Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen ám de Samunak már jó idelye benne volt a mozgás a játékába amit a BArcában tanult , visszont Ibranak közelsem kellet annyit helyezkedni , mozogni, letámadni, többet passzolni és ezzek mellet a Barca játékát tanulni. ami lássuk be nem 3 hét. De már a Bilbao ellen remekül játszott megérdemelt volna 1 gólt sajnos nem jött össze, de addot 1 gólpaszt. Tény a bányászok ellen nem ment neki olyan jól. Még 2-3 meccs és teljes értékű lessz csak türelemre van szüksége amivel Guardiola tisztában van és meg is adja nekiBono írta:Ha esetleg néztétek tegnap a milánói "rangadót", akkor láthattátok, hogy Samu milyen jól mozgott, teljesen beilleszkedett az Inter játékába!
A mozgással Ibrának sincs sok baja. Oké, hogy Eto'o jobban mozgott, de nézd meg a másik csatárt, ő is most érkezett. Arra a teljesítményre tényleg lehet azt mondani, hogy beillesztkedett.Bono írta:Ha esetleg néztétek tegnap a milánói "rangadót", akkor láthattátok, hogy Samu milyen jól mozgott, teljesen beilleszkedett az Inter játékába!
Előre bocsátom, hogy én nagy Eto'o fan voltam/vagyok!2barcafan2 írta:Nem kell itt szidni Ibrát...mint már ő is nyilatkozta hogy még nincs 100%-os formába...erre több ok is van...
1.-A keze miatt
2-Még nem teljesen ismeri a barca játékát... nem mozog annyit mint a többiek...stb...
Hát nemtudom...egyszer mintha úgy emlékeznék hogy azt nyilatkozta, hogy a keze se 100%-os...danikaa10 írta:Hát szerintem a "kezes dolog" annyira nem keverhető be ide..2barcafan2 írta:Nem kell itt szidni Ibrát...mint már ő is nyilatkozta hogy még nincs 100%-os formába...erre több ok is van...
1.-A keze miatt
2-Még nem teljesen ismeri a barca játékát... nem mozog annyit mint a többiek...stb...
Hát szerintem a "kezes dolog" annyira nem keverhető be ide..2barcafan2 írta:Nem kell itt szidni Ibrát...mint már ő is nyilatkozta hogy még nincs 100%-os formába...erre több ok is van...
1.-A keze miatt
sajnos nem lehet mindig mindent megérteni, én se igen tudom.danikaa10 írta:Esküszöm rossz benézni ebbe a topicba. Hihetetlen, hogy 3 meccs után valaki elküldené, mert olvastam ilyet is.
Azért az feltűnt, hogy mikor a Bilbao ellen jó teljesítményt nyújtott a most kritizálók, nem írták le 100-szor, hogy hmm milyen önzetlen volt, de jó megmozdulásai voltak stb..
Most meg csak úgy szorják a kritikákat, na mind1. És igen tudom, hogy lehet rosszat is írni, de egyszerűen felfogni nem tudom, hogy mér mondanak olyat, hogy egyszer nem támadott le, mert igen is támadott..
Egyrészt: a probléma ott van, hogy nem úgy kezdődik a dolog, hogy "elszalad velem a ló". Mindig van pár túlzóan negatív hozzászólás, amelyekre én reagálok. A sorrend így helyes.torrestoni írta:Ugyanúgy el fogom mondani, ha jogosnak tartom a kritikát. S ugyanúgy jelezni fogom, ha nagyon elszalad veled a ló, még ha semmi értelme sincs. A gond, hogy másokat ezzel megvezetsz.
Teljes mértékben egyetértek Veled! komolyan olyan emberek is vannak itt akiknek az új igazolás hibát vét vagy nem úgy teljesít az első pár meccsen teljesen új helyzetben környezetben akkor már el kell küldeni hát valószínű :S áhh mindegy be fog Ő válni remélem már csak azért is hogy mindenkit megcáfoljon és senkinek egy rossz szava se legyen.danikaa10 írta:Esküszöm rossz benézni ebbe a topicba. Hihetetlen, hogy 3 meccs után valaki elküldené, mert olvastam ilyet is.
Azért az feltűnt, hogy mikor a Bilbao ellen jó teljesítményt nyújtott a most kritizálók, nem írták le 100-szor, hogy hmm milyen önzetlen volt, de jó megmozdulásai voltak stb..
Most meg csak úgy szorják a kritikákat, na mind1. És igen tudom, hogy lehet rosszat is írni, de egyszerűen felfogni nem tudom, hogy mér mondanak olyat, hogy egyszer nem támadott le, mert igen is támadott..
A pénzügyi részről több szót nem ejtek, mivel fogalmad sincs, mire gondoltam, nem is akarod, nem is tudnád megérteni. Csodállak, hogy a jövőre és jelenre vonatkozóan ilyen jól látod.Mikaos írta:...
Tamás!Varga Tamás írta:Kedves Miki!ozsimiki írta:
abban számodra mi nem volt világos,hogy olyan mellett nem megyek el,amikor valaki (Tamás) azt írja,hogy nem látta letámadni. Igaz ez
szerk: írtam,h nem írhat bárki kritikát? nem! azt írtam,h van köztük különbség, amit említettem pl, egyszerűen nincs úgy. és ami nincs úgy,azt meg lehet jegyezni, akár kritika,akár nem.
Nem kell elmenni semmi mellett sem, senki sem mondta. Attól még a véleményemet tartom: tegnapi teljesítménye nulla. Nulla mozgás, minimális akarat, semmi küzdeni akarás.
A másik.
Amúgy Te megfellebbezhetetlen plénum, döntőbíró vagy, hogy azt mondod: ami nincs úgy, az nincs úgy? Max. azt írhatod, hogy Te szerinted nincs úgy! DE! Ettől még nem biztos, hogy Neked van igazad. Szerintem, nekem van igazam a tegnapi, ill. az eddigi teljesítményét látva.
A hozzáállásával egyetértek, nem volt jó. Messi volt az, aki tényleg hajtott. Amilyen harcias, küzső volt a shaktar ellen, nem volt semmi.torrestoni írta:Én nem szívesen reagálok a te magyarázkodásaidra, mert hihetetlenek, viszont ezzel kapcsolatban még egy-két dolgot megjegyeznék:Mikaos írta: ...
Az első pontod egy nagy semmi, mivel leginkább a hozzáállásával volt gond az embereknek, ami egyik találkozón sem ütötte meg azt a szintet, amit kellett volna egy vérprofinak. A játéka többi részére igaz, ohgy még bele kell lendülnie.
Erre az izzadságos dologra végképp nem reagálnék, mert már rémisztő, miket magad mellé tudsz állítani
A mondandód többi részére, melyben kb. négyszer leírod, hogy ilyen testfelépítéssel nem lehet mit kezdeni, csak két adalék: Pep és Thierry Henry - mindketten más véleménnyel vannak erről.
Ez a reklámdolog meg már tényleg túlzás. A gazdasági folyamatokba nem látunk bele, de hát nyilván pontosan vázoltad a helyzetet. Számomra édes mindegy, mennyi mezt adnak el, amíg azt az értéket, amit érte adtak (mondjuk szimplán 80-100 milliónak), azt a pályán minimum kézzel fogható bizonyítási vággyal, végletekig tartó küzdeni tudással és akarással, a körülményekhez képest leghasznosabb megoldásokkal, játékkal, példás magatartással (a pályán és azon kívül egyaránt), és végül, de nem utolsó sorban gólokkal nem egyensúlyozza. (S ez csak az ára, ezen kívül még azért is meg kell dolgoznia, s bizonyítani, hogy egyáltalán felvehesse a mezt, de ez mindenkire igaz a csapatból).
Erre majd pár hónap múlva lehet kitérni, ami tény: három mérkőzésből eddig egyetlen sem volt olyan, ami után nem lehetne finomabb kritikát, s ténymegállapításokat írni, persze nem szabad átesni a ló másik oldalára.
A beilleszkedést pedig elfogadom, de mindenkit megkérnék, hogy felejtsük el Henryt, abszolút más helyzetben érkezett, s végül ő már bizonyított. Nem lehet egy lapon említeni Zlatannal. Ha pedig továbbra is előszeretettel vetnétek ide, akkor ajánlom figyelmetekbe Robbent és Eto'ót. Egyébként nem mondanék ilyet, csak Ibrahimovics érdekel, de sajnos rendre előjön Henry takaróként, meg kifogásként. Gusztustalan sok kifogás van.
S most nem csupán neked címeztem, semmi személyes, de te vagy az, aki mindig előjön a légből kapott magyarázkodásával és lyukat ír az ember hasába.
Még egy dologgal kiegészíteném: az abszolút nem érdekel, hogy mások itt játszatnák 50 meccsen keresztül, akármit is mutatna, a "majd belejön elv" alapján, pusztán a neve miatt. Engem sokkal jobban foglalkoztat, hogy Pep mennyire gondolja komolyan a végletekig tartó türelem és lehetőség dolgot. Elhiszem, hogy szeretné, ha végül őt igazolná Ibrahimovics leigazolása, s akkor én is elégedett lennék, de valahol kell majd ey határ, amit követően Bojannak kell lehetőséget biztosítani több szempontból is. Remélem erre nem kerül sor, s ezzel együtt Bojan viszonylag sok lehetőséget kap, hiszen hihetetlen elszánt, jó formában és fizikai állapotban van, valamint még fejlődhet. Nem szabad egy pillanatra sem beáldozni sem őt, sem a csapat sikereit Zlatanért.
Mégis megteszed mindig - hihetetlen és képtelen magyarázkodásokkaltorrestoni írta: Én nem szívesen reagálok a te magyarázkodásaidra, mert hihetetlenek
Számodra mindegy, én a Barca szempontjából nézem a dolgokat, nem torrestoni szempontjából. Bocs, hogy ezt nem vettem figyelembetorrestoni írta:Számomra édes mindegy, mennyi mezt adnak el, amíg azt az értéket, amit érte adtak (mondjuk szimplán 80-100 milliónak), azt a pályán minimum kézzel fogható bizonyítási vággyal, végletekig tartó küzdeni tudással és akarással, a körülményekhez képest leghasznosabb megoldásokkal, játékkal, példás magatartással (a pályán és azon kívül egyaránt), és végül, de nem utolsó sorban gólokkal nem egyensúlyozza.
Az igazságtalan kritikák sem valami gusztusosak és étvágygerjesztők. Amúgy mit jelent, hogy "más helyzetben érkezett", mint Ibra? És mi az, hogy "ő már bizonyított"? Ember...Ibra 3 hete van nálunk, higgadjál már le!torrestoni írta:...mindenkit megkérnék, hogy felejtsük el Henryt, abszolút más helyzetben érkezett, s végül ő már bizonyított. Nem lehet egy lapon említeni Zlatannal...Gusztustalan sok kifogás van.
Én nem szívesen reagálok a te magyarázkodásaidra, mert hihetetlenek, viszont ezzel kapcsolatban még egy-két dolgot megjegyeznék:Mikaos írta: ...
Ha Ibra nem játszik, hogy szokja meg a többieket? Neki több idő kell, úgy látszik. Messivel az atletico ellen már kezdtek együtt játszani. Nem értem, miért nem tették ezt a shaktar ellen. Az atletic B ellen nem volt önző. A shaktar ellen igen. Egyébként Henryval nehezebben fog összeszokni. Remélem, hamar összeszoknak, mert félő, hogy a meccsek elmennek emiatt. Amíg van Messi, addig azért nem aggódom.Viktorio írta:Sziasztok
Pontositok hogy Ibra nem csak az edzésen volt gond Henryvel hanem a szuperkupa második félidejében mikor három védő között elrúgta a labdát amire a kapus is fel volt készülve a helyett a mellette felfutó Henrynek passzolt volna aki jobb helyzetben volt. Egy szóval önző a pályán de érdekes Etóban nem volt önzőség meg Etó az interben is be lőtt már néhány gólt és az betudott illeszkedni. Ibra még nem kezdett termelni pedig már itt van az ideje. Még az a jó hogy van Pedró remélem több lehetőséget kap majd mert Messivel össze tudnak játszani amiből a gól is született. Én csatárnak kezdőként Messit, Pedrót és Henryt raknám és Boján és Ibra csere lenne. Maxwel az jó vétel volt a pozicióját jól el látja.
Azzal temetjük el őt végképp. Éppen ez az hogy lehetőség kell neki. Mégpedig úgy látom hogy jó sok.Viktorio írta: és Ibra csere lenne