Segítség kéne
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Melyik az az intézmény, ami az internetes szájtokon felügyeli a tartalmat, hogy az illegális e? Ugye a MAHASZ szokott eljárásokat indítani olyan oldalakon, amely magyar zenészek tartalmait kínálja ingyenes letöltésre. Megpróbáltam rákeresni, de eredménytelen volt.
Engem konkrétan az érdekelne, hogy mik azok, amik beletartoznak az illegális tartalomba. A külföldi sportadók streamei, illetve külföldi archív mérkőzésközvetítések hazai oldalakon minek számítanak, mi a jogállásuk?
Segítségre lenne szükségem. Melyik az az intézmény, ami az internetes szájtokon felügyeli a tartalmat, hogy az illegális e? Ugye a MAHASZ szokott eljárásokat indítani olyan oldalakon, amely magyar zenészek tartalmait kínálja ingyenes letöltésre. Megpróbáltam rákeresni, de eredménytelen volt.
Engem konkrétan az érdekelne, hogy mik azok, amik beletartoznak az illegális tartalomba. A külföldi sportadók streamei, illetve külföldi archív mérkőzésközvetítések hazai oldalakon minek számítanak, mi a jogállásuk?
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Csak nálam nem megy a Sopcast
A MU-Arsenal mecset még ott néztem, most meg semmit se hoz be

A MU-Arsenal mecset még ott néztem, most meg semmit se hoz be

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
De, 100!Fecooo írta: ha jól tudom Dario Srna volt,de nem 100...

OFF: Ment egy pü! Pár napja!

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- 2barcafan2
- Jugador del Barça
okés...kösziFecooo írta:ha jól tudom Dario Srna volt,de nem 100...2barcafan2 írta:Ezt a topikot érzem a legmegfelelőbbnek arra hogy megkérdezzem: Nem tudja valaki hogy a tegnapi meccsen hogy hívták azt a játékost aki összefejelt messivel???...

ha jól tudom Dario Srna volt,de nem 100...2barcafan2 írta:Ezt a topikot érzem a legmegfelelőbbnek arra hogy megkérdezzem: Nem tudja valaki hogy a tegnapi meccsen hogy hívták azt a játékost aki összefejelt messivel???...
- 2barcafan2
- Jugador del Barça
Ezt a topikot érzem a legmegfelelőbbnek arra hogy megkérdezzem: Nem tudja valaki hogy a tegnapi meccsen hogy hívták azt a játékost aki összefejelt messivel???...

Sziasztok !
Nagyon fontos lenne.
A Wizzair-en kívűl, hol lehet neten , viszonylag olcsó repülőjegyeket vásárolni?
Köszi előre is !
Nagyon fontos lenne.
A Wizzair-en kívűl, hol lehet neten , viszonylag olcsó repülőjegyeket vásárolni?
Köszi előre is !
Sziasztok!
Van egy Nokia 6500 telefonom, és most lett benne kicserélve a sim kártya.
Számokat átmentettem rendesen, eddig minden ok. Mikor megnyitom a névjegyzéket és rákeresek, akkor viszont semmit nem talál. wtf?
Ha meg léptetem lefelé úgy mind megvan, de nem sorba.
Vmi ötlet, h mit csináljak?
köszi
Van egy Nokia 6500 telefonom, és most lett benne kicserélve a sim kártya.
Számokat átmentettem rendesen, eddig minden ok. Mikor megnyitom a névjegyzéket és rákeresek, akkor viszont semmit nem talál. wtf?

Vmi ötlet, h mit csináljak?

köszi
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
köszi a tippet így már műxikFecooo írta:
nekem anno a motorolám csinált ilyesmit...
próbáld meg úgy, h a szám elé beírod a +36(3-2-7)0-at (értelemszerűen, amelyikről szó van)
néhány telefon nem ismeri fel a nevet, ha nincs előtte a megfelelő azonosító.
pl én 30-as vagyok és megszokott, h ha olyan vkit akarok beírni a telókönyvbe, aki szintén 30-as akkor nem kell a 0630-at a szám elé rakni. ez sok telónál műxik, viszont vannak kivételek. egyszerűen írd elé vagy a 06x0-et, vagy a +36x0-et, sztem ez lesz a megoldás

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
torrentkiller írta:Sziasztok
pár hete vettem egy samsung s5230as telót, de csak most érek rá vele bíbelődni. Na szóval elég zavaró, hogy ha hívnak csak a számot írja ki, pedig benn van a névjegyzékben az illető. Hiába állítom be hogy mutassa a hívó adatait, akkor is csak a szám jelenik meg, a név nem.
Na szóval ha valakinek van valami ötlete akkor az ossza meg velem is.
kössz előre is....
nekem anno a motorolám csinált ilyesmit...
próbáld meg úgy, h a szám elé beírod a +36(3-2-7)0-at (értelemszerűen, amelyikről szó van)
néhány telefon nem ismeri fel a nevet, ha nincs előtte a megfelelő azonosító.
pl én 30-as vagyok és megszokott, h ha olyan vkit akarok beírni a telókönyvbe, aki szintén 30-as akkor nem kell a 0630-at a szám elé rakni. ez sok telónál műxik, viszont vannak kivételek. egyszerűen írd elé vagy a 06x0-et, vagy a +36x0-et, sztem ez lesz a megoldás

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Sziasztok
pár hete vettem egy samsung s5230as telót, de csak most érek rá vele bíbelődni. Na szóval elég zavaró, hogy ha hívnak csak a számot írja ki, pedig benn van a névjegyzékben az illető. Hiába állítom be hogy mutassa a hívó adatait, akkor is csak a szám jelenik meg, a név nem.
kössz előre is....
kössz előre is....

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Capitá del Barça
Sziasztok! Valaki budapesti megtudná mondani hogy lehet-e kapni raszta sapkát a Camponában, a Mammutban vagy estleg a Duna plázában? köszi
- 2barcafan2
- Jugador del Barça
http://www.barcaloco.com/roster/Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Nem ismer valamelyőtök egy oldalt, ahol meg lehetne nézni a csapat játékosainak "igazolványképét"???
Minden szezon előtt készül mindenkiről hivatalos fotó, de én csak az utóbbi egy-két szezonban készülteket találom. A 2004-2005-ös és a 2005-2006-os kellene nagyon!
Előre is köszönöm a segítséget!!
itt megtudod nézni a 2009/2010-est

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Hello Mindenkinek!
Nem ismer valamelyőtök egy oldalt, ahol meg lehetne nézni a csapat játékosainak "igazolványképét"???
Minden szezon előtt készül mindenkiről hivatalos fotó, de én csak az utóbbi egy-két szezonban készülteket találom. A 2004-2005-ös és a 2005-2006-os kellene nagyon!
és hány órakor?
"A Barcelonát szépen sallangmentesen húzták ki, most a Real Madrid után egy kicsit turkálni kellett..."skadi írta:aztán az aktívban elemzik is felvételröl...
komolyság van
élöben asszem a digisport, és a tv2netes változataCsoka írta:Nem tudja vki hogy a BL sorsolást melyik csatorna nyomatja?
aztán az aktívban elemzik is felvételröl...
komolyság van

Nem tudja vki hogy a BL sorsolást melyik csatorna nyomatja?
Valaki felvilágosítana pár mondatban, hogy a PayPal rendszeren keresztüli fizetés (internetes vásárlás) mit is takar! Előre is köszi!
- Hunter91
- Capitá del Barça
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy a flashelt Xbox 360-on a Fifa 09 néha leáll magától. Olyan hibaüzenettel,hogy sérült a lemez vagy koszos és indítsam újra a boxot.
Pedig tiszta a lemez,és nem is melegszik a gép...
Ennek mi lehet az oka más játékok hiba nélkül menni szoktak(vadonat újak is) A lemezzel lehet a hiba?(több játék is ki van írva Fifáéval azonos lemezre azokkal semmi gubanc sincs)
Remélem valaki tud segíteni...
Olyan problémám van,hogy a flashelt Xbox 360-on a Fifa 09 néha leáll magától. Olyan hibaüzenettel,hogy sérült a lemez vagy koszos és indítsam újra a boxot.

Pedig tiszta a lemez,és nem is melegszik a gép...
Ennek mi lehet az oka más játékok hiba nélkül menni szoktak(vadonat újak is) A lemezzel lehet a hiba?(több játék is ki van írva Fifáéval azonos lemezre azokkal semmi gubanc sincs)