Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy látszik nem csak én értelmeztem félre azt a mondatot, amit "danikaa10" is. Természetesen elolvastam a többi hozzászólásodat is, de azt a mondatot nem lehet másképp értelmezni. Nem néztelek ki magamnak, miért tenném, nem ismerlek, hogy milyen Vagy. A többi hozzászólásodat nem véleményeztem, pedig az sem volt pozitív, mint ahogy jópár fórumozó nyilván nem csak jó dolgokat fog ideírni, ha nem tetszik neki valami. A "gumicsizmát" hajlandó vagyok visszavonni, mert nem vagyok "bögre", csak arra kérnélek, legközelebb sommás kritikánál legyen egyértelmű, hogy az az adott produkcióra vonatkozik, mert azzal semmi problémám nincs, legfeljebb én is leírom a véleményemet, hogy miért nem értek egyet Veled, vagy miért osztom azt. Te is Barca "szurker" Vagy, ezért végszónak, ha gondolod, hajrá Barca és a legjobbakat!danikaa10 írta:chrisnagy13 írta:
1. Mutasd meg nekem, hugy hol sz*roztam le!Bocs de ez szúrta a szemem, vagy ezt is én értelmeztem vérre?chrisnagy13 írta: Óriási hiba volt azt a játékost elküldeni aki szívét, lelkét otthagyta a pályán, egy ilyen [auto_cenzúra]ÉRT!
Amúgy remélem hétfőn már bizonyítani fog, mivel a pálya és az időjárás megfelelő lesz, minden adott. Remélem meglesz az első gólja, talán akkor felszabadulna egy kicsit.
Örülök, hogy valaki meg tudta fogalmazni a mondandóját rendesen a "kritikusi oldalról".MR. TROMORT777 írta:...
Akkor benéz a ló az ablakon...SzygBoty írta:Üdv.
Kérdésem sokan írják hogy adjunk időt neki és legyünk türelmesek vele.
De mi van akkor ha elfogy a türelmetek?tehát hogy akkor mit csináltok?
aláírást gyűjtögettek hogy adják el?
nem piszkálódni akarok csak egy kérdés ami eszembe jutott
Off: az Inter most jelentős átalakuláson ment keresztül, sok új játékos érkezett, ez sokat dob a játékukon, nem tudhatjuk, hogy Zlatan hogy teljesítene most ott.Danka00792 írta:Hát, most néztem az Inter meccset, Eto'o jól játszott. Viszont, a kommentátor mondott egy olyant, hogy "Jött Ibra helyett Eto'o, aki talán még jobb is ebbe a csapatba."
Na most ez azért poén, mert eddig szinte mindenhol azt lehetett olvasni, hogy Ibra abba a csapatba volt tökéletes, Eto'o pedig ebben a csapatban, viszont most láthattuk, és hallhattuk, hogy Eto'o talán még Ibránál is jobban az Interbe. És mellé kaptak még 55 millát is.
Hát, ugytünik hogy Eto'o mindehova passzol, nemis akárhogy, kár érte, most visszasirom, valszeg az Internél nem sirják vissza Ibrát.
Remélem Ibra hamar belelendül, mert ez igy elég sz*r helyzet, hogy még pénzt is adtunk azért, hogy elmenjen. Tul kéne már lépnem/lépni ezen, dehát rossz látni, hogy Eto'o olyan jól illeszkedik be az Interbe, hogy sztem már el is felejtették Zlatan-t.
Aha kösz szépen. Végre imformálódtam.Bobberto írta:Szia! Hát annyi történt, hogy edzőmeccs közben kicsit odalépett Henrynak labdát akart szerezni Tőle. Nah most Ibra nevetősen lazán fogta fel Henry meg nem igazán mosolyogta meg az esetet.matyi25 írta:Itt néhány fórumozó emlegeti, hogy mit tett Henryval az edzésen. Valahogy le vagyok maradva mert ez valahogy elkerülte a figyelmem. Le tudná valaki írni, hogy mi is történt?? Kösz
Lejárt lemez. Am kicsit bízni kéne Ibrában... Henryval ugyanez volt, eljén mindenki b*szogatta utána meg milyen jó szezont produkált mát? Békén kell hagyni őket...Viktorio írta:Sziasztok nekem az a véleményem hogy kár volt ezt az önző Ibrát megvenni inkább maradt volna Eto illetve még Villát kellett volna megvenni.
Szia! Hát annyi történt, hogy edzőmeccs közben kicsit odalépett Henrynak labdát akart szerezni Tőle. Nah most Ibra nevetősen lazán fogta fel Henry meg nem igazán mosolyogta meg az esetet.matyi25 írta:Itt néhány fórumozó emlegeti, hogy mit tett Henryval az edzésen. Valahogy le vagyok maradva mert ez valahogy elkerülte a figyelmem. Le tudná valaki írni, hogy mi is történt?? Kösz
Hát nem Ők vannak hanem IbraViktorio írta:Sziasztok nekem az a véleményem hogy kár volt ezt az önző Ibrát megvenni inkább maradt volna Eto illetve még Villát kellett volna megvenni.
grat az értékes huzzászóláshoz.Viktorio írta:Sziasztok nekem az a véleményem hogy kár volt ezt az önző Ibrát megvenni inkább maradt volna Eto illetve még Villát kellett volna megvenni.
Mondandód nem nevezhető nagyon mélynek.Viktorio írta:Sziasztok nekem az a véleményem hogy kár volt ezt az önző Ibrát megvenni inkább maradt volna Eto illetve még Villát kellett volna megvenni.
Mást írtam oda, de az is az elmúlt meccseire vonatkozott, NEM Zlatan Ibrahimovic-ra.danikaa10 írta:Bocs de ez szúrta a szemem, vagy ezt is én értelmeztem vérre?
Amúgy remélem hétfőn már bizonyítani fog, mivel a pálya és az időjárás megfelelő lesz, minden adott. Remélem meglesz az első gólja, talán akkor felszabadulna egy kicsit.