Ha ennyire nem bízol a barcaban(az áhított csapatodban), akkor nem valami jó úton jársz

peace
Dehogy fognak kinyírniamadeus írta:Hat ahogy elnezem az iden a Real szet szed mindenkit nagyon kemeny keret van naluk ! mar most nagyon kenik!szerintem szukseg lesz chirginszkire es meg valakire ahhoz hogy megallitsd benzemat, rault,ronaldot,negredot,higuaint,kakat, es xabi alonsot !!!szivni fogunk ezek kinyirnak!
Ha már idézel,akkor pontosan tedd!Azt írtam,hogy,HA nem tudunk igazán minőséget igazolni,akkor inkább maradjanak a fiatalok.Szerintem nem járnánk rosszabbul,mintha igazolnánk20-30 millióért olyanokat,akik közel sem biztos,h be tudnának olyan szinten illeszkedni rövid időn belül,mint amennyire a fiatalok,akiknek ugye nem idegen a Barca játéka.merx írta:
- ha pandev játéktudására képességeire gondoltál a "vicc" szó alatt akkor a hsz-ed ezen része az igazi vicc kategória
- én a fiatalokra nem támaszkodnék ilyen mértékben, persze a football managerben lehet de az élet egy csöppet más szerintem
- ha pandev játéktudására képességeire gondoltál a "vicc" szó alatt akkor a hsz-ed ezen része az igazi vicc kategóriasneco7 írta: - Pandev amúgy is vicc kategória
- sokkal jobban járunk a fiataljainkkal,akik már ismerik a játékrendszert és együtt edzettek a csapattal az előszezonban is.
Lehet hogy Pandev rossz ötlet volt.sneco7 írta: Kicsit tájékozódj legalább mielőtt hülyeségeket írsz!:D Ezek a nevek fel sem merültek,Pandev amúgy is vicc kategória,Jenasnak is nagyobb a füstje,mint a lángja,amellett 2005 óta nem is a "szarkák" játékosa! Én már nem igazolnék senkit,ha nem tudunk igazán minőséget igazlni,akkor sokkal jobban járunk a fiataljainkkal,akik már ismerik a játékrendszert és együtt edzettek a csapattal az előszezonban is.
Igen,ő rá gondoltam.De mi óta is játszik ő a Totenhamnél????a régi klubja visszont szerintem a Newcastle volt én úgy tudom.gygerike írta:Jenas nem a Hotspursbe játszik Jerman Jeanasra gondolsz nem??
Kicsit tájékozódj legalább mielőtt hülyeségeket írsz!:D Ezek a nevek fel sem merültek,Pandev amúgy is vicc kategória,Jenasnak is nagyobb a füstje,mint a lángja,amellett 2005 óta nem is a "szarkák" játékosa,hanem a Tottenhamé! Én már nem igazolnék senkit,ha nem tudunk igazán minőséget igazlni,akkor sokkal jobban járunk a fiataljainkkal,akik már ismerik a játékrendszert és együtt edzettek a csapattal az előszezonban is.Zlatan Boy írta:Ha a Mata transzfer becsődölne én szivesen elnézném Pandevet a baloldalon.Ha viszont a KP posztra kellene valaki,akkor meg jöhetne mondjuk Jenas a Newcastleből.
Ja és a védő kérdést pedig én személy szerint nem forszirozom.
Hát nálad téjékozottabb az biztos. Attól h nem fogod fel a mondandóm tartalmát, még nem kell arcozni. Nem az volt a lényeg h ki megy meg ki jön. Hanem hogy 11 játékos tud védőt játszani. Ebből 8 belsőbekk poszton 5-6 pedig szélső poszton is megállja a helyét. Henrique még nincs kölcsönadva és szerintem nem is lesz enniy idő alatt.zerom írta:Igen Henrique jött, de már megy is kölcsönbe valószínűleg, Maxwell meg Sylvinho helyére érkezettlátom tájékozott vagy ezzel kapcsolatban! Igen is elkéne még egy védő, és bizony még én egy középpályásra is szert tennék, még úgy is, ha guddyt megtartjuk ... picit bővítsünk, és induljon a szezon!
VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!
Miazhogymegintmegymáriskölcsönbe?!zerom írta:Igen Henrique jött, de már megy is kölcsönbe valószínűleg, Maxwell meg Sylvinho helyére érkezettlátom tájékozott vagy ezzel kapcsolatban! Igen is elkéne még egy védő, és bizony még én egy középpályásra is szert tennék, még úgy is, ha guddyt megtartjuk ... picit bővítsünk, és induljon a szezon!
VISCA EL BARCA!!!!!!!!!!
Na Tibi barátom akkor most véleményezlek én is szép sorban:Titinho írta:
1. Írjátok, hogy milyen fiatal és ukrán válogatott. Tényleg amúgy az ukrán válogatott tele van Rio Ferdinandokkal és Maldinikkel akiket kiszorított onnan, mekkora játékos, húúú! Ez kb. olyan, hogy 17 évesen Gai Assulin Izrael legnagyobb tehetsége. És ez mindent elmond Izraelről, hogy egy 17 éves játékos a legnagyobb játékosuk.Az meg vicc, hogy az ukrán nemzeti csapat nem középszerű válogatott, mert igenis az. Egy ukrán válogatottban nézzük meg kik játszanak! Ezt hagyjuk.
2. Egy ukrán favágó egy ukrán favágó bajnokságból, ahol a technika még kb. 124 évig nem fogja felütni a fejét. Ne ájuljunk már el attól, mert az UKRÁN bajnokság egyik csapatában alapember. Ezt is hagyjuk.
3. 25 millió euró...ennyi pénzt kiadni érte.Még ha 15 milla lenne, akkor is ellenezném, de nemhogy 25 millió. Ez sokkal de sokkal rosszabb üzletnek néz ki mint a Cáceres ügy volt. Ő is sok volt 16,5 millióért, de ő legalább már bizonyított a SPANYOL bajnokságban, erre jön Dmytro az UKRÁN bajnokságból 25 millióért. Ezt a logikát valahogy nem értem, de lehet, hogy csak velem van a baj.
4. Ilyennel ne is ilyesztgessetek, hogy majd az ukrán lesz Piqué jövőbeli védőpárja. Azért ne szálljunk már el ennyire, csak azért mert Barca kiszemelt és kb. 3x ha látta valaki játszani. Te jó ég... amíg fel sem merült a neve a Barcánál addig azt se tudták egyesek, hogy hol játszik. (Én sem, mivel egy névtelen senki az én szememben). Ne jöjjünk azzal, hogy az UEFA-kupában láttuk és mekkora meggyőző teljesítményt nyújtott, mert mindenki kb. csak röhögött a nevén, meg hogy hogy néz ki. Senkiben sem fordult meg, hogy milyen jó lehetne a Barcába. Ezt is hagyjuk szerintem.
5. Mégegyszer mondom, nagyon remélem, hogy nem igazol ide az "ukrán csodavédő". Ha ide is igazol (ne könyörgöm, ne) akkor sem fogom szeretni, nem érdekel, hogy Barca mez lesz rajta, egy ilyen ne hordja a szívén a Barca címert. Még a katalán nyelvvel is úgy lenne mint Hleb, egy 1 év se lenne neki elég, hogy megtanulja.
Ahogy levezettem, én tartom a véleményemet akárki akármit mond: TOTÁLIS csőd lenne ez az üzlet!![]()
Kész, vége. Na peace.
Titi,Titinho írta:...