Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gali írta:Pellegrini azt mondja: „A Bernabéu közönsége sokkal nyíltabb játékot vár tőlünk annál, mint amit a Barcelona képvisel, és nekünk ehhez kell alkalmazkodnunk."
mert most tette fel a cikket a sportgéza.sjd írta:Most komolyan, ezt minek kellett előhozni?
...
The Deadman/Real fan írta:Egy név Tom Henning Ovrebo .
![]()
![]()
hadd ne soroljuk a neveketThe Deadman/Real fan írta:Egy név Tom Henning Ovrebo .
![]()
![]()
Viszont ez tabu a madridisták körében.Boixos írta:így azért nem volt annyira nagy meló megnyerni a bek-eket.
lényeg, h odaát minden habfehér, az urak csak úgy tolongtak (már akkor is), és hát ugye madridizmus foreva.
így azért nem volt annyira nagy meló megnyerni a bek-eket.
Én nem hiszem hogy a jövő évi Madrid több pontot fog gyűjteni mint pl a 2007/2008-as. Az tuti hogy szebb és élvezhetőbb focit fognak nyújtani de ez nem biztos hogy több pontot fog eredményezni.ozsimiki írta:csak is jobbak lehetnek tavalyhoz képest,és akkor egy nagyon jó Barca volt,így is csak a legvégén dőlt el szinte a dolog, idén remélem marad a nagyon jó Barca,és a Madrid is jó lesz szerintem, szóval izgi lesz.
Mi szempontunkból az első 10fordulóban kellene előnyt építeni, bár attól nem tartok,h a további részt ne oldjuk meg jól, viszont akkorra már a Madrid se fog sok pontot hullajtani véleményem szerint. meglátjuk, kiegyeznék egy 06/07es szezonnal (mármint az izgalmak terén), csak most a végeredmény nekünk kedvezzen.
Most hogy mondod tényleg....fcbarca0827 írta:sjd egy cseppet összekeverte Granerot Negredoval... Akit egyébként már eladott a Real 15 milláért...
fel se merült Granero eladásasjd írta:Ha nem passzolják el a Tottenhamnek...Chino írta: Granero sztem is nagy tehetség, a madrid húzóembere lesz lassan ebben biztos vagyok
Mostmár a bajnokság szívonala tényleg a Sevillán és a többin múlik. Érdekes módon a 3-6. helyezett csapatok közül egyik se erősített be nagyon a nyáron, pedig ha nem is a két nagy, de egymás miatt kellett volna
Ha nem passzolják el a Tottenhamnek...Chino írta: Granero sztem is nagy tehetség, a madrid húzóembere lesz lassan ebben biztos vagyok
Én még abban is bízok, hogy az Atlético Madrid és a Valencia is tartani fogja a lépést. Szoros bajnokságot várok (szeretnék), persze a végén mi örüljünk. Sokkal jobb érzés egy nehéz bajnokságot megnyerni, mint mikor végigverünk mindenkit és 10-15 pontokkal vannak lemaradva tőlünk.Chino írta:El kell ismerni, a real most tényleg a régi idők csapatát idézte. Granero sztem is nagy tehetség, a madrid húzóembere lesz lassan ebben biztos vagyok. Nem vitás, hogy a bajnokság kétesélyes lesz, remélem lesz majd igazi izgulnivaló és ez azért a La Liga is sokkal színvolnalasabb lesz.
Ez hízelgő. Jól játszottunk tegnap, de ez akkor is csak felkészülési meccs. Akkor is az ha 5-0 ra kapunk ki és akkor is ha nyerünk. Vannak bíztató jelek, de azért még messze vagyunk a Figo-Ronaldo-Zidane-tól játékban.El kell ismerni, a real most tényleg a régi idők csapatát idézte. Granero sztem is nagy tehetség, a madrid húzóembere lesz lassan ebben biztos vagyok. Nem vitás, hogy a bajnokság kétesélyes lesz, remélem lesz majd igazi izgulnivaló és ez azért a La Liga is sokkal színvolnalasabb lesz.
Egy szimpatikus Barcelona drukker...kanty írta:Igen, el kell ismerni, h a Real jól játszott.Kaká nagyon jó volt, látszik, h ő lesz a csapat esze.A Real legnagyobb nyári igazolása az én szememben.soadroli írta:5-0-ra nyert a madrid Dortmundban...és tán jól is játszottak
Most még csak a találgatások folynak.Két hónap múlva okosabbak leszünk.Akkora fény derűl, h ki hol tart.
Örülök, h a Real kezd jól játszani. A Madrid egy nemes ellenfél.Számomra a legszebb dolog legyőzni a legnagyobb riválisodat, amely jó formában van.
Azért Robben gólja elég szépre sikeredett
Igen, el kell ismerni, h a Real jól játszott.Kaká nagyon jó volt, látszik, h ő lesz a csapat esze.A Real legnagyobb nyári igazolása az én szememben.soadroli írta:5-0-ra nyert a madrid Dortmundban...és tán jól is játszottak
11-esből.marci. írta:Bizony-bizony!Ez most egész "jó" volt.Végre meg van Kaká első gólja is