Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt én is így érzem, hozzátéve, hogy ha nem is biztos eredményesebb, de ugyanazt az eredményességet hozhatja a csapat. Tegnapi játékát látva pl. én rosszabbra számítottam. Érezte a csapat játékát, nem dajkálta a labdát, mentek az egyérintők. A csapatjátékot nem hátráltatta, sőt. Meglátjuk később hogy lesz, de ha pl. kevesebb gólt lő, mint Eto'o, akkor valszeg Henry fog többet vállalni, vagy akár Messi. Ez pedig már tökmindegy. De azért remélem ő is hint majd sok dugót.LG írta:Én úgy gondolom, lehet, h a gólok számában nem hozza azt mint Etoo, de összességében mégis eredményesebb lehet vele a csapat.
Nézd többek közt én is az ellenzője voltam,de nem a tudása miatt. Játékban biztos vagyok benne, hogy nem vesztettünk vele ( mi több nyertünk is csöppet). Ettől, még gondolhatom róla, hogy egy paraszt,ahogy te fogalmaztál, bár nagyon nem tetszik a kifejezés. Nem szimpatikus és nem is lesz az sosem, de elismerem őt és tudom, hogy nagyon eredményes lesz, mi több könnyen el tudom képzelni, hogy a tavalyi szezonnál is zseniálisabb szezonokhoz segít minket és teljesen átírjuk a futballtörténelmet. Ennyit erről, egyébként sztem nem nagyon tudsz olyan embert mondani, aki a játéka miatt félt tőle és úgy gondolta, hogy kevés lesz ide. Lehet, hogy volt egy-két ember,de belőlük inkább az előítélet és az elfogultság beszélt, mint a szakmai érvek.Léfe írta:Na mi van fiuk ? Már nem egy paraszt, már egyeneset is tud rugni a labdába. Érdekes. Hol a sok ellenzője ?
Itt vagyok, nem bújok el.Léfe írta:Na mi van fiuk ? Már nem egy paraszt, már egyeneset is tud rugni a labdába. Érdekes. Hol a sok ellenzője ?
Azóta kék-feketéből gránátvörös-kékbe öltözött, és ez nálam sokat javított a megítélésén.Léfe írta:Na mi van fiuk ? Már nem egy paraszt, már egyeneset is tud rugni a labdába. Érdekes. Hol a sok ellenzője ?
igen,mikor befűzte,a tizenhatos szélén...az nekem is nagyon tetszett..nagyakos91 írta: kapta a labdát, lesen volt, befújták aztán 1az1be csinált olyan cselt a védővel hlemeredtem ... kár h befújták lesnek mert sztm vitatható eset volt.