Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De most megint összeálltak.messideco írta:Blink?Fernando írta:Van már valami új hír a Blink új albumának időpontjáról?
Az ha jol tudom feloszlott![]()
Ez tényleg jó.
Hát igen általában úgy szokott lenni hogy a régebbi számok jobbak mint az újabbakDanka00792 írta:Aztamarha!
Youtuben rátaláltam egy régebbi Black Eyed Peas számra, a where is the love-ra, régen nagyon sokat hallgattam BEP-t, és amikor azt mondom hogy nagyon sokat, akkor ugy értem hogy nagggyon sokat, aztán most letöltöttem a régebbi albumokat. ÁÁ, nagyon nagyok, egész nap ezek mennek. Aztán most letöltöttem (kissebb késéssel) az uj albumot.<- Pontosan igy nézhettem ki, nagyon rosz, egyáltalán nem hasonlit az eddigi zenéikre, élvezhetetlen szerintem, ez a stilus nagyon nem illik hozzájuk, meg ez a hangzásvilág... egyébként azért The E.N.D. a cime, mert ez az utolsó albumjuk? Remélem... nem kéne tovább rontani az összképet...
Inkább hallgatom a régi jó számokat:
Black Eyed Peas - Don't Lie
Black Eyed Peas - Where Is The Love?
Meghallgattam a Boom Boom Pow-t meg az I Gotta Feeling-et, ennyi elég is volt, le se töltöttem az új albumot...Danka00792 írta:Aztamarha!
Már nem igazán emlékszek a filmre de mintha a Flo Rida-Right Round lett volna. Ne csesszetek le ha nem az.Rinku írta:Meg tudja mondani vki, hogy a Másnaposok című film végén levő zenének mi a címe?Arra a zenére vagyok kíváncsi, amikor nézegetik a képeket!
Ha valaki tudja, kérem segítsen! Köszi előre is!