És most mi, jön Ribery mikorra szokik bele a csapatjátékba, de ezért nem nekem fog fájni a fejem szerencsére.
Mondhatnám, hogy Robbennek 3 év alatt nem sikerült, szóval...

Robben kiváló egyéni játékos, sokszor lett volna nagy húzás a becserélése. Csak ugye ilyen drága cserejátékos...Jó kérdés! Ráadásul volt 1-2 napja egy hír, hogy az ügynöke a Sneijder körüli bizonytalanságot kihasználva, kérni fogja, hogy adják el inkább Robbent. Persze kérdéses, hogy mi igaz ebből. Az biztos, hogy Robben szintű játékosnak a kezdőben a helye, és úgy nézett ki, hogy ez nem valósult volna meg nálunk. (akárcsak Sneijdernél) Így nem lenne meglepő, ha igaz lenne a dolog. De persze az is lehet, hogy szimplán el akarták adni Perezék a Ribery ügy miatt, illetve a pénz miatt is. Ha ez így van, hibának érzem. De nem ez lenne persze az első, és nem is az utolsó, amit Perez elkövet. De nekem a lényeg az, hogy összességében tetszen a munkája, és eddig tetszik!
Na ezt nem gondoltam volna! Kb. a reális értékén szerezte meg azért a Bayern, vicc is volt amikor a Madrid kiadott érte 36 milliót.
a transfermarkt szerint az inter 18 millát fizetett Sneijderért
Csak 9 millát buktatok rajta
A jó öreg Mija!

Szinte már nosztalgiával gondolok rá!