Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is szeretem hogy egyedi találatokat akar szerezni. Nem szeretem a lesipuskás gólokat. Sőt egyenesen undorodok tőlük. De ha egy nagyon fontos tétmeccsen esik meg és eldönti a meccset akkor persze örülök neki mint mindenki más. Emlékszem R10 is ilyesmi volt, ő nem tudott csúnya gólokat szerezni. Ha tőlem kérnék meg azt hogy állítsak össze egy Top 10-es góllistát a valaha volt legszebb gólokról a foci történetében akkor abból a 10-ből 5 biztosan Roni találat lenne. Bocsi OFF. Visszatérve Ibrára. Szeretem a maximalizmusát hogy nagyot akar alkotni. Csak túlzásba ne vigye.Gyurinho írta: Szerintem viszont nem kéne ,hogy levetkőzze ezt, végülis ettől egyedi a játéka, például Eto'o nem színezte annyira csak bepöccintette sokszor de tőle ezt várták, Ibra viszont technikásabb úgyhogy tőle meg inkább ezt várják.
Amúgy tegnap jól játszott a végén több szerencse kellett volna és már meg lett volna az első gólja is, de mindegy majd legközelebb talán.
amúgy meg szerintem az erönlétével nincs semmi baj...
nem hiszem, hogy mondjuk egy BL-elődöntőben az érdekelne bárkit, hogy ibrahimovic ollózva, vagy csak besodorva lövi-e be a helyzetet, a lényeg, hogy lőjje be.Gyurinho írta:ElBartimaeus írta:Egyre jobban érzi a játékunkat, az biztos. Gyorsabban fejlődik, mint hittem és vártamMég nem indul be elégszer, meg sokszor lesen tartózkodik, de idővel ez is megváltozik. Egyre többet támadott le, bár még nem volt olyan hatékony, mint Samu, de ez megbocsájtható bűn, főleg, hogy azért küzdött. Ha majd rendes kondija lesz, akkor lehet erről a részről komolyabban beszélni. Önzetlen, ami nagyon meglepett, jó ütemben adja a labdákat, assistok terén biztos megelőzi majd Samut, tehát az eredményesség nem változik sztem.
Ami zavar az az, hogy inkább nagy gólt akar rúgni, mint gólt. Sarokkal, félollót, ami gyönyörű, ha bemegy, csak kisebb az esélye. Sztem Ibra van annyira technikás, hogy azt a labdát jobban vegye mellre és bepöckölje a kapuba még akkor is, ha így is bravúr kellett a kapusnak ahhoz, hogy védjen, de sztem azt egy egyszerűbb mozdulattal simán belőhette volna. Ezt még vetkőzze le és akkor Tuti nyerő ember lesz.
Szerintem viszont nem kéne ,hogy levetkőzze ezt, végülis ettől egyedi a játéka, például Eto'o nem színezte annyira csak bepöccintette sokszor de tőle ezt várták, Ibra viszont technikásabb úgyhogy tőle meg inkább ezt várják.
Amúgy tegnap jól játszott a végén több szerencse kellett volna és már meg lett volna az első gólja is, de mindegy majd legközelebb talán.
amúgy meg szerintem az erönlétével nincs semmi baj...
ElBartimaeus írta:Egyre jobban érzi a játékunkat, az biztos. Gyorsabban fejlődik, mint hittem és vártamMég nem indul be elégszer, meg sokszor lesen tartózkodik, de idővel ez is megváltozik. Egyre többet támadott le, bár még nem volt olyan hatékony, mint Samu, de ez megbocsájtható bűn, főleg, hogy azért küzdött. Ha majd rendes kondija lesz, akkor lehet erről a részről komolyabban beszélni. Önzetlen, ami nagyon meglepett, jó ütemben adja a labdákat, assistok terén biztos megelőzi majd Samut, tehát az eredményesség nem változik sztem.
Ami zavar az az, hogy inkább nagy gólt akar rúgni, mint gólt. Sarokkal, félollót, ami gyönyörű, ha bemegy, csak kisebb az esélye. Sztem Ibra van annyira technikás, hogy azt a labdát jobban vegye mellre és bepöckölje a kapuba még akkor is, ha így is bravúr kellett a kapusnak ahhoz, hogy védjen, de sztem azt egy egyszerűbb mozdulattal simán belőhette volna. Ezt még vetkőzze le és akkor Tuti nyerő ember lesz.
Ezt úgy írtad mintha tegnap nem lett volna esélye a gólszerzésre.. számoljunkcsak kb 4 gólhelyzete volt. Na jó majd bele jön, én is szurkolok neki!LM10 írta:Már a tegnapi meccsen sokkal ígéretesebben játszott, mint szerdán. Jó lesz itt ő, egyre jobban fog teljesíteni. Figyeljétek meg, hogy a Szuperkupa döntőn a Shaktar ellen már a gólszerzésre is esélye lehet. Nagyon szép dolgokat művelt már tegnap is, nem lesz itt gond
téves.visca el barca írta:
még jóval Ibra érkezése előtt cseverésztünk itt páran arról, hogy assistban mennyire lett erős. ha jól emlékszem akkor pont én voltam az, aki vette a fáradtságot és összeszámolta hány assistot adott az ajaxos korszaka óta. ez úgy cirka 7 év. hát kijött valami kemény 10
visca el barca írta:még jóval Ibra érkezése előtt cseverésztünk itt páran arról, hogy assistban mennyire lett erős. ha jól emlékszem akkor pont én voltam az, aki vette a fáradtságot és összeszámolta hány assistot adott az ajaxos korszaka óta. ez úgy cirka 7 év. hát kijött valami kemény 10barca99 írta:Ha a gól egyenlő az eredménnyel, akkor a gólpassz miért lenne ennyire lebecsülendő dolog? Főleg, hogy a két szélen Messi és Henry lesz. Ha velük rúgatja a gólt, az mitől ér majd kevesebbet, mintha ő fejezné be az akciót?
Az 'eredményesebb' megfogalmazás tényleg nem a legjobb, de ha Eto'o marad, eredményesebbek akkor se nagyon lehettünk volna.
még jóval Ibra érkezése előtt cseverésztünk itt páran arról, hogy assistban mennyire lett erős. ha jól emlékszem akkor pont én voltam az, aki vette a fáradtságot és összeszámolta hány assistot adott az ajaxos korszaka óta. ez úgy cirka 7 év. hát kijött valami kemény 10barca99 írta:Ha a gól egyenlő az eredménnyel, akkor a gólpassz miért lenne ennyire lebecsülendő dolog? Főleg, hogy a két szélen Messi és Henry lesz. Ha velük rúgatja a gólt, az mitől ér majd kevesebbet, mintha ő fejezné be az akciót?
Az 'eredményesebb' megfogalmazás tényleg nem a legjobb, de ha Eto'o marad, eredményesebbek akkor se nagyon lehettünk volna.
Ahogy mondod drága testvérem!!barca99 írta:Ha a gól egyenlő az eredménnyel, akkor a gólpassz miért lenne ennyire lebecsülendő dolog? Főleg, hogy a két szélen Messi és Henry lesz. Ha velük rúgatja a gólt, az mitől ér majd kevesebbet, mintha ő fejezné be az akciót?
Több labdát tart meg, több labdát játszik meg, több labdát fejel le, nem hagy ki tizit (mert Messi lövi az összeset)visca el barca írta:LG!LG írta:lehet, h a gólok számában nem hozza azt mint Etoo, de összességében mégis eredményesebb lehet vele a csapat.
általában egyetértek azokkal amit leírsz, de ez a mondatod oltári nagy baromságha a gólok számában nem hozza eto'o-t, mivel lehet eredményesebb mint a kameruni? adja majd a millió assistot? ugyanmár... azt sem igazán értem, nálad mit jelent, hogy vele eredményesebb lehet a csapat..
gól=eredmény
ez azóta így van amióta gömbölyű a labda....
az meg h a csapat eredményesebb lesz vele... a tavalyi évnél eredményesebbek biztos nem leszünk!
Hát azért egyszer-kétszer (Chelsea), volt ,h Eto'o nem sokat ért, és ha ott pl. nincs szerencsénk( bíró), meg egy zsenink (Ini), akkor most nem lenne triplázó csapatunk, és adott esetben lehet h IBra, 5-0nál nem rúg egy 6at, de a Chelsea ellen vág kettőt, és nincs gáz.visca el barca írta:az meg h a csapat eredményesebb lesz vele... a tavalyi évnél eredményesebbek biztos nem leszünk!LG írta:lehet, h a gólok számában nem hozza azt mint Etoo, de összességében mégis eredményesebb lehet vele a csapat.
LG!LG írta:lehet, h a gólok számában nem hozza azt mint Etoo, de összességében mégis eredményesebb lehet vele a csapat.
Hát ha Pep mondja,akkor az úgy is lesz !Pep írta:Ibra le fog támadni
Teljesen egyetértek:"Jó persze, h most tök szerény, meg önzetlen, de azért ezt sem szabad túlzásba vinni." Hidd el nem marad ez mindig így, lesz olyan, amikor keményen ráveri, ha helyzetbe kerül, de azért ő JÁTÉKOS focista, ezért lesz olyan, amikor 0-ra fogják játszani a ziccert!:-)LG írta:Még messze nem illeszkedett be a csapatba, ugyanakkor mát igy is veszélyes. Akkor el lehet gondolkodni, mi lesz, ha teljesen felveszi a ritmust, és a sérülése sem hátráltatja. És azért Henryvel meg Messivel már most is jól érzik egymást. Messinek adott gólpasz szintén megér egy imát.
Én úgy gondolom, lehet, h a gólok számában nem hozza azt mint Etoo, de összességében mégis eredményesebb lehet vele a csapat. Amugy most túlságosan is önzetlen volt, pl. ziccerben passzolt Henrynak. Jó persze, h most tök szerény, meg önzetlen, de azért ezt sem szabad túlzásba vinni. Neki kell a szemtelenség és egy kis önzőség a játékába.
Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem érezte a gyors és kevés labdaérintésből álló játékunkat csak látszott rajta, hogy még igazán fejben nem elég gyors, ha majd a társakkal összeszokott és tudja zsigerből, hogy mikor és ki merre fog futni, melyik passzsávba fog érkezni a csapattárs és hova kell passzolnia egyből gördülékenyebb lesz a játékunk. Nem volt így sem vészes, annyira nem is volt szembetűnő. Amiben viszont megerősített, hogy nincs még egy olyan játékos aki úgy fedezi a labdát mint Zlatan.Mikaos írta:Én úgy gondolom, hogy igaz is, meg nem is.madmushroom írta:Azért észre lehetett venni, hogy a gyors, egyérintős játékunk lendületét vesztette amikor hozzá került a labda...
Volt jó párszor olyan, amikor egyérintős játékot alkalmazott, és volt olyan is, amikor tényleg kicsit leállt, és fedezte a labdát.
A többivel egyetértek, amit írtál, hogy van még hova fejlődni. De most csak röviden, és hirtelen, ami eszembe jut, egyérintősek: 1.gól, majdnem a 2.gól (Henry beadása, Ibra egyből bepasszolta), és jó párszor hátrafelé is adta a labdát egyből.
Én úgy gondolom, hogy igaz is, meg nem is.madmushroom írta:Azért észre lehetett venni, hogy a gyors, egyérintős játékunk lendületét vesztette amikor hozzá került a labda...