értem, miért kell velem egy lapon említeni például egy olyan fórumozót, aki előre leírta? Én leginkább a saját és a helyzetet hozzám hasonlóan látok nevében beszélek.

Ugyanúgy el fogom mondani, ha jogosnak tartom a kritikát. S ugyanúgy jelezni fogom, ha nagyon elszalad veled a ló, még ha semmi értelme sincs. A gond, hogy másokat ezzel megvezetsz.

Az pedig, hogy kiragadott részletekre reagáltál, azt én nem tartom szerencsésnek, remélem elégedett vagy.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.30. 12:31:24

Varga Tamás írta:
ozsimiki írta:
abban számodra mi nem volt világos,hogy olyan mellett nem megyek el,amikor valaki (Tamás) azt írja,hogy nem látta letámadni. Igaz ez

szerk: írtam,h nem írhat bárki kritikát? nem! azt írtam,h van köztük különbség, amit említettem pl, egyszerűen nincs úgy. és ami nincs úgy,azt meg lehet jegyezni, akár kritika,akár nem.
Kedves Miki!

Nem kell elmenni semmi mellett sem, senki sem mondta. Attól még a véleményemet tartom: tegnapi teljesítménye nulla. Nulla mozgás, minimális akarat, semmi küzdeni akarás.

A másik.
Amúgy Te megfellebbezhetetlen plénum, döntőbíró vagy, hogy azt mondod: ami nincs úgy, az nincs úgy? Max. azt írhatod, hogy Te szerinted nincs úgy! DE! Ettől még nem biztos, hogy Neked van igazad. Szerintem, nekem van igazam a tegnapi, ill. az eddigi teljesítményét látva.
Tamás!

Kijelentetted azt, hogy TE NEM LÁTTAD EGYSZER SEM LETÁMADNI, ill, hogy Ibra EGYSZER SEM Támadott le. igen, döntőbíró vagyok, én vagyok itt a góré,és minden tudás atyja( :D :D ), de ha mégsem, akkor ott van maga a meccs, amiben szerintem rajtad kívül mindenki látta ŐT LETÁMADNI, nem azt írtam,hogy egész meccsen,de 1000%,hogy volt rá alkalom,és nem is 1, láttam, szerencsére ott a meccs,ami bizonyítja.

ennyibe kötöttem bele továbbra is, semmi másba, a rossz játéka jogos megállapítás volt, senki sem cáfolta. de ahogy írtam ami nincs úgy,az nincs úgy.

nem igazán értem, hogy ezen mit nehéz megérteni,és miért kell tovább nyújtani. kijelentettél valamit, ami nem volt úgy, meg mást is,ami úgy volt. előbbit cáfoltam.

az ilyen döntőbírós szöveg meg arra fele lehet,hogy bejövős,de nem kellene erőltetni, felesleges.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.30. 12:30:24

Mintha a Bilbao elleni meccs megsem történt volna.
Ez meg csak egy hülye döntő volt. Istenem. :roll:
krokodil22
Jugador del Barça

2009.08.30. 12:18:57

torrestoni írta:
Mikaos írta: ...
Én nem szívesen reagálok a te magyarázkodásaidra, mert hihetetlenek, viszont ezzel kapcsolatban még egy-két dolgot megjegyeznék:

Az első pontod egy nagy semmi, mivel leginkább a hozzáállásával volt gond az embereknek, ami egyik találkozón sem ütötte meg azt a szintet, amit kellett volna egy vérprofinak. A játéka többi részére igaz, ohgy még bele kell lendülnie.

Erre az izzadságos dologra végképp nem reagálnék, mert már rémisztő, miket magad mellé tudsz állítani :D

A mondandód többi részére, melyben kb. négyszer leírod, hogy ilyen testfelépítéssel nem lehet mit kezdeni, csak két adalék: Pep és Thierry Henry - mindketten más véleménnyel vannak erről.

Ez a reklámdolog meg már tényleg túlzás. A gazdasági folyamatokba nem látunk bele, de hát nyilván pontosan vázoltad a helyzetet. Számomra édes mindegy, mennyi mezt adnak el, amíg azt az értéket, amit érte adtak (mondjuk szimplán 80-100 milliónak), azt a pályán minimum kézzel fogható bizonyítási vággyal, végletekig tartó küzdeni tudással és akarással, a körülményekhez képest leghasznosabb megoldásokkal, játékkal, példás magatartással (a pályán és azon kívül egyaránt), és végül, de nem utolsó sorban gólokkal nem egyensúlyozza. (S ez csak az ára, ezen kívül még azért is meg kell dolgoznia, s bizonyítani, hogy egyáltalán felvehesse a mezt, de ez mindenkire igaz a csapatból).
Erre majd pár hónap múlva lehet kitérni, ami tény: három mérkőzésből eddig egyetlen sem volt olyan, ami után nem lehetne finomabb kritikát, s ténymegállapításokat írni, persze nem szabad átesni a ló másik oldalára.

A beilleszkedést pedig elfogadom, de mindenkit megkérnék, hogy felejtsük el Henryt, abszolút más helyzetben érkezett, s végül ő már bizonyított. Nem lehet egy lapon említeni Zlatannal. Ha pedig továbbra is előszeretettel vetnétek ide, akkor ajánlom figyelmetekbe Robbent és Eto'ót. Egyébként nem mondanék ilyet, csak Ibrahimovics érdekel, de sajnos rendre előjön Henry takaróként, meg kifogásként. Gusztustalan sok kifogás van.

S most nem csupán neked címeztem, semmi személyes, de te vagy az, aki mindig előjön a légből kapott magyarázkodásával és lyukat ír az ember hasába.

Még egy dologgal kiegészíteném: az abszolút nem érdekel, hogy mások itt játszatnák 50 meccsen keresztül, akármit is mutatna, a "majd belejön elv" alapján, pusztán a neve miatt. Engem sokkal jobban foglalkoztat, hogy Pep mennyire gondolja komolyan a végletekig tartó türelem és lehetőség dolgot. Elhiszem, hogy szeretné, ha végül őt igazolná Ibrahimovics leigazolása, s akkor én is elégedett lennék, de valahol kell majd ey határ, amit követően Bojannak kell lehetőséget biztosítani több szempontból is. Remélem erre nem kerül sor, s ezzel együtt Bojan viszonylag sok lehetőséget kap, hiszen hihetetlen elszánt, jó formában és fizikai állapotban van, valamint még fejlődhet. Nem szabad egy pillanatra sem beáldozni sem őt, sem a csapat sikereit Zlatanért.
A hozzáállásával egyetértek, nem volt jó. Messi volt az, aki tényleg hajtott. Amilyen harcias, küzső volt a shaktar ellen, nem volt semmi.

A Barcának nem egyszerű a játéka. Nehéz ezt a kombinatív játékot megtanulni. lehet, hülyeség, de egy argentin, vagy brazil hamarabb be tudna illeszkedni. Zlatan is bele fog jönni.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.30. 12:06:00

torrestoni írta: Én nem szívesen reagálok a te magyarázkodásaidra, mert hihetetlenek
Mégis megteszed mindig - hihetetlen és képtelen magyarázkodásokkal :D Ha már személyeskedünk...
torrestoni írta:Számomra édes mindegy, mennyi mezt adnak el, amíg azt az értéket, amit érte adtak (mondjuk szimplán 80-100 milliónak), azt a pályán minimum kézzel fogható bizonyítási vággyal, végletekig tartó küzdeni tudással és akarással, a körülményekhez képest leghasznosabb megoldásokkal, játékkal, példás magatartással (a pályán és azon kívül egyaránt), és végül, de nem utolsó sorban gólokkal nem egyensúlyozza.
Számodra mindegy, én a Barca szempontjából nézem a dolgokat, nem torrestoni szempontjából. Bocs, hogy ezt nem vettem figyelembe :roll: . Én csak az üzleti részéről beszéltem, miért kevered még ebbe is bele azt, hogy mit tesz a pályán? Csak üzlet a 3-as pont, tisztán és mix nélkül.
torrestoni írta:...mindenkit megkérnék, hogy felejtsük el Henryt, abszolút más helyzetben érkezett, s végül ő már bizonyított. Nem lehet egy lapon említeni Zlatannal...Gusztustalan sok kifogás van.
Az igazságtalan kritikák sem valami gusztusosak és étvágygerjesztők. Amúgy mit jelent, hogy "más helyzetben érkezett", mint Ibra? És mi az, hogy "ő már bizonyított"? Ember...Ibra 3 hete van nálunk, higgadjál már le! :D Henry sem 3 hét alatt bizonyított...
Amikor Henrynak nem ment, ugyanez a gusztustalan szájtépés ment évekig - ezért sajnos egy lapon kell említeni (ezért is) a két esetet. Én megszoktam: ez volt Alvesnél és Piquénél is.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.30. 11:45:33

Mikaos írta: ...
Én nem szívesen reagálok a te magyarázkodásaidra, mert hihetetlenek, viszont ezzel kapcsolatban még egy-két dolgot megjegyeznék:

Az első pontod egy nagy semmi, mivel leginkább a hozzáállásával volt gond az embereknek, ami egyik találkozón sem ütötte meg azt a szintet, amit kellett volna egy vérprofinak. A játéka többi részére igaz, ohgy még bele kell lendülnie.

Erre az izzadságos dologra végképp nem reagálnék, mert már rémisztő, miket magad mellé tudsz állítani :D

A mondandód többi részére, melyben kb. négyszer leírod, hogy ilyen testfelépítéssel nem lehet mit kezdeni, csak két adalék: Pep és Thierry Henry - mindketten más véleménnyel vannak erről.

Ez a reklámdolog meg már tényleg túlzás. A gazdasági folyamatokba nem látunk bele, de hát nyilván pontosan vázoltad a helyzetet. Számomra édes mindegy, mennyi mezt adnak el, amíg azt az értéket, amit érte adtak (mondjuk szimplán 80-100 milliónak), azt a pályán minimum kézzel fogható bizonyítási vággyal, végletekig tartó küzdeni tudással és akarással, a körülményekhez képest leghasznosabb megoldásokkal, játékkal, példás magatartással (a pályán és azon kívül egyaránt), és végül, de nem utolsó sorban gólokkal nem egyensúlyozza. (S ez csak az ára, ezen kívül még azért is meg kell dolgoznia, s bizonyítani, hogy egyáltalán felvehesse a mezt, de ez mindenkire igaz a csapatból).
Erre majd pár hónap múlva lehet kitérni, ami tény: három mérkőzésből eddig egyetlen sem volt olyan, ami után nem lehetne finomabb kritikát, s ténymegállapításokat írni, persze nem szabad átesni a ló másik oldalára.

A beilleszkedést pedig elfogadom, de mindenkit megkérnék, hogy felejtsük el Henryt, abszolút más helyzetben érkezett, s végül ő már bizonyított. Nem lehet egy lapon említeni Zlatannal. Ha pedig továbbra is előszeretettel vetnétek ide, akkor ajánlom figyelmetekbe Robbent és Eto'ót. Egyébként nem mondanék ilyet, csak Ibrahimovics érdekel, de sajnos rendre előjön Henry takaróként, meg kifogásként. Gusztustalan sok kifogás van.

S most nem csupán neked címeztem, semmi személyes, de te vagy az, aki mindig előjön a légből kapott magyarázkodásával és lyukat ír az ember hasába.

Még egy dologgal kiegészíteném: az abszolút nem érdekel, hogy mások itt játszatnák 50 meccsen keresztül, akármit is mutatna, a "majd belejön elv" alapján, pusztán a neve miatt. Engem sokkal jobban foglalkoztat, hogy Pep mennyire gondolja komolyan a végletekig tartó türelem és lehetőség dolgot. Elhiszem, hogy szeretné, ha végül őt igazolná Ibrahimovics leigazolása, s akkor én is elégedett lennék, de valahol kell majd ey határ, amit követően Bojannak kell lehetőséget biztosítani több szempontból is. Remélem erre nem kerül sor, s ezzel együtt Bojan viszonylag sok lehetőséget kap, hiszen hihetetlen elszánt, jó formában és fizikai állapotban van, valamint még fejlődhet. Nem szabad egy pillanatra sem beáldozni sem őt, sem a csapat sikereit Zlatanért.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
krokodil22
Jugador del Barça

2009.08.30. 11:37:07

Viktorio írta:Sziasztok
Pontositok hogy Ibra nem csak az edzésen volt gond Henryvel hanem a szuperkupa második félidejében mikor három védő között elrúgta a labdát amire a kapus is fel volt készülve a helyett a mellette felfutó Henrynek passzolt volna aki jobb helyzetben volt. Egy szóval önző a pályán de érdekes Etóban nem volt önzőség meg Etó az interben is be lőtt már néhány gólt és az betudott illeszkedni. Ibra még nem kezdett termelni pedig már itt van az ideje. Még az a jó hogy van Pedró remélem több lehetőséget kap majd mert Messivel össze tudnak játszani amiből a gól is született. Én csatárnak kezdőként Messit, Pedrót és Henryt raknám és Boján és Ibra csere lenne. Maxwel az jó vétel volt a pozicióját jól el látja.
Ha Ibra nem játszik, hogy szokja meg a többieket? Neki több idő kell, úgy látszik. Messivel az atletico ellen már kezdtek együtt játszani. Nem értem, miért nem tették ezt a shaktar ellen. Az atletic B ellen nem volt önző. A shaktar ellen igen. Egyébként Henryval nehezebben fog összeszokni. Remélem, hamar összeszoknak, mert félő, hogy a meccsek elmennek emiatt. Amíg van Messi, addig azért nem aggódom.

Egyébként egyre több csapat fog így játszani ellenünk, mint ahogy a chelsea vagy a shaktar. Sajnos.
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.30. 11:33:33

Viktorio írta: és Ibra csere lenne
Azzal temetjük el őt végképp. Éppen ez az hogy lehetőség kell neki. Mégpedig úgy látom hogy jó sok.
Lezárt