Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Akkor én is, csak, hogy Abidal engem valahogy nem győzött meg.Krojf írta:Ha ez a páros hatékony és eredményes, akkor én élethossziglan elnézegetem őket!kristop írta:én is örülnék, ha kísérletezgetne végre Pep és nem a megszokott Abidal, Keita kettőst kellene néznünk.
K.

Ha ez a páros hatékony és eredményes, akkor én élethossziglan elnézegetem őket!kristop írta:én is örülnék, ha kísérletezgetne végre Pep és nem a megszokott Abidal, Keita kettőst kellene néznünk.

Ha jól tudom, akkor rásérült az előszezonban, mert ott biztos, hogy pályára lépet, de 30 perc után lecserélte őt Pep.danikaa10 írta:Amúgy Marquez még, hogy hogy nem épült fel? Ha jól emlékszem a Chelsea ellen sérült meg, ami május legelején volt, és akkor asszem 1 és fél max 2 hónapra saccolták a gyógyulását, ennek ellenére semmi.
Amerikában már játszott 30 percet. Akkor visszasérült egy kicsit sajnos.danikaa10 írta:Amúgy Marquez még, hogy hogy nem épült fel? Ha jól emlékszem a Chelsea ellen sérült meg, ami május legelején volt, és akkor asszem 1 és fél max 2 hónapra saccolták a gyógyulását, ennek ellenére semmi.
Hát Militonak se másfél évre saccolták anno...danikaa10 írta:Amúgy Marquez még, hogy hogy nem épült fel? Ha jól emlékszem a Chelsea ellen sérült meg, ami május legelején volt, és akkor asszem 1 és fél max 2 hónapra saccolták a gyógyulását, ennek ellenére semmi.

Már úgy láttam labdás edzést végez, a bajnoki rajtra felépül sztem.Léfe írta:Kicsit már idegesit Iniesta és Márqez hosszu sérülése. Ki tudja mennyi kell még kp. a visszatéréshez.

Én is attól félek, hogy Ibra nem kezd, vagy már a 2. félidőre le is cserélik, pedig én elnézném egész meccsen.Fevernova írta:A kupa meglesz , remélem az első Ibra gól is! De szerintem csak csere lesz Ibra! Sajnos pedig szívesen nézném ahogy sarokkal ad egy 20 méteres passzt!

Az még oké, hogy Henry nem győzött meg ( bár tudjuk jól, csinálhatna Ő bármit...), de hogy Bojan sem győzött meg arról, hogy harmat Henry helyén, arra csak azt tudom mondani, hogy nézni kell a meccseket...Totál hatástalan, mintha 10 emberrel játszanánk.lionelmessi19 írta:21 óra múlva láthatjuk az első igazán jónak ígérkező Barca meccset!![]()
Én speciel ezt vártam igazán, az eddigieket lényegesen kevésbé.
Itt is van az én felállásom holnapra, nem feltétlen a legerősebb, csak nagyon erős.
---------------------------Valdes---------------------------
--Alves----------Puyol-------------Piqué-----------Max--
----------------------------Touré---------------------------
----------------Xavi-----------------Johnatan-------------
--------Messi--------------Ibra-------------Bojan---------
Egy teljesen új balszárny szerepelne a koncepcióban, ez a lényeg. Se a két franciánk, se Keita. Akármit csinált eddig az a hármas, engem nem győzött meg arról közel sem, hogy nem lehet jobb valahogy.