hát most nagyon úgy áll hogy robben megy a bayernbe
sneijder már 100% hogy az interé mivel ezt a hivatalos honlapján közölte a játékos.
robbenhez visszatérve
Hát rendesen rá is fognak fázni. Gyakorlatilag eladják az egész kispadot. Ha valami gubanc lesz Kakával vagy Ronaldóval, akkor meg lesznek lőve, mert jöhetnek az ilyen Pelenkák meg egyéb Castillás csávók.
Csatárnak ott van még Raúl meg Higuaín, kp-n meg marad Gago vagy Diarra cserének, a másik kezdeni fog Alonso mellett. VdV is lehet, hogy elmegy, nem tudom mit akarnak így? Confused
hát most olyan hírek vannak hogy lehet még idén jön Ribéry de sztem erre kevés az esély...és még David Silváról is voltak hírek
de én azon a véleményen vagyok hogyha eladjuk robbent és helyette nem jön idén ribery akkor az hiba sztem
bár lehet hogy csak pénzre van szüksége pereznek amit meg is értek mivel sokat költött a real

de összeségében sokat erősödött a real
Sneijder árát javították 15re
Akkor 12 milliót buktatok rajta Very Happy Twisted Evil
ha ennek örülsz akkor örülj neki...
amúgy meg hülyeség ez a mennyit bukatatok rajta dolog... lehet ha ő nincs nem nyerünk zsinórban 2 bajnokságot ami sztem többet ért mint 12 millió...
persze ez csak feltételezés ezért is hülyeség ez a mennyit buktatok rajta dolog...
amúgy az észrevehető hogy a calderon alatti igazolásokból nem sok van amin nem buktunk volna... köszi mija és caldi