Sanama írta:Hát akkor még öt hasonló kupát a kezedbe Zlatan,persze idén

Hmm tetszik ez a kép.

Azt hiszem rég fogott már olyan kupát amit nem a Sriea a elnyeréséért, vagy az olasz kupért kaptak volna.
Számomra nagyon meggyőző volt, az, hogy 99% vesztes pózban nem támadja le a kapust szerintem nem nagy baj, csinálja azt majd más. Nem hiszem, hogy ugyanazokat a dolgokat kéne csinálnia, mint Eto'onak, hisz nem a kameruni pótlására jött. Jó volt látni, főleg a legelején, aztán a vége fele, is, hogy nem csak a16-on állt és várta, hogy csoda történjen, hanem ment a labda fele, jól helyezkedett.
Nem tudom, szerintem ebbe a "nagy" önzetlenségbe benne van az is, hogy azért nem volt 100%, hogy ha rálövi gól lesz, így szerintem egy picit félt is elválalni, de amint megrúgja első gólját, szerintem megtörik a jég. Kicsit sajnáltam, hogy nem ő rúgta a 11-est, hisz végül, ha előny szabály lett volna, akkor meglett volna az első gólja is, na de ez legyen a legkisebb bajunk.
Nagy szerencséje van Ibrának szerintem, hogy ide igazolt, mert a Barcelonánál ritka, hogy egy játékost nem fogadnának be, a meccs előtt is Henry nagyon barátian adott tanácsokat Zlatannak.
Amúgy én a szuperkupán mindenképp kiporálnám így a csatár sort:
Ibra - Henry - Messi. Szerintem szélen jobb volt, de hát Pep azt hiszem jobban tudja. A fej játékot kicsit hiányoltam, mondjuk, lehet ezért megköveznek, de szerintem az ilyen szélről belőtt beadások soha nem voltak az erősségink, hisz Xavi ugye nem szokott kihúzódni a szélre, Alves beadásai meg nem valami pontosak, többnyire elég magasan elszállnak.
Amúgy mindenkivel nagyon elégedett vagyok, főleg Maxwellel, biztos vagyok benne, hogy kifogja szorítani Abidal, sokkal jobban beleillik a jákunk.
Szép volt fiúk! 6/1