Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most ez másképp leszLátod meg is válaszoltad a kérdést miért volt ez a "hulladék" a "nyakunkon".
Nem azért bökte a csőrömet.A kedvenc csapatom irtam előre..![]()
A kedvenc csapatom irtam előre..Ha ennyire okoskodsz,akkor legalább ABC sorrendben írd le
Az lehet,de nekem nagyon nem tetszettek Laporta beszólogatásai..Sztem a végszavad nem volt túl szerencsés az odamondogatás befejezésére
tudom hogy nem ide tartozik,de ha valaki nézi a Real-Rosenborg meccset be birna rakni egy linket mert nekem mindenhol szaggat...előre is kösz
Sztem pont,h egy jó darabig nem csak játékban mutatkozott meg a különbség,hanem a tabellán is,hisz' felment 12ig az előnyünk.Aztán később volt 3 hét hullámzóbb teljesítményünk,és farigcsáltatok belőle.Bejöttetek látótávba,de azért mielőtt szélárnyékba kerültetek volna időben az orrotokra lett koppintva.Ott mutatkozott meg élesben,h mekkora különbség is van a két gárda játéka között.És azért ne felejtsük,h mi 3 fronton nyomtuk a poppot,ti meg egyben brusztoltatok utánunk.És azért így könnyebb hozni a 3 pontokat talán.Fel tudtatok készülni az ellenfeleitekre,legalábbis rápihenni mindenképp.Mi meg meccsről meccsre mentünk hónapokig.jakkal írta: a szakadék megvolt tavaly, de egy jó darabig ez csak játékban mutatkozott meg, hoztuk a meccseket(igaz a játék förtelem volt...) és így majdnem be is hoztunk titeket. Aztán jött az a kellemes kis hatos, aztán már pisloghattunk jobbra-balra elbuktuk a szezont. Elég csúnyán.
itt van ez nem dob ki félpercenként. igaz nem a legszebb.hajnesz írta:tudom hogy nem ide tartozik,de ha valaki nézi a Real-Rosenborg meccset be birna rakni egy linket mert nekem mindenhol szaggat...előre is kösz
a szakadék megvolt tavaly, de egy jó darabig ez csak játékban mutatkozott meg, hoztuk a meccseket(igaz a játék förtelem volt...) és így majdnem be is hoztunk titeket. Aztán jött az a kellemes kis hatos, aztán már pisloghattunk jobbra-balra elbuktuk a szezont. Elég csúnyán.Ha nem látod mekkora szakadék volt a két csapat közt akkor nézd még a madridi klasszikus-t és szorozd meg 2-vel.
nem volt egyforma. az egy klassz csapat volt, ez meg egy hulladék. de hozta a meccseket.2003 a nagy galaktikus korszak kellős közepén pont ennyi pontal nyertetek bajnokságot mint amivel most másodikok lettetek na akkor most a két csapat egyforma volt?
hohó veled jóban leszekAm nem is értem,ilyen értelmes embert kitiltani?! Razz
Ezen de sokat nevettem a Madridistán............... Mármint hogy világlegjobbja Barca alig előzte meg világszégyene Madridot.jakkal írta: nyugi mostantól ha minden jól megy, és az isten is úgy akarja ott leszünk.
de nem csak a multból élünk nem is olyan rég egy förtelmes Real Madridot alig-alig előzött meg egy világlegjobbja Barcelona![]()
amennyiben normálisan akartok vitatkozni én partner vagyok, de hamar átveszem a bunkó stílust, főleg ha valaki elkezd személyeskedni.Kérdés, hogy miért zártak ki 2 hétre.. Ez alapján nem sok nyugtunk lesz... Confused
hohó veled jóban leszekAm nem is értem,ilyen értelmes embert kitiltani?! Razz
Sztem nem,mert ilyen munkálkodással hamar kívül találod magad az Eurobarcán is sztemjakkal írta:2 hétre jegeltek a Madridsitán, ergó mostantól néha leszek itt egy kicsit. Azt hiszem méltó ellenfeledre akadtálRészemről elől szeretnék járni a jó példával,befejeztem a madridista cinkelést!
Na azért nem örökre Twisted Evil
Az bizony a ti kezetekbe volt... Legalábbis 1 pontra feljöhettetek volna! Mentük Madridba hazajöttünk egy 6-ossal!jakkal írta:egy jódarabig bizony rezgett a léc alattatokte is tudod, most ne kelljen hosszasan érvelnem
Kérdés, hogy miért zártak ki 2 hétre.. Ez alapján nem sok nyugtunk lesz...jakkal írta:2 hétre jegeltek a Madridsitán, ergó mostantól néha leszek itt egy kicsit. Azt hiszem méltó ellenfeledre akadtál
Ezt is hagyjuk már. A Realnak már köze nem volt a Bl-hez meg semmihez, még jó hogy futottak egy erősebb tavaszi szezontnem is olyan rég egy förtelmes Real Madridot alig-alig előzött meg egy világlegjobbja Barcelona Smile
egy jódarabig bizony rezgett a léc alattatokCFirpo3 írta:Alig-alig? Nézz csak rá a tabellára.jakkal írta:nem is olyan rég egy förtelmes Real Madridot alig-alig előzött meg egy világlegjobbja Barcelona![]()
2 hétre jegeltek a Madridsitán, ergó mostantól néha leszek itt egy kicsit. Azt hiszem méltó ellenfeledre akadtálRészemről elől szeretnék járni a jó példával,befejeztem a madridista cinkelést!
Na azért nem örökre Twisted Evil
Real Madrid 0 0 0 0-0 0Alig-alig? Nézz csak rá a tabellára.
Egyetértek,de azért még igy útóljára hozzászolnék.Srácok,sztem most fejezzük be itt az izmozást meg a szájkaratét
Azért a főembernek igen nagy a pofája..Lenne mire,de mégsem arcol,hanem végtelenül szerény,időnként talán túlzottan is
Ha a buszos-ferraris-CRes bugira gondolsz,akkor tényleg gonosz volt és a kiindítója abszolút nem vicces.De mivel személyi sérülés nem történt,valamint a MU playák is tréfálkodtak utána a sráccal (játék ferka a parkolójábanmarci. írta:mihii,neeeNe mondd már ,hogy ezzel poénkodsz!Nagyot csalódtam benned..
![]()
nyugi mostantól ha minden jól megy, és az isten is úgy akarja ott leszünk.Ercsike írta:kár,hogy nem a történelemre adják a kupákatigazad van ha a történelmet nézzük akkor a Madrid bizony jobb.![]()
persze,büszkék lehettek rá,mert tényleg szép teljesítmény VOLT,de mostmár a jelenben kellene bizonyítani és nem mindig a történelemmel jönni![]()
peace
Egy éve sem a Barca a világlegjobbcsapata de már rögtön azzal jössz hogy nem ártana egy kis szerénység részünkről.
kár,hogy nem a történelemre adják a kupákatigazad van ha a történelmet nézzük akkor a Madrid bizony jobb.