Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen tipikus magyar mentalitással ne ruházzuk már fel a csapatot.albicelesteX írta:Úgy nehéz jól játszani ha senki nem ad neki egy értelmes labdát sem!Én úgy látom Henry játsza a haját és nem nagyon próbál vele összejátszani sokkal inkább mindig Messit keresi!Amikor Zlatan "elönzőzte" és nem passzolt Henrynak akkor szerintem az is azért volt mert korábban a francia is passzolhatott volna neki mégis inkább messit választotta!Az úgy nem lesz jó ha nem akarnak összejátszani de ez nem csak Ibran múlik!Henry se akkora öreg róka még Barcelonában hogy kakaskodjon!Ez nem az Ő szemétdombja!
a lényeget jól látod, azzal vitatkoznék, hogy ez nem beilleszkedési kérdés! nagyon is az!!! gondolj bele, ha azt kezdi érezni egy idő után, hogy kihagyják az akciókból?!Léfe írta:Az alább irtak valósak, de az nem tettszet, hogy Ibra sokszor lassitotta a játékot. Átvette /többször is/a labdát és rátette a lábát és várt. Mire? Vagy az is érdekes volt, hogy többször lepsszolta a labdát aztán szó szerint sétált egy jót. Sokaknak nem ment, ez benne van a pakliban, de hajtani azért kell. Ez nem beilleszkedési kérdés.
Akkor abba gondolj bele, hogy Henry-nak, egy másik világklasszisnak - aki ráadásul a Barcához hasonló stílusú csapatból érkezett hozzánk -, szintén sok idő kellett, hogy beilleszkedjen a csapatunk játékába. Ehhez add hozzá, hogy Ibra nem egy hasonló stílusú csapatból jött. Nem egyszerű. A 66-ról meg nem ő tehet, hanem a vezetés.MichaaBee írta:Ez jogos. De akkor 66 helyett 50-ért kellett volna olyan kcs-t igazolni, akinek nem kell beilleszkednie.Mindegy, nem szidom most Ibrát, tegnap nulla volt, hátha feljavul még.
Nos, ki játszott jól?Mikaos írta:
Tegnap amúgy ki játszott igazán jól a csapatunkból? - Senki! Messi is csak a végére javult fel, a védőink csomószor bizonytalankodtak,a középpályánk nem volt elég erős (Iniesta!!!), a csatársor meg kevesett mozgott. Nincsenek nevek, hanem a csapat nem játszott jól.
A lényeg, hogy nézzetek magatokba: érdekes lenne, ha az élet minden területén ennyi türelmet kapnátok, amennyit most adtok Ibrának - mindjárt máshogy gondolnátok(akinek nem inge...)
Ez jogos. De akkor 66 helyett 50-ért kellett volna olyan kcs-t igazolni, akinek nem kell beilleszkednie.Mikaos írta:Miliószor el lett mondva, milliószor lett már bebizonyítva, milliószor volt már rá példa, hogy nem egyszerű a Barca játékába beilleszkedni.
Kedves Miki!ozsimiki írta:
abban számodra mi nem volt világos,hogy olyan mellett nem megyek el,amikor valaki (Tamás) azt írja,hogy nem látta letámadni. Igaz ez
szerk: írtam,h nem írhat bárki kritikát? nem! azt írtam,h van köztük különbség, amit említettem pl, egyszerűen nincs úgy. és ami nincs úgy,azt meg lehet jegyezni, akár kritika,akár nem.
Én is csatlakoznék véleményileg, és kiegészíteném annyival, hogy megvan a Barcelona játékának ellenszere: mérkőzés előtt egy rotációs kapával végig kell menni a pályán és kész!:-( Botrányos volt a talaj, végig káromkodtam az első félidőt aztán eluntam. Ezért is volt a rengeteg, egyénileg kimagaslóan pocsék teljesítmény. Plusz nekem a labda is furcsa volt, olyan indítások voltak, ami a játékosok környékére sem érkezett, mintha túl kemény lett volna. Tehát a játék elrontása: szántsd fel a pályát, fújj a labdába két tizeddel többet (mindegyikbe), és a konklúzió: nem tudnak ezek focizni!:-(,danikaa10 írta:Végre valaki aki ugyan azt gondolja, mint én.Sanama írta:Szerintem senki, aki védi Őt nem mondta,hogy ez a teljesítmény, akár gólokra, akár futott méterekre gondolok, elég tőle.
De azért olyan hsz-eket olvasni,hogy nem futott, nem támadott le, elég érdekes. Mikor a 3 meccs közül ezen támadott le a legtöbbet, és futott vissza.
Azt elismerjük mindannyian,hogy rosszul játszott.De ki játszott jól?
Most azt mondom,hogy Keita és Abidal. Illetve utolsó 35percben Messi.
De a meccs nagy részében az egész csapat, álmosan, lassan játszott, Xavit nagyon jól levették a pályáról.
És, ha egyetértetek abban,hogy Titi rosszul játszott, vagy akár Xavi, náluk miért nem említitek meg? Mert Henry tavaly jól játszott, és hajtott?
A múltból nem élünk meg.
Xavinál elfogadom, nála 1évben 2-3 ilyen meccsre van példa, őt nem kell részletezni.
De Henry semmivel nem volt jobb elől, mint Ibrahimovic.
És azt vettem észre,hogy ketten nem is kedvelik egymást. Kölcsönösen nem passzolnak egymásnak![]()
Nem is tudom ki írta. Ha Ibra 20milió lett volna lenne ideje, de mivel 40 volt nincs?
Mintha Ő kért volna annyit azért,hogy idejjöjjön.
Nem látom annak sem értelmét,hogy minden egyes meccs után ilyen rossz, olyan rossz volt Ibra. 5méter helyett 2,7métert futott.
Tudjuk,hogy még nincs beilleszkedve, nincs megfelelő teljesítménye,de ettől függetlenül nem kell olyanokat mondani rá,hogy nem fut, nem jön hátra, nem támad le.
Az a játék,hogy kifutja magát teljesen, az Eto'o volt. Pep tudta,hogy kit vesz,Ibra nem fog soha életében annyit futni mint Eto'o, fizikálisan teljesen más.
Azt érzem az a baj,hogy Ibra nem egy magasabb és egy újabb kiadású Samuel.
Ez olyan, mintha Messi helyett jönne CR. Olyan lenne a játéka? nem.Szórol - szóra mindennel egyetértek.
Örülök, hogy megtudtunk "egyezni".chrisnagy13 írta:
Az idő majd úgy is eldönti mi lesz.
Az igaz, hogy sokat várok tőle, de hát Ő a Barca legdrágább igazolása, és az egyik kedvenc csatáromat tették ki érte a csapatból, úgy hogy Eto'o 5 év alatt nagyon jól játszott. Ez van.
Ibrán látszik, hogy akar, megy, csinálja, de nagyon nem akar össze jönni semmi. Azt sem értettem miért nem Ő rúgta a Bilbao ellen a 11-est, legalább adott volna neki valami sikerérzetet.
Egyenlőre én nem látom benne azt amivel újra olyan lenne a csapat, mint tavaly volt, és rúgjon középcsatárként legalább 20 gólt, úgy ahogy Samu.
Remélem nem lesz igazam, és hármasával fogja lőni a gólokat már a Gijón ellen. Biztos nem szidná többet senki.
Az idő majd úgy is eldönti mi lesz.danikaa10 írta:Igaz.
Amúgy mind1 is, belegondolva semmi közöm nincs az egészhez, neked ezek az elvárásaid megértettem, nem találom helyesnek, de hát unalmas lenne az élet, ha mindenki egy állásponton lenne.
Végre valaki aki ugyan azt gondolja, mint én.Sanama írta:Szerintem senki, aki védi Őt nem mondta,hogy ez a teljesítmény, akár gólokra, akár futott méterekre gondolok, elég tőle.
De azért olyan hsz-eket olvasni,hogy nem futott, nem támadott le, elég érdekes. Mikor a 3 meccs közül ezen támadott le a legtöbbet, és futott vissza.
Azt elismerjük mindannyian,hogy rosszul játszott.De ki játszott jól?
Most azt mondom,hogy Keita és Abidal. Illetve utolsó 35percben Messi.
De a meccs nagy részében az egész csapat, álmosan, lassan játszott, Xavit nagyon jól levették a pályáról.
És, ha egyetértetek abban,hogy Titi rosszul játszott, vagy akár Xavi, náluk miért nem említitek meg? Mert Henry tavaly jól játszott, és hajtott?
A múltból nem élünk meg.
Xavinál elfogadom, nála 1évben 2-3 ilyen meccsre van példa, őt nem kell részletezni.
De Henry semmivel nem volt jobb elől, mint Ibrahimovic.
És azt vettem észre,hogy ketten nem is kedvelik egymást. Kölcsönösen nem passzolnak egymásnak![]()
Nem is tudom ki írta. Ha Ibra 20milió lett volna lenne ideje, de mivel 40 volt nincs?
Mintha Ő kért volna annyit azért,hogy idejjöjjön.
Nem látom annak sem értelmét,hogy minden egyes meccs után ilyen rossz, olyan rossz volt Ibra. 5méter helyett 2,7métert futott.
Tudjuk,hogy még nincs beilleszkedve, nincs megfelelő teljesítménye,de ettől függetlenül nem kell olyanokat mondani rá,hogy nem fut, nem jön hátra, nem támad le.
Az a játék,hogy kifutja magát teljesen, az Eto'o volt. Pep tudta,hogy kit vesz,Ibra nem fog soha életében annyit futni mint Eto'o, fizikálisan teljesen más.
Azt érzem az a baj,hogy Ibra nem egy magasabb és egy újabb kiadású Samuel.
Ez olyan, mintha Messi helyett jönne CR. Olyan lenne a játéka? nem.
Igaz.chrisnagy13 írta: Ezt a januárra írtam, kár hogy nem érted! Olvass vissza!
Ezt a januárra írtam, kár hogy nem érted! Olvass vissza!danikaa10 írta:Már bocs, de Ibrahimovic nem sz*r. Amúgy gondolom te csak azt nézed, hogy jajj de jó Samu lőtt két gólt, hmm ő tényleg beilleszkedett, megjegyzem az első golja tényleg szép volt, de koránt sem jelenti azt, hogy beilleszkedett, a második gólja 11-es volt.![]()
És mi ez a fél évig bejárnál a munka helyedre példa. Fog már fel, IBRA 2 MECCSET JÁTSZOTT.
Már bocs, de Ibrahimovic nem sz*r. Amúgy gondolom te csak azt nézed, hogy jajj de jó Samu lőtt két gólt, hmm ő tényleg beilleszkedett, megjegyzem az első golja tényleg szép volt, de koránt sem jelenti azt, hogy beilleszkedett, a második gólja 11-es volt.chrisnagy13 írta:
A Bilbao ellen jól játszott???
Már ne is haragudj, de egy olyan játékosról beszélünk akiért kiadtak majd 70 millió eurót, és úgy lett beharangozva, hogy az "Isten" megérkezett Barcelonába. Hagy legyen már vele szemben egy kis elvárás.
Ha Te fél évig csak bejárnál minden nap a munkahelyedre és nem dolgoznál megdicsérnének?
Nézzétek meg Samut! Neki nem gáz az új bajnokság, a környezet?
Óriási hiba volt azt a játékost elküldeni aki szívét, lelkét otthagyta a pályán, egy ilyen [auto_cenzúra]ÉRT!
Ő van most itt. Szokd...chrisnagy13 írta:Mert azzal sokra megyünk, ha Ibra van a csapatban!!!abraka írta:Még mindig Eto'o??? Hagyjátok már csórót békén. Elment... Értitek? Nincs már itt... Sok embernek, még mindig Samu van a csapatában. Wake Up! Wake Up!