jakkal írta:Mit lehet erre mondani? Valószínűleg megártott neki a meleg. Egy kicsivel nagyobb szerénység nem ártana.
Egy éve sem a Barca a világlegjobbcsapata de már rögtön azzal jössz hogy nem ártana egy kis szerénység részünkről. Nem szabad elfelejteni hogy a 2 klub kb egy szinten van. Az hogy fél éve elvileg az elsők vagyok a világranglistán az nem jelenti azt hogy a Madrid egy picivel is kevesebb nálatok. Persze ez oda vissza érvényes.
Attól függetlenül,h a BARCA jelenleg a világ legjobbja,még nyugodtan lehet kicsit disztingválni odaát.Nem azért kellene szerénykedni,mert a BARCA a top,hanem mert jelenleg még a reálban csak a lehetősége van meg,h jó csapat legyen,de most még igencsak nem lehet arcoskodni az utóbbi évek "JÁTÉKA" után.
Ebben is lehetne tanulni tőlünk,meg különösen Peptől.Lenne mire,de mégsem arcol,hanem végtelenül szerény,időnként talán túlzottan is.Hja,más az "üzletpolitikánk"
A múlt trófeáit meg nézegethetitek a vitrinben,attól nem vagytok most jobb csapat (nemcsak nálunk,hanem úgy egyáltalán...)
-BlancoMark- írta:miihii írta:Ahha,csak annyit,h a modi bíztatja a reál playákat,h törjék el a lábát Messinek
Ezzel jönni szerintem egy kicsit égő. Tudnék erre válaszólni, de tudod, van egy adott szint ami alá nem szeretnék lemenni.

Ahha,égő

NEKTEK!
De tényleg ne feszegessük,lehet nem jól jönnél ki belőle.És én sem megyek le arra a bizonyos szintre,csak azért ha van érvem,akkor használom