Barcaádám írta:hát ha igaz a hír és tényleg jön én nem örülök neki.
lehet hogy jó de azért nem olyan nagy név hogy 25-t kiadjunk érte.
Henriquet meg lepasszolják Cácerest már le is passzolták.
Ha jön remélem Márquez fog játszani a védekező középpályás szerepkörében, ott is jó és szükség is lesz az ANK idején...
mondjon bárki bármit én nem ezt az igazolást ellenzem.
majd ha nagyon jól játszik legalább egy Rafa szinten megbékélek vele...
Azért vagyunk emberek, hogy a véleményünk a sajátunk legyen, még, ha különbözik is másétól!:-)
Úgy gondolom Csigát még egyikünk sem igazán látta játszani, vagy, ha mégis, akkor talán egy-két meccsen. Nekem a srác teljesen fekete ló, de Guardiola ragaszkodása nem lehet véletlen, kíváncsian várom a bemutatkozását, mert a Madridot meg kell előznünk a bajnokságban, és várhat rá jópár fontos meccs a BL-en kívül is! Annak örülnénk mindannyian, ha az érzéseid teljesen ellenkező fordulatot vennének a sorozatos jó játéka folytán.

És elkezdenéd sajnálni később, hogy a BL-ben miért nem játszhat. Az áráról meg annyit, tényleg nem aprópénz, de ha valaki lemond évi 1,8 millió euróról, csak, hogy nálunk játszhasson, az nem semmi. Nálunk az egyik leggyatrábban kereső játékos lesz és úgy gondolom nem az az általános, hogy egy 3 millát kereső játékos az éves keresetének csak töredékét kapja meg. Még szerződésének utolsó évében is csak 2 milliót fog keresni, és így tényleg olyan mint, ha a 25-ből lekarcolnánk évente a 3 és az aktuális kereset közti különbséget, ami köbö 7 milka, de azért még úgy sem tűnik ócsónak!:-)
Holnap már péntek, megint BARCELONA, függőségem kielégítve!:-)
A feleségem azt mondta: "szólj már be a szolgáltatónak, hogy 64 csatornára vagyunk előfizetve, de csak a sportcsatornák jönnek be állandóan!:-) Lehet, hogy vennünk kell neki is egy tévét az istállóba!
Hajrá Barca!