Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ohhh, király, köszi!!!Enrique írta:Ezt letölthetnéd, ha nincs fenn.Silvanus írta:Kérlek segítsetek, mert már az agyam ketté áll!!!
Szóval nekem WinXP-m van, és Win Media Player 10-em! Letöltöttem hozzá a hivatalos Microsoft oldalról valami codec csomagot is, ennek ellenére még a mai napig is egy csomó-csomó videót nem tud lejátszani ez a [auto_cenzúra]!!! Pl.: most ezeket a legújabb gól videókat sem, azt írja alul ki, hogy csatlakozás, meg hogy kodek letöltése....... majd azt, hogy hiba a letöltés közben, és ENNY!!! Elkezdi lejátszani a videót, de nem a filmet, hanem csak valami krix-krax-ot helyette!
MIT TEGYEK???
Ezt letölthetnéd, ha nincs fenn.Silvanus írta:Kérlek segítsetek, mert már az agyam ketté áll!!!
Szóval nekem WinXP-m van, és Win Media Player 10-em! Letöltöttem hozzá a hivatalos Microsoft oldalról valami codec csomagot is, ennek ellenére még a mai napig is egy csomó-csomó videót nem tud lejátszani ez a [auto_cenzúra]!!! Pl.: most ezeket a legújabb gól videókat sem, azt írja alul ki, hogy csatlakozás, meg hogy kodek letöltése....... majd azt, hogy hiba a letöltés közben, és ENNY!!! Elkezdi lejátszani a videót, de nem a filmet, hanem csak valami krix-krax-ot helyette!
MIT TEGYEK???
Kérlek segítsetek, mert már az agyam ketté áll!!!redlions írta:MPlayer mindent lejászotta!!!Még azt is, amit Winamppal nem sikerült....
...akor nemtom mi lehetA. Gábor írta:letöltöttem Explorerel a gépre és úgy...balboa7 írta:úgy nem megy hogy letöltötted v. úgy hogy BS tölti le és jácca?
DECO -LARSSON -GABRI -MAXIvalaciBarca1 írta:Végeredmény
AGF -FC Barcelona 0-4