Ettől a két kiemelt résztől hullik ki a hajam...merx írta:szerintem pep az ő személyében egy piqué-hez hasonló fiatal erős, jó fizikumú középső védőt keres (vagy talált), még én is csak az uefa kupában láttam úgyhogy teljesítményével kapcsolatban állást foglalni nem tudok, de ha bejönne úgy mint piqué akkor meglenne a barca jövőbeli két középső védője, mert ugye se puyol, se márquez, sem pedig a sérült milito nem lesz már fiatalabb, tourénak pedig jobban áll a középpálya mint a védelem úgyhogy ha leigazoljuk akkor remélem egy piqué-féle nagy fogás lesz.

A jó ég védje meg a Barcát attól (és persze minket szurkolókat), hogy az ukrán legyen Puyol utódja Piqué mellett a következő években.
Csak egy kicsit gondolkodjunk és ne hajtogassuk mint a pereces, hogy az ukrán milyen jó fogás.
1. Írjátok, hogy milyen fiatal és ukrán válogatott. Tényleg amúgy az ukrán válogatott tele van Rio Ferdinandokkal és Maldinikkel akiket kiszorított onnan, mekkora játékos, húúú! Ez kb. olyan, hogy 17 évesen Gai Assulin Izrael legnagyobb tehetsége. És ez mindent elmond Izraelről, hogy egy 17 éves játékos a legnagyobb játékosuk.

2. Egy ukrán favágó egy ukrán favágó bajnokságból, ahol a technika még kb. 124 évig nem fogja felütni a fejét. Ne ájuljunk már el attól, mert az UKRÁN bajnokság egyik csapatában alapember. Ezt is hagyjuk.
3. 25 millió euró...ennyi pénzt kiadni érte.

4. Ilyennel ne is ilyesztgessetek, hogy majd az ukrán lesz Piqué jövőbeli védőpárja. Azért ne szálljunk már el ennyire, csak azért mert Barca kiszemelt és kb. 3x ha látta valaki játszani. Te jó ég... amíg fel sem merült a neve a Barcánál addig azt se tudták egyesek, hogy hol játszik. (Én sem, mivel egy névtelen senki az én szememben). Ne jöjjünk azzal, hogy az UEFA-kupában láttuk és mekkora meggyőző teljesítményt nyújtott, mert mindenki kb. csak röhögött a nevén, meg hogy hogy néz ki. Senkiben sem fordult meg, hogy milyen jó lehetne a Barcába. Ezt is hagyjuk szerintem.
5. Mégegyszer mondom, nagyon remélem, hogy nem igazol ide az "ukrán csodavédő". Ha ide is igazol (ne könyörgöm, ne) akkor sem fogom szeretni, nem érdekel, hogy Barca mez lesz rajta, egy ilyen ne hordja a szívén a Barca címert. Még a katalán nyelvvel is úgy lenne mint Hleb, egy 1 év se lenne neki elég, hogy megtanulja.
Ahogy levezettem, én tartom a véleményemet akárki akármit mond: TOTÁLIS csőd lenne ez az üzlet!

Kész, vége. Na peace.
SZERK:
Bruno Alves...na igen! Ő már valami lenne! Portugál kontra Ukrán bajnokság, vagy Porto vs Sahtar Donyeck. Hát igen...Fecooo írta:szolgáld ki magad Wink
a cikk angolul