Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
okés...köszi..kanty írta:Balzsay:2barcafan2 írta:Valaki megtudná mondani hogy a tegnapi boksz meccsen mi volt Balzsaynak a bevonuló zenéje....
Meg az ellenfele zenéje is érdekelne
Köszi![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9ra1t5VyswI
ez az alap változat, neki valami fel turbózott mix ment, de azt nem találom.
Balzsay:2barcafan2 írta:Valaki megtudná mondani hogy a tegnapi boksz meccsen mi volt Balzsaynak a bevonuló zenéje....
Meg az ellenfele zenéje is érdekelne
Köszi![]()
![]()
Nem hangzik rosszul, amugy Pest környéki vagyok (Vác), szóval túl nagy akadályt nem jelentPerrero írta:Utána pár nappal mentünk asszonypajtással+barátokkal Balatonra, és kellett a pénz, szóval nem. Pedig a BO is érdekelt volna..Fernando írta: Úgyis odavaló
Nekem bejön az Ennyi csak meg a Forradalom rt is. Jó számok Kowáéktól!Szigeten volt vki megnézni őket?
Ha budapesti vagy, ill. környéki, akkor jó hír, hogy a Forradalom Rt.-nek két közgyűlése is lesz, (koncertet hívom így) szept 5. Dunavarsány -cca. 30 km pesttől, és szeptember 11 Zpgondolom a varsányi ingyér lesz, mert vmi sportpályán lesz, ZP meg csak 300 FT
Biztos nem csíkszem power...maxilopez írta:
Ki tudja miért van rajta szemüveg10 pont jár a megfejtőnek
Ha Eminem, akkor nálam ez az etalon, örök kedvenc töle, imádom.Kluivertinho írta:Egyébként még Eminemhez visszatérve: érdemes keresgetni youtubeon freestyle-os videókat, nem gyenge, tényleg nem nagyon lehet szóhoz jutni utána.
Jól van mester!Hagyjuk amikor Én Fankát linkeltem akkor egyből lehurrogtad és nem voltál ilyen megértő!De megértem mivel leírtad hogy bírod ezt a duplasertést!És amit kedvelsz azt azért nem szapulod!Ha neked Fanka volt a sz@r és Te ezt hangoztatthattad is akkor Én is megengedhetem hogy ezt a szennyet értékeljem egy kerek nullával!Na meg azt is aki ilyen fost hallgat amibe mondjuk a saját fajtáját népét történelmét figurázza ez a dagadt [auto_cenzúra]!!Danka00792 írta:Hagyjátok már...
Ha neki ez tetszik akkor ez. Attól, hogy neki más tetszik, mint neked attól még nem kell egyböl leostobázni... ez rólad árul el egy s mást...
Úgyis odavalómaxilopez írta:Tibbah akárki akármit mond, jó zenét rak, bár elég prosztó szövegei vannak de van ami jó.
Mondjuk nekem a betiltva is bejön.
Meg a disznóólba is jól küldi...
árpád híd...ködös hajnal...vale írta:Ez szégyen, ez a tag nem érdemli meg hogy magyar legyen. Kívül tágasabb.
Úgy leszt.henry5511 írta:Copycon -t halgassatok meg Animal Cannibals-t:D
Tényleg.Perrero írta:Te értettél félre, a hszed végére értettem az igénykielégítős cuccot
No.1
Werkfilmje, Sóder (dobos, tábortüzes srác) alig van berúgva
szerk.: Ez se rossz
Ijj, félreértettélPerrero írta:Hát.. ha ez elégíti ki az igényeit...
Ez szégyen, ez a tag nem érdemli meg hogy magyar legyen. Kívül tágasabb.