Zlatan Ibrahimovic
Nagyon tetszett a tegnapi játéka. Megmutatta egy egészen új oldalát. Olyat láttam amit nála még nem. Egy becsúszást.
- madmushroom
- Capitá del Barça
Azért észre lehetett venni, hogy a gyors, egyérintős játékunk lendületét vesztette amikor hozzá került a labda de ez is az összeszokatlanság számlájára írható mert nem tudja még reflexből, hogy hova is érkezik a társ, hova is kell passzolnia. Azt sem szabad elfelednünk, hogy körülbelül 1 hónapot hagyott ki ha jól tudom szóval ő a nyári felkészülésének a közepén jár míg a többi csapattárs és ellenfél már a felkészülés hajrájában jár.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
-
- Entrenador del Barça
No ! Csak kis cukkolásnak szántam, én mindig jobbnak tartottam Etoo-nál, persze majd kiderül. Etoo-t is láttam a Bari ellen, hát ott nem lesz ugy kiszolgálva, az Internek nincs stilusa és nem annyira erőlteti a támadásokat.
Fecó
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Ezt én is így érzem, hozzátéve, hogy ha nem is biztos eredményesebb, de ugyanazt az eredményességet hozhatja a csapat. Tegnapi játékát látva pl. én rosszabbra számítottam. Érezte a csapat játékát, nem dajkálta a labdát, mentek az egyérintők. A csapatjátékot nem hátráltatta, sőt. Meglátjuk később hogy lesz, de ha pl. kevesebb gólt lő, mint Eto'o, akkor valszeg Henry fog többet vállalni, vagy akár Messi. Ez pedig már tökmindegy. De azért remélem ő is hint majd sok dugót.LG írta:Én úgy gondolom, lehet, h a gólok számában nem hozza azt mint Etoo, de összességében mégis eredményesebb lehet vele a csapat.
Előre a TITOlusokért!
Még messze nem illeszkedett be a csapatba, ugyanakkor mát igy is veszélyes. Akkor el lehet gondolkodni, mi lesz, ha teljesen felveszi a ritmust, és a sérülése sem hátráltatja. És azért Henryvel meg Messivel már most is jól érzik egymást. Messinek adott gólpasz szintén megér egy imát.
Én úgy gondolom, lehet, h a gólok számában nem hozza azt mint Etoo, de összességében mégis eredményesebb lehet vele a csapat. Amugy most túlságosan is önzetlen volt, pl. ziccerben passzolt Henrynak. Jó persze, h most tök szerény, meg önzetlen, de azért ezt sem szabad túlzásba vinni. Neki kell a szemtelenség és egy kis önzőség a játékába.
Én úgy gondolom, lehet, h a gólok számában nem hozza azt mint Etoo, de összességében mégis eredményesebb lehet vele a csapat. Amugy most túlságosan is önzetlen volt, pl. ziccerben passzolt Henrynak. Jó persze, h most tök szerény, meg önzetlen, de azért ezt sem szabad túlzásba vinni. Neki kell a szemtelenség és egy kis önzőség a játékába.
-
- Llegenda del Barça
nekem is tetszett a játéka! jóllehet kell még neki pár hét, mire felveszi a ritmust, de a mozgása, hozzáállása több, mint bíztató!
reményeim szerint egy teljesen más dimenzió nyílik a csapat előtt, Ibra segítségével.
egyébként én is azt látom, hogy nagyon új neki ez a játék..
..sokkal képzettebb játékosok vannak mellette, mint eddig bármelyik csapatában, egyelőre még nem olvassa tökéletesen a Barca futballját, jónéhány passzra még ő sem számított. meggyőződésem, hogy pár hét alatt összeszoknak és akkor..
az, hogy az előző csapataiban milyen volt tuskó volt, egyáltalán nem érdekel, a stílusában sem látok semmi kivetnivalót eddig, alázatos, szorgalmas, pont olyan, amilyennek egy Barca játékosnak lennie kell. jól járunk vele, ebben biztos vagyok.
hajrá!
reményeim szerint egy teljesen más dimenzió nyílik a csapat előtt, Ibra segítségével.
egyébként én is azt látom, hogy nagyon új neki ez a játék..
..sokkal képzettebb játékosok vannak mellette, mint eddig bármelyik csapatában, egyelőre még nem olvassa tökéletesen a Barca futballját, jónéhány passzra még ő sem számított. meggyőződésem, hogy pár hét alatt összeszoknak és akkor..

az, hogy az előző csapataiban milyen volt tuskó volt, egyáltalán nem érdekel, a stílusában sem látok semmi kivetnivalót eddig, alázatos, szorgalmas, pont olyan, amilyennek egy Barca játékosnak lennie kell. jól járunk vele, ebben biztos vagyok.
hajrá!
Az biztos,hogy Zlatannal nem lesz gond az összjátékban,emlékezzetek, Samunak volt olyan meccse-nem is egy-amikor egyszerűen nem tudta visszaadni a legegyszerűbb kényszerítőt sem..
Az külön jó,hogy színezi a játékot,az a passza Maxwellnek a vonal mellett,a sarokkal adott passza Titinek,vagy az a félfordulatos lövés,mind-mind nagyon szépek voltak.
Kicsit jobban fel kell még pörögnie,egy-egyben lendületesebbnek kell lennie és nem lesz itt semmi gond.
Ja,és meg kell szoknia a társakat,sokszor későn vette észre azt,amit Xaviék már csukott szemmel is tudnak.
De ez a meccs nagyon pozitív volt,már most várom a következő találkozónkat.
Az külön jó,hogy színezi a játékot,az a passza Maxwellnek a vonal mellett,a sarokkal adott passza Titinek,vagy az a félfordulatos lövés,mind-mind nagyon szépek voltak.
Kicsit jobban fel kell még pörögnie,egy-egyben lendületesebbnek kell lennie és nem lesz itt semmi gond.
Ja,és meg kell szoknia a társakat,sokszor későn vette észre azt,amit Xaviék már csukott szemmel is tudnak.

De ez a meccs nagyon pozitív volt,már most várom a következő találkozónkat.

- Fevernova
- Jugador del Barça
Sziasztok mindenkinek! A Futball múltal és elég sok játék idővel rendelkező ember szeretném 3 pontban leírni Ibra első valamire való meccsét!
1. A fizikuma önmagához képest szerintem még siralmas
2.Hihetetlenűl meg van néha szeppenve és nem az a csibész akit mindenki vár!
3 Amit a labdával művel , ahogy passzol és ahogy, mozog, ugrik , lő az valami pazar kategóriába tenném! Hihetetlen a srác 3 hetet adok neki és ő lesz a mi ÚJ 9-esünk!
Óriási vétel volt , higgyétek el csak ő tudja majd Eto'o-t pótolni!
1. A fizikuma önmagához képest szerintem még siralmas
2.Hihetetlenűl meg van néha szeppenve és nem az a csibész akit mindenki vár!
3 Amit a labdával művel , ahogy passzol és ahogy, mozog, ugrik , lő az valami pazar kategóriába tenném! Hihetetlen a srác 3 hetet adok neki és ő lesz a mi ÚJ 9-esünk!
Óriási vétel volt , higgyétek el csak ő tudja majd Eto'o-t pótolni!
SEX N MONEY...
- elprat
- Capitá del Barça
Vallomás.
Kicsit húztam a számat mikor felröppent a híred Barcelona kék egén, na meg az Eto'o-s dologról nem is beszélve. Nagyjából tisztában voltam a játékoddal,képességeiddel amiket elismerek, a nagy arcoddal és idegbetegségeddel stb... Mondom, furcsán néztem de valószínűleg tudták a hozzáértők mit csinálnak, jól lezsírozták ezt és így mindenkinek jó.Ok.
Valahogy megemésztettelek...
Gondoltam ha majd látlak tétmeccsen játszani elindul vmi.
Valami szimpátiaféle, meg hogy ne úgy nézzek rád ahogy eddig: mint tyúk a piros kukuricára
Tegnap egy nagyon pozitív képet mutattál nekem, nagyon úgy tűnik hogy akarod érezni a Barca érzést, jó volt látni ahogy és amit a pályán produkálgattál, épp ezért remélem: nem csak akarod hanem minél hamarabb tényleg rá is érzel majd a csapat játékára,ízére. Amikor már nem is figyelsz rá görcsösen, csak arra kapod fel a fejed: bakker megcsináltam, most már valóban itt vagyok! Akkor sínen lesz minden...
Amúgy nekem te vagy az atombombám uccsó alkatrésze, reméljük nagyot fog szólni amikor kell
Ja, arról meg már nem is ejtek szót: te vagy az élő példa rá hogy a Barca mez megszépíti az embert
És könyörgöm ne növessz bajuszt!!!
Kicsit húztam a számat mikor felröppent a híred Barcelona kék egén, na meg az Eto'o-s dologról nem is beszélve. Nagyjából tisztában voltam a játékoddal,képességeiddel amiket elismerek, a nagy arcoddal és idegbetegségeddel stb... Mondom, furcsán néztem de valószínűleg tudták a hozzáértők mit csinálnak, jól lezsírozták ezt és így mindenkinek jó.Ok.
Valahogy megemésztettelek...
Gondoltam ha majd látlak tétmeccsen játszani elindul vmi.
Valami szimpátiaféle, meg hogy ne úgy nézzek rád ahogy eddig: mint tyúk a piros kukuricára

Tegnap egy nagyon pozitív képet mutattál nekem, nagyon úgy tűnik hogy akarod érezni a Barca érzést, jó volt látni ahogy és amit a pályán produkálgattál, épp ezért remélem: nem csak akarod hanem minél hamarabb tényleg rá is érzel majd a csapat játékára,ízére. Amikor már nem is figyelsz rá görcsösen, csak arra kapod fel a fejed: bakker megcsináltam, most már valóban itt vagyok! Akkor sínen lesz minden...
Amúgy nekem te vagy az atombombám uccsó alkatrésze, reméljük nagyot fog szólni amikor kell

Ja, arról meg már nem is ejtek szót: te vagy az élő példa rá hogy a Barca mez megszépíti az embert

És könyörgöm ne növessz bajuszt!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára elprat 2009.08.24. 11:08:49-kor.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Director del Fútbol
Nézd többek közt én is az ellenzője voltam,de nem a tudása miatt. Játékban biztos vagyok benne, hogy nem vesztettünk vele ( mi több nyertünk is csöppet). Ettől, még gondolhatom róla, hogy egy paraszt,ahogy te fogalmaztál, bár nagyon nem tetszik a kifejezés. Nem szimpatikus és nem is lesz az sosem, de elismerem őt és tudom, hogy nagyon eredményes lesz, mi több könnyen el tudom képzelni, hogy a tavalyi szezonnál is zseniálisabb szezonokhoz segít minket és teljesen átírjuk a futballtörténelmet. Ennyit erről, egyébként sztem nem nagyon tudsz olyan embert mondani, aki a játéka miatt félt tőle és úgy gondolta, hogy kevés lesz ide. Lehet, hogy volt egy-két ember,de belőlük inkább az előítélet és az elfogultság beszélt, mint a szakmai érvek.Léfe írta:Na mi van fiuk ? Már nem egy paraszt, már egyeneset is tud rugni a labdába. Érdekes. Hol a sok ellenzője ?
Itt vagyok, nem bújok el.Léfe írta:Na mi van fiuk ? Már nem egy paraszt, már egyeneset is tud rugni a labdába. Érdekes. Hol a sok ellenzője ?

Továbbra is tartom, hogy ahogy egy meccs után badarság lett volna nagyon letolni, úgy most sincs értelme agyon dícsérni. Hosszú még a szezon, bár most én is picit bizakodóbb lettem.

Azt ismerd el, hogy mielőtt idejött jóval nagyképűbb volt. Most mintha meg lenne szeppenve, ezért logikus, hogy senki nem parasztozza. Azt pedig soha senki nem állította, hogy rossz labdarúgó lenne, sőt, mindig is nagyszerű csatárnak tartottam és csodáltam a képességeit. Egyszerűen jobban örültem (örültünk) volna, ha Eto'o marad, vagy a pótlására Villa érkezik, de mostmár nem lehet rajta változtatni, ezrét amennyire lehet, megpróbálok megbékélni Ibrával és ha jól fog teljesíteni, akkor még szeretni is fogom.
Amint már mondtam: legközelebb január 1-jén.

Peace!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- matyi25
- Capitá del Barça
Ezt már tegnap is megjegyeztem a fórumban, hogy Ibra fölöttébb sokat passzolt. Látszik rajta, hogy komolyan meg van szeppenve, itt nem ő A SZTÁR... Jót is fog ez neki tenni, nem kell magában megoldani mindent.
Látszik rajta Pep munkája is a letámadást is gyakrabban alkalmazta.
Remélem ugyanígy fog fejlődeni, bár 100 százalékos helyzetekben nem muszáj itt se passzolni.
Grat Ibra... Csak így tovább. És a nagy arcod se térjen vissza sose.
Látszik rajta Pep munkája is a letámadást is gyakrabban alkalmazta.
Remélem ugyanígy fog fejlődeni, bár 100 százalékos helyzetekben nem muszáj itt se passzolni.
Grat Ibra... Csak így tovább. És a nagy arcod se térjen vissza sose.

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
Azóta kék-feketéből gránátvörös-kékbe öltözött, és ez nálam sokat javított a megítélésén.Léfe írta:Na mi van fiuk ? Már nem egy paraszt, már egyeneset is tud rugni a labdába. Érdekes. Hol a sok ellenzője ?
De ha észrevetted még a 100%os ziccerből is passzolt volna, ebben azért tényleg fejlődött
Nekem is nagyon tetszett a tegnapi játéka. Bár a gól még hiányzik, viszont az összjátékba nagyon ott van. Voltak olyan ellenérvek is vele szemben, hogy nagyon nem illik ebbe a gyorspasszos játékba. Szerintem a passzjátékba nagyon is tökéletesen illik, viszont az látszott rajta, hogy szokatlan neki, hogy nem az a lánctalpas középpálya van mögötte. A helyezkedéssel még tényleg vannak problémái, de ha megkapja a labdát, tudja mit kell vele kezdeni. Lehet, hogy még egy hónap is kell neki, mire eléggé megszokja a jelenlegi pozícióját, de tegnap is úgy éreztem, hogy egy dinamit van a pályán, és Ibra a gyújtózsinór. Ha egyszer ráérez a dolgokra, az nagyot fog szólni. És lassan Iniesta is visszatér. Gyááá.
A 11-es előtt meg ő fejelte le a labdát Messinek, aztán be is fejezte volna, ha nincs sípszó. De az első félidő utolsó szögleténél is ő csúsztatta meg a röviden a labdát. Ennyiben már jobb a fejjáték, bár abban is igaza volt valakinek, hogy annyira nem kiemelkedően jó ebben a svéd, mint mondjuk Klose.

A 11-es előtt meg ő fejelte le a labdát Messinek, aztán be is fejezte volna, ha nincs sípszó. De az első félidő utolsó szögleténél is ő csúsztatta meg a röviden a labdát. Ennyiben már jobb a fejjáték, bár abban is igaza volt valakinek, hogy annyira nem kiemelkedően jó ebben a svéd, mint mondjuk Klose.
Nekem nagyon tetszett a játéka tegnap. Az elejénérthetetlenül keveset találkozott a játékszerrel, de aztán, mikor a labdák rendre megtalálták, már láthattunk valamit tőle is. Sajnos a gól tegnap sem jött össze neki, de ha így folyatatja, hamarosan be fog találni.

"...létezem és élvezem, így szép!" - Supernem
Kedvencek: Puyol, Xavi, Messi
-
- Barça B
Csak, hogy rájöttetek, hoyg Ibra technikailag tökéletes
.
De szerintem azt nem lehet mondani, hogy az Interben önző lett volna, mert ott is csak úgy osztogatta a gyönyörűbbnél gyönyrörűbb passzokat, és gólpasszokat.

De szerintem azt nem lehet mondani, hogy az Interben önző lett volna, mert ott is csak úgy osztogatta a gyönyörűbbnél gyönyrörűbb passzokat, és gólpasszokat.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Na egy kis saját vélemény
Ibra szerintem nagyon nagyot játszott. Ennyi köténypasszt az életben nem láttam kb, mint amennyit ő adott kapsából a szélekre az első félidőben. Henrynak megadta az első igazi "Ibrapasszt" is, zseniális... Ahogy már valaki írta, a Maxwellel való csodás támadásuk alkalmával, amikorlenek fújták nagyon mgeszivatta a védőjét
Akkora kötényt adott neki, pedig próbálta levédekezni.
Én úgy érzem, hogy nem fog 32 gólt lőni. Lehet, hogy évedek, de ahhoz önzőbbnek kéne lennie, és ez a gólpassz, meg a beívelésnél Messinek passzolt... nem hiszem, hogy mindent ő akar belőni majd. És a helyezkedése érdekes. Középcsatár létére volt olyan, hogy az ellenfél térfelénk a felén állt beívelésnél. Ezért jó, hogy itt van Henry szerintem. Ilyenkr ő bemehet többször középre... Ha Ini is megjön, akkor ilyenkor a szélen se csak Maxwell lesz, - szerintem alap, hogy ő lesz a kezdő - hanem Iniesta is, és Ibra bemegy addig irányítónak
Néha tényleg olyan poszton futkosott, de ezt eddig is tudtuk róla. Lehet, hogy egyenlőre csak nem találta a helyét, - többször tuti, vicces volt nézni
- de szerintem részben szándékosan helyezkedett hátrébb, mert ő így játszik.
A többit mindenki leírta, nagyon jó volt 2. meccsnek, és szerintem erősödött a csapat vele, és alázatosnak tűnik, - mosmár elég jól letámadott - úgyhogy a csapatszellemet sem rontja
Csak így tovább, lassan megtörik a Barcanevelések csodája, Ibra is fog góltlőni 

Én úgy érzem, hogy nem fog 32 gólt lőni. Lehet, hogy évedek, de ahhoz önzőbbnek kéne lennie, és ez a gólpassz, meg a beívelésnél Messinek passzolt... nem hiszem, hogy mindent ő akar belőni majd. És a helyezkedése érdekes. Középcsatár létére volt olyan, hogy az ellenfél térfelénk a felén állt beívelésnél. Ezért jó, hogy itt van Henry szerintem. Ilyenkr ő bemehet többször középre... Ha Ini is megjön, akkor ilyenkor a szélen se csak Maxwell lesz, - szerintem alap, hogy ő lesz a kezdő - hanem Iniesta is, és Ibra bemegy addig irányítónak

A többit mindenki leírta, nagyon jó volt 2. meccsnek, és szerintem erősödött a csapat vele, és alázatosnak tűnik, - mosmár elég jól letámadott - úgyhogy a csapatszellemet sem rontja

- chonggy
- Capitá del Barça
igen,mikor befűzte,a tizenhatos szélén...az nekem is nagyon tetszett..nagyakos91 írta: kapta a labdát, lesen volt, befújták aztán 1az1be csinált olyan cselt a védővel hlemeredtem ... kár h befújták lesnek mert sztm vitatható eset volt.

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Jól játszott, 2 labdát vesztett egész meccsen, a többit megjátszotta...sokszor látványosan. Labdát nem nagyon lehet tőle elvenni. Gólja is lett volna, ha a spori nem fúj közbe. Az első Messi gólnál az interes Ibra és Eto'o is sztem begyalogolt volna a kapuig, nem tolta volna ki oldalra. Néha talán túl önzetlen is volt.
Technikában üti a kemerunit (mondjuk ezt már pár éve tudjuk), a gólok száma pedig nagyban függ a csapat idei formájától és teljesítményétől. Én a tizit biztosan vele lövettem volna, de ez már nem fért bele Messi egójába
(aki úgy tűnik folytatja a tavalyi parádéját). Látszott (csupán 2-3 alkalommal), h Ibra néha "útban volt", nem tudta hirtelen, hova is helyezkedjen.
Semmiféle probléma nem lesz itt, pénteken gólt fog lőni, csak a csapat figyeljen kicsit jobban, mint tavaly.
Két trófeával a zsebben könnyebben szaladunk bele a Ligába. Kíváncsi leszek Csigirinszakárki játékára, mit láttak benne.
6/1
Technikában üti a kemerunit (mondjuk ezt már pár éve tudjuk), a gólok száma pedig nagyban függ a csapat idei formájától és teljesítményétől. Én a tizit biztosan vele lövettem volna, de ez már nem fért bele Messi egójába

Semmiféle probléma nem lesz itt, pénteken gólt fog lőni, csak a csapat figyeljen kicsit jobban, mint tavaly.

6/1
- nagyakos91
- Barça B
én csak annyit mondanák, h Ibra levizsgázot ... 5ös 
Nagyon tetszett a játéka, alázattal játszott nem úgy mint régen az Interben, tényleg ért vmit a focistákhoz eza Pep.
Én már látom, h pár hónap és elkezdi lövöldözgetni a gólokat, remélem nem kell neki egy év mint Henrynak.
Szép volt azaz akrobatikus lövése, szép volt a sarkazásos passza Henrynak, de nekem az tetszett a legjobban amikor...nemis tudom hanyadik perc pontosan... kapta a labdát, lesen volt, befújták aztán 1az1be csinált olyan cselt a védővel h
lemeredtem ... kár h befújták lesnek mert sztm vitatható eset volt.

Kis ártatlan szende lélek

Nagyon tetszett a játéka, alázattal játszott nem úgy mint régen az Interben, tényleg ért vmit a focistákhoz eza Pep.

Én már látom, h pár hónap és elkezdi lövöldözgetni a gólokat, remélem nem kell neki egy év mint Henrynak.
Szép volt azaz akrobatikus lövése, szép volt a sarkazásos passza Henrynak, de nekem az tetszett a legjobban amikor...nemis tudom hanyadik perc pontosan... kapta a labdát, lesen volt, befújták aztán 1az1be csinált olyan cselt a védővel h

Kis ártatlan szende lélek

visca el barca!
Nekem úgy tűnt, az első fél órában a társak észre sem vették, pedig többször kérte a labdát.
Aztán meg meglepően önzetlen volt, már látszik rajta Guardiola hatása.
De a gól is össze fog jönni, ha egy kevésbé jó formában lévő kapust fog ki, és akkor nem is egy lesz
Aztán meg meglepően önzetlen volt, már látszik rajta Guardiola hatása.
De a gól is össze fog jönni, ha egy kevésbé jó formában lévő kapust fog ki, és akkor nem is egy lesz
-
- Jugador del Barça
Zlatan tegnap jól játszott. Azt hiszem, Messivel jól fognak együtt játszani. Kezdik érezni egymást. Mi leszz itt? Sok szép élményben lesz részünk. Megérdemelt volna egy gólt Ibra. Jobban, mint Bojan. Messi fogja továbbra is rúgni a 11-eseket. Tegnap profin csinálta Leo. Nem oda szokta rúgni. Meg is lepődtem. A 11-es szerintem jogos volt.
Káprázatos megoldásai voltak tegnap, csak a gól nem jött össze, Messi-vel úgy látom jól meg fogják érteni egymást, ez már most látszik, mi lesz itt, ha valóban összecsiszolódnak ?? Bele sem merek gondolni
.
Amúgy tényleg minden második labdaérintése sarkazás volt, nem normális, Henry-nek milyen passzt adott a levegőben sarkazva, csak lestem basszus.
Technikailag egyérteműen sokkal képzettebb Eto'o-nál, meglátjuk hogy a gólokat is úgy fogja-e gyártani.

Amúgy tényleg minden második labdaérintése sarkazás volt, nem normális, Henry-nek milyen passzt adott a levegőben sarkazva, csak lestem basszus.
Technikailag egyérteműen sokkal képzettebb Eto'o-nál, meglátjuk hogy a gólokat is úgy fogja-e gyártani.

- visca el barca
- Presidente del Barça
nah, tegnap zlatan bemutatta milyen is a klasszikus idény elejei forma 
a 10 perben már a seggén vette a levegőt.
jó lesz ez, de jó pár meccs kell neki, hogy átvegye a barca ritmusát.

a 10 perben már a seggén vette a levegőt.
jó lesz ez, de jó pár meccs kell neki, hogy átvegye a barca ritmusát.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...