Az összképpel nagyon elégedett voltam, szépen játszottunk és elég gördülékenyen mentek már az egyérintők, meg a háromszögek, voltak kreatív mélységi passzok és gyorsan játszottunk.
A védelemről nem lehet beszélni, csak a támadások segítését hozhatnám fel, mint pozitívum, a többit meg nem láthattuk, hogy hogy tennék a dolgukat.

Maxwell és Alves nagyon jól tolták, mentek előre, adtak jó passzokat, elöl jól szűrtek, gyorsan szereztek labdát és jól helyezkedtek. Elsőrangú szélső hátvédek mind a 2-n.
Középen nagyon jól tudtuk adogatni a labdákat, cask pozitívat mondhatok el, jól szűrtünk, tehát minden jól működött, Xavi hozta önmagát és megint elkápráztatott engem a passzaival.

Keita viszonylag sokat indul be, legalábbis viszonylag sokat van a kapu előtt és vannak helyzetei is, már csak be kéne lőnie
Elöl Henry megint jól játszott, gyors volt, jó meglátásai voltak, szépen helyezkedett, nem lesz vele baj idén.

Messi elvégezte, amit kell, talán kevesebbet cselezett, meg nem is olyan jól, mint ahogy tud, de ezt megbocsájthatjuk neki.

Ibrahimovic egy kellemes csalódás, ő sokat hajtott, voltak beindulásai, csak sajnos még kevés, passzolt, tűrhetően helyezkedett, de mindig megtartotta a labdát, meg gyorsult is egy picit. Volt, amikor letámadott, egyszer félpályánál szerzett labdát tehát minden adva van neki egy jó szerepléshez, csak ne nagy gól akarjon rúgni, csak gólt.

Bojan meg azért sokkal gyorsabb, mint Ibra, jó kiegészíthetik egymást, az ellenféltől függően lehet más a kezdő. A gólját a védelem mellett ennek is köszönheti.

Elöl is megvoltak az összjátékok, a csapatmunka, együtt dolgoztak, sok helyzetet dolgoztak ki. Már csak meg kell tanulni nem kihagyni őket!
Egyvalamit észrevettem, hogy a végén nagyon érdekes felállásban toltuk! Max 3 védő lehetett hátul, de talán csak 2 volt teljesen hátrarendelve.

Touré visszább lépett, az biztos, tehát valaki följebb ment. Aztán a cserék után még jobbá vált a helyzet.

Ha valaki tudja, hogy pontosan mi történt ott, akkor pls mondja el, de ez nekem nagyon szemet ütött.