Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ugyanez. Az egész jobboldal lassú. A Calciot meg nem hozza be...torrestoni írta:Hello!
Mi történt a calcio.hu-val? Nem akar betölteni, így az eurobarca jobb oldali blokkja sem töltődik be (az ajánló miatt), csak jóval később.
jaja, nekem is döcög most a jobb oldali felület Eurobarcán, gondolom csak átmeneti gond. Ozsi
itt nem a rendszer a hibás, ha valaki küldött,kiküldi egyből a mailt róla, viszont ha az a valaki közben kitörli a kimenőjéből, míg te meg se nézted, akkor át se küldi. volt már velem is pár ilyen.miihii írta:Elvileg tegnap is küldött vki,de sajna nem tudtam elolvasni.Ha gondolja az illető,próbálkozzon újra pls
Nálam már tegnap kora d.u. jelentkezett ez a problem.Olyan lassan tölti be az oldalakat,h csak na...Explorerrel pokolian,Firefox-szal egy fokkal jobb.Krojf írta:Úgy látszik hétfő hajnalban beneveztünk a lassúsági versenybe, mivel két kattintás között több mint fél perc telik el!
Valamilyen átállás ez, vagy mitől lassultunk a mennydörgő gyík agyának sebességére???
Nem Barcás oldalhoz méltó tempó!
K.
Ez elég fura lenne. Napi 8 órában dolgozom a neten, érdekes módon egyetlen más oldalon sem találkoztam még hasonló problémával. Több gépen, több böngészővel is próbáltam a bejelentkezést az Eurobarca-ra, mindig ugyanazok a tünetek jelentkeznek. Szóval nem hinném, hogy nálam lenne a gond.Slither írta:Te csinálsz vmit rosszul (nincs kipipálva a doboz, nem engedélyezed a cookiekat, stb. ), mert a többségnek nincs gondja ezzel.herlius írta:Könyörgöm csináljatok már valamit a Bejelentkezés-sel!!! Tiszta őrület. Ha pl egy cikkhez akarok hozzászólni és bejelentkezek, akkor egyből a Fórum kezdőoldalán találom magam (ki érti ezt???), majd ha ezek után ismét a Főoldalra akarok jutni már megint nem vagyok bejelentkezve. Percekig kell trükközzek, hogy pár sort írhassak.
A találkozónak is van egy topikja!Scorpion írta:Sziasztok!
Ide viszonylag nagyon ritkán írok, de fontos. Barcás találkozó részletei megvannak már? Mert tavaly ilyenkor már tudtuk, hogy hol focizunk, és utána kb. merre megyünk tovább. Továbbá szeretném az A csapatnál megkezdeni a csapat megszervezését jövő hétre. S kéne írnom vmi konkrétumot.
Csak az az érdekes, hogy teljesen véletlenül szúr ki egy hsz-t.Victor_Valdes írta:Valamilyen kódolási hiba, az oldal azon része nem ismeri fel az ékezeteket.
A számokban című sorozat helyett egy egészen hasonló célú dolgot tervezünk Tamással együtt, de lesznek benne újítások, lehetséges h érdekesebb lesz. Valószínűleg Vasárnap debütál.Drigo írta:Amennyiben lesz rá időnk, természetesen újra nekikezdünk a "Barcelona - X számokban" sorozatnak, sajnos legutóbb is idő/erőforrás híján voltunk kénytelenek abbahagyni, nemsokára itt a nyár vége, kialakul, hogy melyikőnk hogy van suliban aztán az alapján eldől.danikaa10 írta:Azt szeretném kérdezni, hogy ha jól emlékszem tavaly a meccs utáni értékelőkben, vagy egy külön cikkeben voltak ilyen adatok, hogy ki szerezte a legtöbb labdát, szabálytalanságok, labdabirtoklás stb.. Nos én ezt eléggé hiányolok, és a kérdésem, hogy nem lehetne ezeket újra bevezetni?
Ezen kívül, szintén idő függvényében tervezek két másik újítást is, bár a hármat egyszerre biztos nem tudom majd csinálni.
Nagyon köszönöm, valószínűleg ez volt. Csak most voltam a Nou Campban (Ronaldinho&Barca írta:http://www.youtube.com/watch?v=iWRKpHer ... r_embeddedBarca333 írta:Üdv mindenkinek!
Nagy kérésem lenne: Valaki nem tudja a linkjét annak a videónak, amelyik nemrég a főoldalon volt és bemutatta a triplázó Barca meccseit, melyekkel megnyerték a 3 kupát? Nagyon fontos lenne, ez a legjobb videó a világon. Előre is köszönöm a linket.
Szerintem erre gondolsz, remélem tudtam segíteni, amúgy egyik kedvencem a videó.
Amennyiben lesz rá időnk, természetesen újra nekikezdünk a "Barcelona - X számokban" sorozatnak, sajnos legutóbb is idő/erőforrás híján voltunk kénytelenek abbahagyni, nemsokára itt a nyár vége, kialakul, hogy melyikőnk hogy van suliban aztán az alapján eldől.danikaa10 írta:Azt szeretném kérdezni, hogy ha jól emlékszem tavaly a meccs utáni értékelőkben, vagy egy külön cikkeben voltak ilyen adatok, hogy ki szerezte a legtöbb labdát, szabálytalanságok, labdabirtoklás stb.. Nos én ezt eléggé hiányolok, és a kérdésem, hogy nem lehetne ezeket újra bevezetni?
http://www.youtube.com/watch?v=iWRKpHer ... r_embeddedBarca333 írta:Üdv mindenkinek!
Nagy kérésem lenne: Valaki nem tudja a linkjét annak a videónak, amelyik nemrég a főoldalon volt és bemutatta a triplázó Barca meccseit, melyekkel megnyerték a 3 kupát? Nagyon fontos lenne, ez a legjobb videó a világon. Előre is köszönöm a linket.
Vagy esetleg töröld a cookiekat és utána próbáld meg.Nekem korábban már ez bejöttSlither írta:Te csinálsz vmit rosszul (nincs kipipálva a doboz, nem engedélyezed a cookiekat, stb. ), mert a többségnek nincs gondja ezzel.herlius írta:Könyörgöm csináljatok már valamit a Bejelentkezés-sel!!! Tiszta őrület. Ha pl egy cikkhez akarok hozzászólni és bejelentkezek, akkor egyből a Fórum kezdőoldalán találom magam (ki érti ezt???), majd ha ezek után ismét a Főoldalra akarok jutni már megint nem vagyok bejelentkezve. Percekig kell trükközzek, hogy pár sort írhassak.
Te csinálsz vmit rosszul (nincs kipipálva a doboz, nem engedélyezed a cookiekat, stb. ), mert a többségnek nincs gondja ezzel.herlius írta:Könyörgöm csináljatok már valamit a Bejelentkezés-sel!!! Tiszta őrület. Ha pl egy cikkhez akarok hozzászólni és bejelentkezek, akkor egyből a Fórum kezdőoldalán találom magam (ki érti ezt???), majd ha ezek után ismét a Főoldalra akarok jutni már megint nem vagyok bejelentkezve. Percekig kell trükközzek, hogy pár sort írhassak.
Köszi, javítottam.Perrero írta:Puyol (Bartra, 32’, Piqué, 65’), Maxwell (Piqué, 65’);
2 Piqué van![]()