Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja,pfú erőstieni akarunk..hát jah, erre lehetett számítani... még sincs válság?
no comment...
hát jah, erre lehetett számítani... még sincs válság?Madridista.hu írta: szombat, 19:33 - A Cadena Cope szerint a Real Madrid megállapodhatott Franck Ribery szerződtetéséről, egy 58 millió+4 millió eurós vételárban. Az üzletnek Rafael Van der Vaart is részese lehet.
http://lsport.we.bs/tv/105.html#hajnesz írta:Hello aki nézi a meccset be tudna dobni egy Realos linket a mecsről..előre is köszi...
Nem vok büszke egyszerűen csak nem bírom.Danka00792 írta:Büszke lehetsz magadra.lluisllach89 írta:De én akkor se tom ha már 1-el vezetnek, megvárom amíg a fórumon bevésik az egyenlítést, ha nem, akkor majd összefoglaló![]()
Egyébként egyenlitett a Depor, nézheted megint.![]()
Büszke lehetsz magadra.lluisllach89 írta:De én akkor se tom ha már 1-el vezetnek, megvárom amíg a fórumon bevésik az egyenlítést, ha nem, akkor majd összefoglaló
Nem mondtam hogy 2-vel mennekRikinho20 írta:De nem vezetnek 2-vel, hanem csak 1-el...lluisllach89 írta:
On: Ti tudtok nézni úgy madrid meccset ha már 2-vel vezetnek?
Bendzsema izé Benezsmamezeibela írta:Alberto10 írta:Puhl Sándor: "Benezsma" (Benzemára)![]()
![]()
akkor télleg eztmondta![]()
![]()
azthittem csak én hallottam rosszul
Alberto10 írta:Puhl Sándor: "Benezsma" (Benzemára)![]()
![]()
Addig bírtam nézni, amíg döntetlen volt, Riki gólját nem is láttamlluisllach89 írta: On: Ti tudtok nézni úgy madrid meccset ha már 2-vel vezetnek?
De nem vezetnek 2-vel, hanem csak 1-el...lluisllach89 írta:Off: Berlin alatt Münchent értettél?matyi25 írta:Robben két góllal mutatkozott be Berlinben... Tudom, hogy már nem aktuális ebben a topikban. Mégis említésre méltó.
On: Ti tudtok nézni úgy madrid meccset ha már 2-vel vezetnek?
Off: Berlin alatt Münchent értettél?matyi25 írta:Robben két góllal mutatkozott be Berlinben... Tudom, hogy már nem aktuális ebben a topikban. Mégis említésre méltó.
igen, ő... csak elfelejtett borotválkozni, azért nem ismerted meg...Danka00792 írta:Mert tegnap nem ment az élet a Barca meccsnél a madridistán...marci. írta:Hogy meglendült egyből a topic![]()
![]()
![]()
Egyébként most kapcsolodok be, Casillas véd a madridnál?