Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.24. 12:00:25

Nagyon tetszett a tegnapi játéka. Megmutatta egy egészen új oldalát. Olyat láttam amit nála még nem. Egy becsúszást.
madmushroom
Capitá del Barça

2009.08.24. 11:47:09

Azért észre lehetett venni, hogy a gyors, egyérintős játékunk lendületét vesztette amikor hozzá került a labda de ez is az összeszokatlanság számlájára írható mert nem tudja még reflexből, hogy hova is érkezik a társ, hova is kell passzolnia. Azt sem szabad elfelednünk, hogy körülbelül 1 hónapot hagyott ki ha jól tudom szóval ő a nyári felkészülésének a közepén jár míg a többi csapattárs és ellenfél már a felkészülés hajrájában jár.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Léfe
Entrenador del Barça

2009.08.24. 11:42:03

No ! Csak kis cukkolásnak szántam, én mindig jobbnak tartottam Etoo-nál, persze majd kiderül. Etoo-t is láttam a Bari ellen, hát ott nem lesz ugy kiszolgálva, az Internek nincs stilusa és nem annyira erőlteti a támadásokat.
Fecó
mrmonster
Entrenador del Barça

2009.08.24. 11:32:38

LG írta:Én úgy gondolom, lehet, h a gólok számában nem hozza azt mint Etoo, de összességében mégis eredményesebb lehet vele a csapat.
Ezt én is így érzem, hozzátéve, hogy ha nem is biztos eredményesebb, de ugyanazt az eredményességet hozhatja a csapat. Tegnapi játékát látva pl. én rosszabbra számítottam. Érezte a csapat játékát, nem dajkálta a labdát, mentek az egyérintők. A csapatjátékot nem hátráltatta, sőt. Meglátjuk később hogy lesz, de ha pl. kevesebb gólt lő, mint Eto'o, akkor valszeg Henry fog többet vállalni, vagy akár Messi. Ez pedig már tökmindegy. De azért remélem ő is hint majd sok dugót.
Előre a TITOlusokért!
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.08.24. 11:28:50

Még messze nem illeszkedett be a csapatba, ugyanakkor mát igy is veszélyes. Akkor el lehet gondolkodni, mi lesz, ha teljesen felveszi a ritmust, és a sérülése sem hátráltatja. És azért Henryvel meg Messivel már most is jól érzik egymást. Messinek adott gólpasz szintén megér egy imát.
Én úgy gondolom, lehet, h a gólok számában nem hozza azt mint Etoo, de összességében mégis eredményesebb lehet vele a csapat. Amugy most túlságosan is önzetlen volt, pl. ziccerben passzolt Henrynak. Jó persze, h most tök szerény, meg önzetlen, de azért ezt sem szabad túlzásba vinni. Neki kell a szemtelenség és egy kis önzőség a játékába.
Vito
Llegenda del Barça

2009.08.24. 11:18:57

nekem is tetszett a játéka! jóllehet kell még neki pár hét, mire felveszi a ritmust, de a mozgása, hozzáállása több, mint bíztató!
reményeim szerint egy teljesen más dimenzió nyílik a csapat előtt, Ibra segítségével.
egyébként én is azt látom, hogy nagyon új neki ez a játék..
..sokkal képzettebb játékosok vannak mellette, mint eddig bármelyik csapatában, egyelőre még nem olvassa tökéletesen a Barca futballját, jónéhány passzra még ő sem számított. meggyőződésem, hogy pár hét alatt összeszoknak és akkor.. :twisted:
az, hogy az előző csapataiban milyen volt tuskó volt, egyáltalán nem érdekel, a stílusában sem látok semmi kivetnivalót eddig, alázatos, szorgalmas, pont olyan, amilyennek egy Barca játékosnak lennie kell. jól járunk vele, ebben biztos vagyok.
hajrá!
socio66

2009.08.24. 11:12:02

Az biztos,hogy Zlatannal nem lesz gond az összjátékban,emlékezzetek, Samunak volt olyan meccse-nem is egy-amikor egyszerűen nem tudta visszaadni a legegyszerűbb kényszerítőt sem..
Az külön jó,hogy színezi a játékot,az a passza Maxwellnek a vonal mellett,a sarokkal adott passza Titinek,vagy az a félfordulatos lövés,mind-mind nagyon szépek voltak.
Kicsit jobban fel kell még pörögnie,egy-egyben lendületesebbnek kell lennie és nem lesz itt semmi gond.
Ja,és meg kell szoknia a társakat,sokszor későn vette észre azt,amit Xaviék már csukott szemmel is tudnak. :)
De ez a meccs nagyon pozitív volt,már most várom a következő találkozónkat. :)
Fevernova
Jugador del Barça

2009.08.24. 11:08:20

Sziasztok mindenkinek! A Futball múltal és elég sok játék idővel rendelkező ember szeretném 3 pontban leírni Ibra első valamire való meccsét!

1. A fizikuma önmagához képest szerintem még siralmas
2.Hihetetlenűl meg van néha szeppenve és nem az a csibész akit mindenki vár!
3 Amit a labdával művel , ahogy passzol és ahogy, mozog, ugrik , lő az valami pazar kategóriába tenném! Hihetetlen a srác 3 hetet adok neki és ő lesz a mi ÚJ 9-esünk!

Óriási vétel volt , higgyétek el csak ő tudja majd Eto'o-t pótolni!
SEX N MONEY...
elprat
Capitá del Barça

2009.08.24. 11:07:33

Vallomás.
Kicsit húztam a számat mikor felröppent a híred Barcelona kék egén, na meg az Eto'o-s dologról nem is beszélve. Nagyjából tisztában voltam a játékoddal,képességeiddel amiket elismerek, a nagy arcoddal és idegbetegségeddel stb... Mondom, furcsán néztem de valószínűleg tudták a hozzáértők mit csinálnak, jól lezsírozták ezt és így mindenkinek jó.Ok.
Valahogy megemésztettelek...
Gondoltam ha majd látlak tétmeccsen játszani elindul vmi.
Valami szimpátiaféle, meg hogy ne úgy nézzek rád ahogy eddig: mint tyúk a piros kukuricára
:wink:

Tegnap egy nagyon pozitív képet mutattál nekem, nagyon úgy tűnik hogy akarod érezni a Barca érzést, jó volt látni ahogy és amit a pályán produkálgattál, épp ezért remélem: nem csak akarod hanem minél hamarabb tényleg rá is érzel majd a csapat játékára,ízére. Amikor már nem is figyelsz rá görcsösen, csak arra kapod fel a fejed: bakker megcsináltam, most már valóban itt vagyok! Akkor sínen lesz minden...
Amúgy nekem te vagy az atombombám uccsó alkatrésze, reméljük nagyot fog szólni amikor kell :)

Ja, arról meg már nem is ejtek szót: te vagy az élő példa rá hogy a Barca mez megszépíti az embert :wink:
És könyörgöm ne növessz bajuszt!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára elprat 2009.08.24. 11:08:49-kor.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.08.24. 10:59:11

Léfe írta:Na mi van fiuk ? Már nem egy paraszt, már egyeneset is tud rugni a labdába. Érdekes. Hol a sok ellenzője ?
Nézd többek közt én is az ellenzője voltam,de nem a tudása miatt. Játékban biztos vagyok benne, hogy nem vesztettünk vele ( mi több nyertünk is csöppet). Ettől, még gondolhatom róla, hogy egy paraszt,ahogy te fogalmaztál, bár nagyon nem tetszik a kifejezés. Nem szimpatikus és nem is lesz az sosem, de elismerem őt és tudom, hogy nagyon eredményes lesz, mi több könnyen el tudom képzelni, hogy a tavalyi szezonnál is zseniálisabb szezonokhoz segít minket és teljesen átírjuk a futballtörténelmet. Ennyit erről, egyébként sztem nem nagyon tudsz olyan embert mondani, aki a játéka miatt félt tőle és úgy gondolta, hogy kevés lesz ide. Lehet, hogy volt egy-két ember,de belőlük inkább az előítélet és az elfogultság beszélt, mint a szakmai érvek.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.08.24. 10:47:56

Léfe írta:Na mi van fiuk ? Már nem egy paraszt, már egyeneset is tud rugni a labdába. Érdekes. Hol a sok ellenzője ?
Itt vagyok, nem bújok el. :wink:
Továbbra is tartom, hogy ahogy egy meccs után badarság lett volna nagyon letolni, úgy most sincs értelme agyon dícsérni. Hosszú még a szezon, bár most én is picit bizakodóbb lettem. :)
Azt ismerd el, hogy mielőtt idejött jóval nagyképűbb volt. Most mintha meg lenne szeppenve, ezért logikus, hogy senki nem parasztozza. Azt pedig soha senki nem állította, hogy rossz labdarúgó lenne, sőt, mindig is nagyszerű csatárnak tartottam és csodáltam a képességeit. Egyszerűen jobban örültem (örültünk) volna, ha Eto'o marad, vagy a pótlására Villa érkezik, de mostmár nem lehet rajta változtatni, ezrét amennyire lehet, megpróbálok megbékélni Ibrával és ha jól fog teljesíteni, akkor még szeretni is fogom.
Amint már mondtam: legközelebb január 1-jén. :wink:
Peace!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
matyi25
Capitá del Barça

2009.08.24. 10:33:35

Ezt már tegnap is megjegyeztem a fórumban, hogy Ibra fölöttébb sokat passzolt. Látszik rajta, hogy komolyan meg van szeppenve, itt nem ő A SZTÁR... Jót is fog ez neki tenni, nem kell magában megoldani mindent.
Látszik rajta Pep munkája is a letámadást is gyakrabban alkalmazta.

Remélem ugyanígy fog fejlődeni, bár 100 százalékos helyzetekben nem muszáj itt se passzolni.

Grat Ibra... Csak így tovább. És a nagy arcod se térjen vissza sose.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
sjd
Llegenda del Barça

2009.08.24. 10:25:27

Azóta kék-feketéből gránátvörös-kékbe öltözött, és ez nálam sokat javított a megítélésén.
De ha észrevetted még a 100%os ziccerből is passzolt volna, ebben azért tényleg fejlődött
barca99
Llegenda del Barça

2009.08.24. 10:24:32

Nekem is nagyon tetszett a tegnapi játéka. Bár a gól még hiányzik, viszont az összjátékba nagyon ott van. Voltak olyan ellenérvek is vele szemben, hogy nagyon nem illik ebbe a gyorspasszos játékba. Szerintem a passzjátékba nagyon is tökéletesen illik, viszont az látszott rajta, hogy szokatlan neki, hogy nem az a lánctalpas középpálya van mögötte. A helyezkedéssel még tényleg vannak problémái, de ha megkapja a labdát, tudja mit kell vele kezdeni. Lehet, hogy még egy hónap is kell neki, mire eléggé megszokja a jelenlegi pozícióját, de tegnap is úgy éreztem, hogy egy dinamit van a pályán, és Ibra a gyújtózsinór. Ha egyszer ráérez a dolgokra, az nagyot fog szólni. És lassan Iniesta is visszatér. Gyááá. 8)

A 11-es előtt meg ő fejelte le a labdát Messinek, aztán be is fejezte volna, ha nincs sípszó. De az első félidő utolsó szögleténél is ő csúsztatta meg a röviden a labdát. Ennyiben már jobb a fejjáték, bár abban is igaza volt valakinek, hogy annyira nem kiemelkedően jó ebben a svéd, mint mondjuk Klose.
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.08.24. 10:21:05

Nekem nagyon tetszett a játéka tegnap. Az elejénérthetetlenül keveset találkozott a játékszerrel, de aztán, mikor a labdák rendre megtalálták, már láthattunk valamit tőle is. Sajnos a gól tegnap sem jött össze neki, de ha így folyatatja, hamarosan be fog találni.
Kép
"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
Ibracadabra
Barça B

2009.08.24. 10:15:22

Csak, hogy rájöttetek, hoyg Ibra technikailag tökéletes :).
De szerintem azt nem lehet mondani, hogy az Interben önző lett volna, mert ott is csak úgy osztogatta a gyönyörűbbnél gyönyrörűbb passzokat, és gólpasszokat. \:D/
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.08.24. 10:14:02

Na egy kis saját vélemény :D Ibra szerintem nagyon nagyot játszott. Ennyi köténypasszt az életben nem láttam kb, mint amennyit ő adott kapsából a szélekre az első félidőben. Henrynak megadta az első igazi "Ibrapasszt" is, zseniális... Ahogy már valaki írta, a Maxwellel való csodás támadásuk alkalmával, amikorlenek fújták nagyon mgeszivatta a védőjét :lol: Akkora kötényt adott neki, pedig próbálta levédekezni. :D

Én úgy érzem, hogy nem fog 32 gólt lőni. Lehet, hogy évedek, de ahhoz önzőbbnek kéne lennie, és ez a gólpassz, meg a beívelésnél Messinek passzolt... nem hiszem, hogy mindent ő akar belőni majd. És a helyezkedése érdekes. Középcsatár létére volt olyan, hogy az ellenfél térfelénk a felén állt beívelésnél. Ezért jó, hogy itt van Henry szerintem. Ilyenkr ő bemehet többször középre... Ha Ini is megjön, akkor ilyenkor a szélen se csak Maxwell lesz, - szerintem alap, hogy ő lesz a kezdő - hanem Iniesta is, és Ibra bemegy addig irányítónak :lol: Néha tényleg olyan poszton futkosott, de ezt eddig is tudtuk róla. Lehet, hogy egyenlőre csak nem találta a helyét, - többször tuti, vicces volt nézni :D - de szerintem részben szándékosan helyezkedett hátrébb, mert ő így játszik.

A többit mindenki leírta, nagyon jó volt 2. meccsnek, és szerintem erősödött a csapat vele, és alázatosnak tűnik, - mosmár elég jól letámadott - úgyhogy a csapatszellemet sem rontja :D Csak így tovább, lassan megtörik a Barcanevelések csodája, Ibra is fog góltlőni :D
chonggy
Capitá del Barça

2009.08.24. 10:09:22

nagyakos91 írta: kapta a labdát, lesen volt, befújták aztán 1az1be csinált olyan cselt a védővel h :shock: lemeredtem ... kár h befújták lesnek mert sztm vitatható eset volt.
igen,mikor befűzte,a tizenhatos szélén...az nekem is nagyon tetszett.. 8)
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
recrea
Llegenda del Barça

2009.08.24. 10:00:16

Jól játszott, 2 labdát vesztett egész meccsen, a többit megjátszotta...sokszor látványosan. Labdát nem nagyon lehet tőle elvenni. Gólja is lett volna, ha a spori nem fúj közbe. Az első Messi gólnál az interes Ibra és Eto'o is sztem begyalogolt volna a kapuig, nem tolta volna ki oldalra. Néha talán túl önzetlen is volt.

Technikában üti a kemerunit (mondjuk ezt már pár éve tudjuk), a gólok száma pedig nagyban függ a csapat idei formájától és teljesítményétől. Én a tizit biztosan vele lövettem volna, de ez már nem fért bele Messi egójába :D (aki úgy tűnik folytatja a tavalyi parádéját). Látszott (csupán 2-3 alkalommal), h Ibra néha "útban volt", nem tudta hirtelen, hova is helyezkedjen.

Semmiféle probléma nem lesz itt, pénteken gólt fog lőni, csak a csapat figyeljen kicsit jobban, mint tavaly. :lol: Két trófeával a zsebben könnyebben szaladunk bele a Ligába. Kíváncsi leszek Csigirinszakárki játékára, mit láttak benne.
6/1
Léfe
Entrenador del Barça

2009.08.24. 09:58:16

Na mi van fiuk ? Már nem egy paraszt, már egyeneset is tud rugni a labdába. Érdekes. Hol a sok ellenzője ?
Fecó
nagyakos91
Barça B

2009.08.24. 09:46:38

én csak annyit mondanák, h Ibra levizsgázot ... 5ös :)

Nagyon tetszett a játéka, alázattal játszott nem úgy mint régen az Interben, tényleg ért vmit a focistákhoz eza Pep. :D

Én már látom, h pár hónap és elkezdi lövöldözgetni a gólokat, remélem nem kell neki egy év mint Henrynak.

Szép volt azaz akrobatikus lövése, szép volt a sarkazásos passza Henrynak, de nekem az tetszett a legjobban amikor...nemis tudom hanyadik perc pontosan... kapta a labdát, lesen volt, befújták aztán 1az1be csinált olyan cselt a védővel h :shock: lemeredtem ... kár h befújták lesnek mert sztm vitatható eset volt.

Kép

Kis ártatlan szende lélek :lol:
visca el barca!
sjd
Llegenda del Barça

2009.08.24. 09:37:52

Nekem úgy tűnt, az első fél órában a társak észre sem vették, pedig többször kérte a labdát.
Aztán meg meglepően önzetlen volt, már látszik rajta Guardiola hatása.
De a gól is össze fog jönni, ha egy kevésbé jó formában lévő kapust fog ki, és akkor nem is egy lesz
krokodil22
Jugador del Barça

2009.08.24. 09:17:42

Zlatan tegnap jól játszott. Azt hiszem, Messivel jól fognak együtt játszani. Kezdik érezni egymást. Mi leszz itt? Sok szép élményben lesz részünk. Megérdemelt volna egy gólt Ibra. Jobban, mint Bojan. Messi fogja továbbra is rúgni a 11-eseket. Tegnap profin csinálta Leo. Nem oda szokta rúgni. Meg is lepődtem. A 11-es szerintem jogos volt.
Kalti
Barça B

2009.08.24. 09:07:29

Káprázatos megoldásai voltak tegnap, csak a gól nem jött össze, Messi-vel úgy látom jól meg fogják érteni egymást, ez már most látszik, mi lesz itt, ha valóban összecsiszolódnak ?? Bele sem merek gondolni :lol: .
Amúgy tényleg minden második labdaérintése sarkazás volt, nem normális, Henry-nek milyen passzt adott a levegőben sarkazva, csak lestem basszus.
Technikailag egyérteműen sokkal képzettebb Eto'o-nál, meglátjuk hogy a gólokat is úgy fogja-e gyártani.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2009.08.24. 07:56:22

nah, tegnap zlatan bemutatta milyen is a klasszikus idény elejei forma :D

a 10 perben már a seggén vette a levegőt.

jó lesz ez, de jó pár meccs kell neki, hogy átvegye a barca ritmusát.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt