Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Köszönjük az adatokat Tamás! Engem is érdekelt, esetleg az eredményt is az agyadban "tárolod", vagy arra már nem emlékszel?Varga Tamás írta: Kérlek szépen, a BL sorozat 1993/94-es kiírásának egyik csoportmeccsét láthatjuk. Valamikor 1993 novembere környékén.
Kérlek szépen, a BL sorozat 1993/94-es kiírásának egyik csoportmeccsét láthatjuk. Valamikor 1993 novembere környékén.martin120 írta:Mekkora meccs van a Sport Klubon.![]()
Barca-Galatasaray nem tudom mikori de Busquets apja véd és olyanok játszanak még hogy Koeman,Guardiola,Romárió,Stoichkov.
Sajna nincs SportKlubom, én épp Sport2-őn nézem a Barcelona-Bilbao Szuperkupa meccs ismétlését.martin120 írta:Mekkora meccs van a Sport Klubon.![]()
Barca-Galatasaray nem tudom mikori de Busquets apja véd és olyanok játszanak még hogy Koeman,Guardiola,Romárió,Stoichkov.
Remélem, hogy Abidal helyett Maxvell fog játszani. A Bilbao ellen nem nagyon lehetett lemérni a védőmunkáját, ellenben a támadójátéka mint láthattuk kiváló. Az ukránok szvsz jóval többet fognak támadni! Megmondom őszintén szívesebben látnám Maxvellt a kezdőben.Egyébként Touré előrébb fog játszaniLM10 írta:--------------------V.V.--------------------------------
Alves-------Puyol-------Piqué----------Abidal--------------
-------------------Touré---------------------------------
---------------Xavi----------Keita--------------------
Messi----------------Ibra---------------Henry---------
Ezt alkalmaznám a mai meccsre
A főoldalon az utolsó cikkben írják, hogy Keita nem teljesen egészséges és valószínűbb, hogy Busquets kezd.LM10 írta:--------------------V.V.--------------------------------
Alves-------Puyol-------Piqué----------Abidal--------------
-------------------Touré---------------------------------
---------------Xavi----------Keita--------------------
Messi----------------Ibra---------------Henry---------
Ezt alkalmaznám a mai meccsre
BANDIKA írta:Megtudná nekem mondani valaki,hogy a tv közvetíti valahol?
Köszönöm!
tv2BANDIKA írta:Megtudná nekem mondani valaki,hogy a tv közvetíti valahol?
Köszönöm!
Örök köszönet.fcbarca0827 írta:Igen, leadják!danikaa10 írta: Na bumm. Pont nem leszek itthon, pedig nagyon kíváncsi lennék rá. Lesz ismétlés? Épp Csépán tartózkodom és hát a net.Előbb fogom én újra tervezi a googlet, mint hogy itt betöltsön, szóval valaki megtudná nézni, hogy leadják-e még egyszer majd? Megköszönném.
27-én: 23:00 (S2)
28-án: 21:30, 01:45 (S1)
29-én: 13:30 (S2)Utána, meg már jönnek a bajnokik, szóval tovább nem néztem!
Igen, leadják!danikaa10 írta: Na bumm. Pont nem leszek itthon, pedig nagyon kíváncsi lennék rá. Lesz ismétlés? Épp Csépán tartózkodom és hát a net.Előbb fogom én újra tervezi a googlet, mint hogy itt betöltsön, szóval valaki megtudná nézni, hogy leadják-e még egyszer majd? Megköszönném.
Na bumm. Pont nem leszek itthon, pedig nagyon kíváncsi lennék rá. Lesz ismétlés? Épp Csépán tartózkodom és hát a net.fcbarca0827 írta:Bár nem Barca meccs, de köze van a Barcához...:
Augusztus 27-én, (holnap) 15:45: Spanyol Bajnokság, szezonelőzetes a Sport 1-en!![]()
Belekukkantok... Harmadjára is!Sanama írta:Sport2 22:45 Barca-Bilbao ismétlés.
Akit érdekel nézze, nem volt rossz meccs![]()
Itt van a két csapat kezdőcsapata és a cserék:RafaelMulti írta:Sziasztok!
Épp most regisztráltam az oldalra és máris lenne egy problémám: A 2004-05-ös katalónia kupában a Peralada ellen nyert a csapat 4:0-ra. Azt szeretném megtudni hogy kik játszottak ezen a meccsen a Barcából. Tudom hogy már régebben volt, de nekem akkor is fontos. Remélem tudtok ebben segíteni.
Ezt ird be a segitseg kene topikba is ott hamarabb talalsz valaszt a kerdesedre szerintem!RafaelMulti írta:Sziasztok!
Épp most regisztráltam az oldalra és máris lenne egy problémám: A 2004-05-ös katalónia kupában a Peralada ellen nyert a csapat 4:0-ra. Azt szeretném megtudni hogy kik játszottak ezen a meccsen a Barcából. Tudom hogy már régebben volt, de nekem akkor is fontos. Remélem tudtok ebben segíteni.