Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.23. 21:54:57

Zozzy 5 írta:
Rivaldo11 írta:Érdekes nyilatkozat Samuval kapcsolatban. Tán Pep azt hiszi, retardáltak a Barca szurkolói...Ilyen nyilatkozatot... :lol:
Keményen bele fog(unk) bukni ebbe a cserébe, de én már belenyugodtam. Azért szurkolok, hogy legalább a bajnoki címet megvédjük.
Azért arra is szeretnélek emlékeztetni, hogy a történelem során még senkinek sem sikerült megvédeni a BL győzelmét. Vagy talán 1 csapatnak, nem emlékszek pontosan, de tökmind1...A lényeget kiemeli...A kupa győzelem meg simán benne lehet ezzel a 'szutyok' Ibrával is...
egynek sem :wink: am adom amit írsz, és Lacinak is igaza van, Robertnek írtam is sms-t,h kezdje bontani a stadiont. :lol:
Rivaldo11 írta: Keményen bele fog(unk) bukni ebbe a cserébe, de én már belenyugodtam. Azért szurkolok, hogy legalább a bajnoki címet megvédjük.
Rivaldo11 írta:Nem azt mondtam, hogy Ibra nem lesz itt eredményes. Remélem is, hogy az lesz.

:roll: :D akkor most mi van? elsőnek kijelentés szaga van, másiknak meg még bizalom is, bár ezt a szót párakra nehéz rásütni Ibraval kapcsban.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2009.08.23. 11:53:34

Amíg vannak kint páran a fórumról BCN-ben, szóljunk nekik, hogy szórják be sóval a NC gyepét, Samu előtt/után úgysincs élet. :cry:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2009.08.23. 11:44:02

Rivaldo11 írta:Érdekes nyilatkozat Samuval kapcsolatban. Tán Pep azt hiszi, retardáltak a Barca szurkolói...Ilyen nyilatkozatot... :lol:
Keményen bele fog(unk) bukni ebbe a cserébe, de én már belenyugodtam. Azért szurkolok, hogy legalább a bajnoki címet megvédjük.
Azért arra is szeretnélek emlékeztetni, hogy a történelem során még senkinek sem sikerült megvédeni a BL győzelmét. Vagy talán 1 csapatnak, nem emlékszek pontosan, de tökmind1...A lényeget kiemeli...A kupa győzelem meg simán benne lehet ezzel a 'szutyok' Ibrával is...
westerngom
Entrenador del Barça

2009.08.23. 11:42:10

Fecooo írta:
Pep írta:végül újra tisztázta a kameruni Samuel Eto’o távozásának az okait.

„Talán az előző alkalmakkal nem fejeztem ki jól magam. Eto’o nem azért távozott, mert rossz érzéseim voltak vele kapcsolatban. Semmilyen probléma nem volt Samuval sem szakmai, sem emberi szinten. Csupán úgy éreztem, hogy megannyi siker után, amit vele elértünk, váltanunk kell.”
számomra így még kevésbé elfogadható a válasz...
ha így gondolta, akkor illett volna vele is közölni, nem lett volna szükség annyi ködösítésre... mindenki lenyilatkozta, h mennyire jó lenne, ha maradna Samu, még Laporta is, ebből nekem az jön le, h még a Presidente-vel se közölte a terveit Pep. egy ilyen zseniális év után távol álljon tőlem bírálni Pepet, de maradjunk annyiban, emberségesebben is el lehetett volna búcsúztatni Samut...ehelyett mi volt? nagyon sokakban kialakult egy tévhit, miszerint Samu nem akar maradni, Samu pénzéhes stb... sokat ártott ezzel Samu nimbuszának...
[/quote]

Igen, szerintem tökéletesen jól látod és írtad.... :cry:
Ez nagy maszatolás volt végig és utólag még gusztustalan is.
Szerintem, jobban járna Pep, ha csendben maradna és nem boncolgatná a történteket :!:
Ő az edző, Ő döntött, tiszteletben tartjuk és "elfogadjuk", DE! akkor tegye oda azt a pontot. Ebből egyre sza.abbul fog kijönni, ha még sokat csócsálgatja a történteket, arról nem is beszélve, ha a bosnyák nem tölti ki a kameruni kolléga után hagyott űrt.
Most kérek meg minden tisztelt hozzászólót, hogy a "Pep tudja és ki vagy te különben is" hozzászólásoktól tartózkodjon, mert evvel csak rontja fórum színvonalát! :lol:
Danka00792
Director del Fútbol

2009.08.23. 11:41:54

Fecooo írta:

„Talán az előző alkalmakkal nem fejeztem ki jól magam. Eto’o nem azért távozott, mert rossz érzéseim voltak vele kapcsolatban. Semmilyen probléma nem volt Samuval sem szakmai, sem emberi szinten. Csupán úgy éreztem, hogy megannyi siker után, amit vele elértünk, váltanunk kell.”
Miért nem ugyanezt nyilatkozta akkor is, amikor Eto'o elment? :shock:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.08.23. 11:34:38

Érdekes nyilatkozat Samuval kapcsolatban. Tán Pep azt hiszi, retardáltak a Barca szurkolói...Ilyen nyilatkozatot... :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.08.23. 11:24:45

ha így gondolta, akkor illett volna vele is közölni, nem lett volna szükség annyi ködösítésre... mindenki lenyilatkozta, h mennyire jó lenne, ha maradna Samu, még Laporta is, ebből nekem az jön le, h még a Presidente-vel se közölte a terveit Pep. egy ilyen zseniális év után távol álljon tőlem bírálni Pepet, de maradjunk annyiban, emberségesebben is el lehetett volna búcsúztatni Samut...ehelyett mi volt? nagyon sokakban kialakult egy tévhit, miszerint Samu nem akar maradni, Samu pénzéhes stb... sokat ártott ezzel Eto'o nimbuszának...
tudom, h valszeg lesznek, akik nem értenek velem egyet, de ez "bennevan a pakliban", erre való a fórum, h különféle nézőpontok "csapjanak össze"
fcbarcelona1102
Barça C

2009.08.21. 15:00:28

westerngom írta:
fcbarcelona1102 írta:tény h fontos a látvány, de sztem senki se fakadna sírva ha idén csak 1:0-ákkal nyernénk meg a BL-t:) meg mindent...
de tény amit eddig csináltak Guardiolával az a igazi foci (1-2 meccset leszámítva)
- nem tudom....., bún rossz, unalmas, szerencsés 1:0-nak nem tudom meddig örülnék. Én szeretem a látványos futballt, azt a fajta technikás, rövid passzos, totális dámadó focit amit a BARCA képvisel és nem azért nézem, mert divat szurkolni ennek a klubnak, vagy mert éppen fut a szekér :!:
DE! ez csak én vagyok, tisztelettel.
hát amig ilyen a kerete a barcának, ez elég elképzelhetetlennek tűnik...na meg amig Guardiola az edző...kérdés meddig tart a lendület, és hol a csúcs...ahonnan már csak lefele vezet az út...
na megyek további jó fórumozást..
Visca el Barca!
westerngom
Entrenador del Barça

2009.08.21. 14:57:14

fcbarcelona1102 írta:tény h fontos a látvány, de sztem senki se fakadna sírva ha idén csak 1:0-ákkal nyernénk meg a BL-t:) meg mindent...
de tény amit eddig csináltak Guardiolával az a igazi foci (1-2 meccset leszámítva)
- nem tudom....., bún rossz, unalmas, szerencsés 1:0-nak nem tudom meddig örülnék. Én szeretem a látványos futballt, azt a fajta technikás, rövid passzos, totális dámadó focit amit a BARCA képvisel és nem azért nézem, mert divat szurkolni ennek a klubnak, vagy mert éppen fut a szekér :!:
DE! ez csak én vagyok, tisztelettel.
fcbarcelona1102
Barça C

2009.08.21. 14:55:38

hát pl. ott az Arsenal, sztem ők is szép focit játszanak sokszor...mégsem nyertek utobbi években semmit...a teljesítmény eredmény nélkül mit semm ér, legalábbis sztem...és egy idő után a játékosok kedve is elmegy...lehet h 75% a labdabirtoklás, 20:2 a kapura lövés a mi javunkra ha nem nyerünk...tény fontos a szép játék is... bár a barca játékstílusa, a rövid passzos gyors támadó foci alapból szép..ritkán látni barcánál h csak előre van vágva a labda és pont jó emberhez pattan, vagy beállnak védekezni és kontrákra menne rá...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarcelona1102 2009.08.21. 14:57:35-kor.
Visca el Barca!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.08.21. 14:51:57

Ez hülyeség... :roll: Én speciel boldogabb lennék, ha szép focit játszanánk, még, ha nem is nyernénk semmit! Szutyok játékkal győzni jó? Hát szerintem nem!
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
fcbarcelona1102
Barça C

2009.08.21. 14:44:57

tény h fontos a látvány, de sztem senki se fakadna sírva ha idén csak 1:0-ákkal nyernénk meg a BL-t:) meg mindent...
Visca el Barca!
westerngom
Entrenador del Barça

2009.08.21. 14:39:32

fcbarcelona1102 írta: dehát nem szépségre megy a foci hanem eredményességre...a szép foci, szép gólok már csak extrák...
igen, de csak az "extrákért" nézzük örömmel nem??!, más különben nézhetnénk a Nagytarnyó pusztai tehenészet öregfiúinak barátságos mérkőzését is, ha csak az eredményjelzőt nézzük. :lol:
fcbarcelona1102
Barça C

2009.08.21. 14:31:56

hát sztem Etoo az utolsó éveiben tipikus Van Nisterroy volt...tény voltak szép góljai is, dehát nem szépségre megy a foci hanem eredményességre...a szép foci, szép gólok már csak extrák...én Bojannak szurkolok h idén kapjon több lehetőséget mint tavaly...és élni tudjon vele...na meg hogy idén se legyen sok sérülés, mert cserepadunk nem mondhatni erősnek...bár tény sok tehetséges fiatal van, de hosszabb játékos kiesésnél bajban lennénk...
Visca el Barca!
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.21. 14:28:19

fcbarcelona1102 írta:sziasztok, én még új vagyok a fórumon!

szerintem jobban járt a barca Ibra-val mint Etoo-val...tény Etoo lött egy tucat gólt az évek alatt (sokszor döntő pillanatban),de ha megnézzük 70% kijátszott helyzet volt már és csak be kellett passzolni üres kapuba...jókor volt mindig jó helyen (tény ott kellett lenni)...de Etoonak vagy ment a játék és lött akár 3-at is egy meccsen, vagy szenvedett (mint évvégén is láthattuk, pl Mallorca ellen) és 10 99% helyzetből 1-et lőtt be...na meg Ibra jóval technikásabb játékos sztem mint Etoo, ha nincs Messi vagy épp nincs formában, Ibra is képes meccseket eldönteni (már ha sikerül interes formáját áthozni)
na meg ha őt is úgy tömik labdával mint etoo-t sztem ő is megfogja lőnni a tőle elvárt gól mennyiséget...távolról is mer lövöldözni (és nem is csinálja rosszul) ami egy chelsea tipusú csapat ellen megintcsak előnyös lehet, és testileg is jóval erősebb...
dehát majd idővel kiderül mennyire tud beilleszkedni a csapatba, Henrynak se ment egyik napról másikra...

de azt el kell ismerni Etoonak sokat köszönhet a barca!...
Pontosan én is így látom, mondjuk az egy kicsit túlzás, hogy csak belövi, mert szerintem mára Raúl a tökéletes példa, igazi legenda, de azért mára már leginkább úgy tud gólt szerezni, hogy már-már kihagyhatatlan helyzetbe kerül, persze van mikor nagyon szép megoldásokat csinál, míg Eto'o azért nem teljesen így volt, hisz sokszor cseleznie kellett, és az a higgadtság amit a kapusokkal szemben nyújtott utánozhatatlan. :)
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
fcbarcelona1102
Barça C

2009.08.21. 14:23:14

sziasztok, én még új vagyok a fórumon!

szerintem jobban járt a barca Ibra-val mint Etoo-val...tény Etoo lött egy tucat gólt az évek alatt (sokszor döntő pillanatban),de ha megnézzük 70% kijátszott helyzet volt már és csak be kellett passzolni üres kapuba...jókor volt mindig jó helyen (tény ott kellett lenni)...de Etoonak vagy ment a játék és lött akár 3-at is egy meccsen, vagy szenvedett (mint évvégén is láthattuk, pl Mallorca ellen) és 10 99% helyzetből 1-et lőtt be...na meg Ibra jóval technikásabb játékos sztem mint Etoo, ha nincs Messi vagy épp nincs formában, Ibra is képes meccseket eldönteni (már ha sikerül interes formáját áthozni)
na meg ha őt is úgy tömik labdával mint etoo-t sztem ő is megfogja lőnni a tőle elvárt gól mennyiséget...távolról is mer lövöldözni (és nem is csinálja rosszul) ami egy chelsea tipusú csapat ellen megintcsak előnyös lehet, és testileg is jóval erősebb...
dehát majd idővel kiderül mennyire tud beilleszkedni a csapatba, Henrynak se ment egyik napról másikra...
na meg kérdés idén mennyire megy majd a csapatnak, Messinek,Xavinak,Iniestanak a játék, mert hát tavaly ők voltak a meghatározó egyéniségek...ha nekik megy akkor többieknek is fog, és Ibra is könnyen beilleszkedik..(ja meg alvest se felejtsük el) na meg lesz e még 1x akkora szerencsénk h viszonylag kevés sérülés lesz...

de azt el kell ismerni Etoonak sokat köszönhet a barca!...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarcelona1102 2009.08.21. 14:29:32-kor.
Visca el Barca!
westerngom
Entrenador del Barça

2009.08.21. 14:10:21

krokodil22 írta:Et'o egy nagyon jó csatár, és nem hiszem, hogy sportszakmai szempont miatt adták el. Vérfrissítés miatt. Más indok nincs. Pont Eto'o-ra került a sor. Semmi más okot nem kell keresni.

Ibra jó focista, fel fogja venni a ritmust. Egy dél-amerikai talán hamarabb fel tudja venni a ritmust, de ez majd kiderül. Messi számára lesz egy vetélytárs, és Leo jobban fog hajtani az edzésen, mert ugye Ibra igencsak technikás, és jó focista.

kiváncsi lettem volna a Barcában a brazil srácra.
- Pep-nek nem kellett, nem kedvelte a boxos nóziját.......,az edző szava dönt és éppen ezért más indokot nem kell keresni!! :roll:
Szerintem most már kár ezen rágózni.....elment.....van más akit segíteni kell és biztatni, hogy sikeresen pótolja Samut.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.21. 14:03:43

Igen, nem szakmai okok miatt adtuk el, hiszen megfelelt az elvárásoknak, nem is más okát keresem,amikor azt írom,h van még pár olyan csatár,aki hasonlót nyújtott volna itt, csupán ez a véleményem, Rivaldonak meg az, hogy Eto'o a legjobb a világon. erről szólt itt a dolog, a távozásának az oka világos már egy ideje.
Kép
krokodil22
Jugador del Barça

2009.08.21. 13:53:46

Et'o egy nagyon jó csatár, és nem hiszem, hogy sportszakmai szempont miatt adták el. Vérfrissítés miatt. Más indok nincs. Pont Eto'o-ra került a sor. Semmi más okot nem kell keresni.

Ibra jó focista, fel fogja venni a ritmust. Egy dél-amerikai talán hamarabb fel tudja venni a ritmust, de ez majd kiderül. Messi számára lesz egy vetélytárs, és Leo jobban fog hajtani az edzésen, mert ugye Ibra igencsak technikás, és jó focista.

kiváncsi lettem volna a Barcában a brazil srácra.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.21. 13:29:58

Rivaldo11 írta: (Olvastam itt, azt hiszem Ozsimiki írása volt, hogy legalább 6-7 csatár tudta volna azt produkálbni itt, mint Samu. Ez meg nekem "bökte a szemem" enyhén szólva. 6-7 csatár...jahátpersze. :lol: )
6-7 el lehet túloztam,de hogy van legalább 4-5 az biztos, illetve nem biztos,de látva őket más csapatokban, ahol több melóval kell helyzetbe kerülni,és nem feltétlen kap annyi fantasztikus lasztit mint Eto'o, el tudom képzelni :wink: felőlem bárkinek lehet a no1. Eto'o, ahogy bárkinek lehet nem az, minden elismerésem,hogy jó átlagot hozott itt le, ettől még nem tekintem a világ legjobbjának, de Rivaldo ha neked megcáfolhatatlan "bizonyítékod" van arra,h igen, ő az volt, és nincs még 4-5 csatár aki képes lenne itt olyanra mint ő, akkor várom. mert amit reagáltál az minden, csak nem válasz.

szerintem: Torres,Villa,Ibra,Drogba nagyon jó sansszal tudott volna olyat alkotni,v tudna, és nem hiszem,h még 1 csatárt ne találnánk,aki egyenlőre nem ilyen nagy név,de egy ilyen csapatban azzá válna :wink: (mert tehetsége megvan, pl Benzema- ő se volt rosszabb Lyonban,mint Eto'o a Mallorcában) meg van az 5 név,de ha szigorúan veszed akkor 4.

(6-7 is kijönne,de akkor ne menjünk bele olyanokba,akik kisebb csapatokban hoznak olyan szintet, ami alapján el lehetne képzelni,h egy Barcában hogy tolnák)
Kép
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.21. 08:49:51

Boldog névnapot Eto'o, bár gondolom nem ma ünnepli, de kitudja. :) (Sámuel :arrow: Samuelből következettem. :lol: )
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Sergi
Jugador del Barça

2009.08.16. 00:39:04

Először is köszönök mindent, amit a csapatért tettél Samu másrészt pedig...

Ez az egész transzfer csakis azért jött létre, mert szvsz a rivális perec szószerint belehajszolta a Barcát ebbe az üzletbe.
Már csak azért is van valóságalapja, mert ez a nyár csakis róluk szólt, h ejj de erős lesz ez a madrid bla-bla-bla...És sajnos Txikinek is kellett mutatnia vmit talajon, és mivel a védelem hellyel-közzel megfelelt,a kp.-sort nem is szabad bántani,maradt a csatársor...
Samuval előbb ment a csiki-csuki a szerződésen,majd Pep szépen megint eladta szóban,csak most Txiki talált vevőt is rá...
És az üzletet jól jellemzi, h szinte mindenben a Nerazzurik jártak jól...
Miért?
Elment egy nehéztüzér,de megkapták cserébe a mai futball sztem messze legjobb csatárát bagóért.Az a 20 milla, amit ért az üzlet megkötésekor, nevetséges...eleve 24-ért jött...Ennyiért eladni még akkor is ha 1 év van a szerződéséből :roll:
Jah, és még negyvenx milla...
Ami pedig a negatív kritikát iletti a utolsó nyilatkozatairól, amikor azt mondta pl. h ö itt csak dolgozik,feltennék egy költői kérdést...
Mit tennél Te, ha a beledet kihajtod, mindent megnyersz,jah és nem mellesleg a valahavolt 3. legjobb csatára vagy egy patinás klubnak, és ennek ellenére érzed h az edzőnek nem vagy zsánere?
Talán nálad is elszakadna a cérna,és visszaszúrnál vmivel...
De nem vunk egyformák...
Mindent köszönök Samu!
geridoss
Director del Fútbol

2009.08.15. 23:35:52

Eto'o akárhol játszik, számomra ő mindig Barca játékos marad! Egy csupa szív ember, aki ráadásul egy kiváló játékos. Nagyon megszerettem Barcelonában, és tudom, hogy Ibra hasonló gólérzékenységgel bír, nekem valahogy mindig Samu marad a Barca 9-ese :( A nyilatkozata alapján pedig pláne! Sok sikert még egyszer Itáliában. :cry:
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
kanty
Llegenda del Barça

2009.08.15. 23:24:43

Eto'o ebben a nyilatkozatában sem hazuttolta meg önmagát.Ő egy csupasziv ember aki döntéseinél a szivére és nem az eszére hallgat.Ezért lehet szeretni és nem szeretni, de tisztelni minden Barcelona fannak kötelező.

Karrierének legszebb időszakát nálunk töltötte.Szerzett nekünk számos felejthetetlen pillanatot, igaz voltak olyan megmozdulásai is amik nehezen érthetőek.

Emberileg én sokra tartom, mert mindig kimondta amit gondolt, erre csak a bátrak képesek.

KIvánok neki sok sikert!!!!
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
jelwaz
Entrenador del Barça

2009.08.15. 23:06:54

Nem a szívem csücske, megharagudtam rá bizonyos dolgok miatt, de megemelem a kalapom előtte. Szépen nyilatkozott és szerintem őszinte is volt. Egyszerűen hálás vagyok neki! Samu! Fátylat a múlt fájdalmas részeire, sok sikert! De ez már egy másik történet...

Szerk.: És nem az eredményei miatt. Aki küzd a csapatért, mintha az életéért küzdene, engem lekötelez. Legyünk 16-ikak avagy a triplázók.
Lezárt